Nisan Ayı Hamişleri

ne mutlu sana canım.allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.ben de sabırsızlıkla kalp atışlarını duymayı bekliyorum.bakalıım ne zman.bu arada kaçıncı haftada duyuluyor.sanki yedinci hafta gibi geldi bana

Sağol canım daha doğmadan bu kadar evham yapıyoruz anne olmak hep böyle olacak galiba

Sağol canım ben 6 haftalıkken vajinal muayene oldum doktor tam emin olamadı, bence acele etme o yüzden 7 ya da 8. haftayı bekle rahat rahat karından baktırırsın, insallah güzel haberler alırsın

Son düzenleme:
kızlar meraba 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ama değerim 478çıktı dr düşük dedi bugün tekrar ölçüldü 621 hastanede ultrasyonla muayene etti bişey demedi dış gebelik ihtimali var dedi bende güvenemeyip özele gittim o da değerleri görünce dış gebelik gibi duruyo dedi sonra alltan muayene etti 4.5 milim kese gördü bu iyiye işaret dedi ama hala değerin düşük olduğu için kesin bişe diyemedi cumartesi tekrar gidecem bu sefer başka bi yere zaten daha önce oraya randevu almıştım şimdi korkuyorum hala sevinecem mi üzülecem mi bilemedim bilgisi olan varmı b konuda yardımcı olursanız sevinirim

ben de uykusuzluk çekiyorum canım.bi de hamilelikte uykuya düşkünlük olur derler.gece geç yatıyorum.defalarca tuvalete kalkıyorum.sabah da erkenden 7, 7.30 gibi kalkıyorum. gün boyu da halsiz ve yorgun hissediyorum doğal olarak.inş. düzene girer...

hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..

düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..

senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..

Canım geçmiş olsun allahım bidaha aynısını yaşatmasın inşallah.. inan mesajını korkarak okudum. İyice dinlen hiç iş yemek vs yapma, uzan uyu hiçbirşeyde düşünmee.. Dikkat et kendinede bebeğinede hiçbirşey sizden önemli değil.. Allah yardımcımız olsun..

Bugün hepimizin günü aydınlık geçsin, hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize.. Çocuklarımızı rabbim korusun meleklerimiz bize sımsıkı tutunsunnnn.. Amin..

ay canım bende korktum. seni düşündüm birden ne kadar korktugunu daha iyi anladım valla.. çok çok geçmiş olsun... bu mubarek günde allah bebegini korusun. bol bol dinlen. içinide ferah tutmaya çalış.. maşallah zaten bebegiinde iyi olduğunu göstermiş sana... saglıklı günler

Ahh canım çok çok gecmis olsun. Yüreğim ağzıma geldi Valla. Bak bebeğinin sana tutundugu gibi sende ona tutun. Doktorluk doğru demiş, canının icini uzme nolurr

Canim cok gecmis olsun ya nasi bi panikle okudum cok uzuldum allahim hepimize yardimci olsun bende pazartesi doktora gidicem ins yine hersey yolundadir kuzumun kalp atislaatini yine dinlerim neyse allahtan atlatmissin

kızlar bende nisan hamilelerindenim.
hamileliğimi öğrendiğimden beri takip ediyorum sayfayı ama yazmamıştım.
9. haftayım bende.

revindell geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, bankadan istifa etmişsin, bende bugün bi bankada sözleşme imzaladım. inşallah üstesinden gelebilirim. çalışmaya çok ihtiyacım var. 13 aylık evliyiz ama hala bitiremedik borçlarımızı.

eu86 canım teşekkür ederim.. umarim senin sonun benim gibi olmaz ben 5 senedir katılım bankasında calisiyorim cemaat saçmalıkları ve daha bircok sey hedef baskısı gibi mesela canıma yetti.. henüz istifa etmedim başka bir arkadaşımız istifa etmiş.. bende tazminatımı alıp çıkmak istiyorum ne terfimi veriyorlar ne doğru düzgün maaş yeni 1500 tl almaya başladım düşün yani.. cok uzun hikaye aslinda umarim benim gibi karaktersiz insanlarla karşılaşmazsın.. ben sinir hastası oldum sayelerinde bebegimi kaybediyordum az kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…