Kızlar ben dün kuzumun kalp atışını duydum ilk kez, geçen kontrolde tam görememiştik, tabi duyar duymaz başladım ağlamaya, sesi dünden beri kulağımdan gitmiyo, çok fazla mide bulantım olmadığından bi de kalp atışını da göremeyince kürtaj planları yaparak korka korka gitmiştim kontrole ama bebeğimin gübür gübür sesini duydum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gözün aydın canım. bende aynı şeyleri düşünüyordum. bulantım yoktu. bir rahatsızlık vermedi. keseden sonra kontrolde acaba kese boş mu... sonraki gidişte kalbı atıyomu ki. hep stersli oldu. doktorum da zaten bebek kelimesini kullanmıyodu. hamilelik var şu kadarlık. diyodu. bana gosterirken şu bebek falan nasıl anlıyosalar. küçücuk karaltıdan.. bide kan uyuşmazlıgı var bende. ondanda biraz tedirgin oluyorum. çok sorunlu bir durum degil ama insan düşünmeden edemiyor...allah saglıkla bebegimize kavuştursun....
Hepercim çok sevindim Allah mutluluğunu daim etsin hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
ne mutlu sana canım.allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.ben de sabırsızlıkla kalp atışlarını duymayı bekliyorum.bakalıım ne zman.bu arada kaçıncı haftada duyuluyor.sanki yedinci hafta gibi geldi bana
Kızlar benim gibi uyku sorunu yaşayan varmı içinizde, bütün gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sabaha karşı 5-6 gibi anca dalıyorum eee 7.30 da kalkıyorum kendimi çok kötü hissediyorum sürekli yorgunum..Gündüz uyumaya fırsatım yok işteyim malum.. Durum haftasonuda aynı sabaha kadar uyuyamıyorum sonra saat 13:00 - 16:00 arası uyuyorum mışıl mışıl..
Kızlar ben dün kuzumun kalp atışını duydum ilk kez, geçen kontrolde tam görememiştik, tabi duyar duymaz başladım ağlamaya, sesi dünden beri kulağımdan gitmiyo, çok fazla mide bulantım olmadığından bi de kalp atışını da göremeyince kürtaj planları yaparak korka korka gitmiştim kontrole ama bebeğimin gübür gübür sesini duydum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..
düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..
senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..
kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..
düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..
senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..
(null)
(null)
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?