Nisan Ayı Hamişleri

canım görseydin halimi doktor bakıyor ultrasonda göremiyor öyle çevirdi böyle çevirdi makinayi yok benim gözüm çıktı valla makinaya bakarken sonra gördük kıpır kıpır bisey.. oh cektim valla

canım benim ilk okuduğumda çok korktum bişey oldu diye ama sonuna doğru bende bir ohh çektim. geçmiş olsun üçünüzede :) sağlıklı olmanıza sevindim.

tekrar geçmiş olsun canım canım daha öncede yazmıştım sana bebişinden değerli değil onlar seni kızdıkça bunu düşün içinden bebişimi üzemem sizin değersiz laflarınız üzerinden de

kızlar yarın kontrolum var.tahlil sonuçlarını ögrenıcem..ins hersey yolundadır.allah tum annelerın ve bızım gıbı anne adaylarının yardımcısı olsun.

canım görseydin halimi doktor bakıyor ultrasonda göremiyor öyle çevirdi böyle çevirdi makinayi yok benim gözüm çıktı valla makinaya bakarken sonra gördük kıpır kıpır bisey.. oh cektim valla

Canim içindeki kıpırtılar insAllah hiç durmaz. Aynı günlerdeyiz; sen böyle diyince benim bebişim de hareketlenmistir artık diye düşündüm :)
Yalnız iki dk önce kötü bir haber aldım. Kuzenim de 7 haftalık falan gebeydi ve kalp atışı alamamışlar. insAllah Biz saglikla gebeliklerimizi bitiririz

kızlar yarın kontrolum var.tahlil sonuçlarını ögrenıcem..ins hersey yolundadır.allah tum annelerın ve bızım gıbı anne adaylarının yardımcısı olsun.

Canim stres yapcak hicbisi yok; bende Demir ve b12 biraz düşük çıktı doktor ilaç bile vermedi. Biz elimizden geldikçe sağlıklı beslenelim de hicbisi olmaz

biz de eşimle öyle düşündük... bir de galiba hamile olunca daha önce önemsemediğimiz şeyler çok büyük mesele oluyor. kendi işinin patronu dahi olsan stres illa ki iki kat artıyor hamileyken... rızık allahtan

canım geçmiş olsun evinde huzur bul inşallah şu on gün

İyi hafta sonlari kizlarrrr stresten uzak olalim ins ama bu siralar esimi ailesi biraz karisik herseyden once saglik kuzlar isim konusunda esinizin ailesi bisey dedimi hani sunu koyun bunu koyun diye

İyi hafta sonlari kizlarrrr stresten uzak olalim ins ama bu siralar esimi ailesi biraz karisik herseyden once saglik kuzlar isim konusunda esinizin ailesi bisey dedimi hani sunu koyun bunu koyun diye

galiba herkes tatilde bugün kimseler yok. kıslar bu mide bulantıları kaçıncı ayda geçiyor. bir de benim sindirim sistemim aşırımı çalışıo. yemek yiyorum 1 saat sonra yine açım. midem kazınıyor. eşimde fındık kadar bebeyi bahane edip homini gırtlak yiyosun duba gibi olcan diyor

mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim

canim son bir haftadir bende ayniyim yenek yiyorum bir saat sonra migdem grul grul ediyor ama mihde bulantilarin yüzünden fazla bisey yiyemiyorum ufak ufak sık sık yiyorum.. bu arada o minicik fındık tanesi nasıl hızlı büyüyor nasıl enerjimizi emiyor eşlerin anlaması biraz zor...

Eltım senin gibiydi. Doktor serum vermişti. 2-3 günde bir serum yiyorum toparlıyodu biraz.

canim bu derece migde bulantisi normal degil doktoruna sorsana bir hap versin sana

ay nasıl korktum okurken,ödüm patladı.ben de yaşadım senin yaşadığın şeyleri 6haftalıkken.çok korkmuştum,seni çok iyi anlıyorum.Allah bi daha yaşatmasın. Bol bol dinlen.Ayağının altına yastık falan koyup yat.Kolay değil biliyorum ama stresten uzak durmaya çalış.Rapor alman iyi olmuş canım.

kızlar dayanamıyorum başım çok feci ağrıyo ne yapmalıyım ilaç kolanamıyorum

benim de ara ara feci baş ağrılarım oluyo.doktorum parol ya da minoset kullanabilirsin demişti.ama minoset fort değil,normal minoset olmalı.çok dikkat et.ben yanlışlıkla bi tane minoset fort almıştım,sonra onun kullanılmadığını öğrenince çok üzüldüm.sen dikkat et.bi de nekadar doğru bilmiyorum ama nane yağını bi bardak suya bi kaç damla damlatarak kullanıyorum.yani içmiyorum:) başıma biraz sürerek masaj yapıyorum.sakın içme.Allah yardımcın olsun.

sagol tatlim valla yasadigim korkuyu anlatamam ne kadar kıymetliymus bu melek benim icin Allahım ya birşey olsaydı ona ne yapardım dedim.. Allah yaşatmasın hiçbirimize

canım ya çok geçmiş olsun okurken içim bir tuhaf oldu.allahtan iyisin şimdi .bol bol dinlen inşallah miniğin seninle güzel günlere hazırlanacak enerjiyi bulsun.güzel güzel büyüsün.

inşallah kısa zamanda geçer de rahatça istediğinden yersin canım.bende daha yok ama ben de yemekten bir iki saat sonra acıkıyorum.iyi benim gibi olan varmış.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…