- 5 Mayıs 2012
- 123
- 3
- 46
canım görseydin halimi doktor bakıyor ultrasonda göremiyor öyle çevirdi böyle çevirdi makinayi yok benim gözüm çıktı valla makinaya bakarken sonra gördük kıpır kıpır bisey.. oh cektim valla
eu86 canım teşekkür ederim.. umarim senin sonun benim gibi olmaz ben 5 senedir katılım bankasında calisiyorim cemaat saçmalıkları ve daha bircok sey hedef baskısı gibi mesela canıma yetti.. henüz istifa etmedim başka bir arkadaşımız istifa etmiş.. bende tazminatımı alıp çıkmak istiyorum ne terfimi veriyorlar ne doğru düzgün maaş yeni 1500 tl almaya başladım düşün yani.. cok uzun hikaye aslinda umarim benim gibi karaktersiz insanlarla karşılaşmazsın.. ben sinir hastası oldum sayelerinde bebegimi kaybediyordum az kalsın..
canım görseydin halimi doktor bakıyor ultrasonda göremiyor öyle çevirdi böyle çevirdi makinayi yok benim gözüm çıktı valla makinaya bakarken sonra gördük kıpır kıpır bisey.. oh cektim valla
kızlar yarın kontrolum var.tahlil sonuçlarını ögrenıcem..ins hersey yolundadır.allah tum annelerın ve bızım gıbı anne adaylarının yardımcısı olsun.
hayırlısı olsun. pişman olcagını zannetmiyorum. güzel güzel vakit gecirsiniz. stressiz. bazı şeylerin geri dönünüşümü olmuyor. bir iki kere oluyor bu hamilelik donemi sonra zaten stress. hayat şartları falan filan geciyor. kıymetını bilerek geçirelim. allah rızkınıda bir şekilde verir zaten.. böylede oluyor. mesala eşim terfi aldı. biraz daha rahatlıycaz.. sonrası allah kerim. geniş berekli rızıklar versin rabbim. işe daha sonra devam edersin.
kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..
düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..
senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..
(null)
(null)
İyi hafta sonlari kizlarrrr stresten uzak olalim ins ama bu siralar esimi ailesi biraz karisik herseyden once saglik kuzlar isim konusunda esinizin ailesi bisey dedimi hani sunu koyun bunu koyun diye
(null)
(null)
mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim
mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim
kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..
düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..
senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..
kızlar dayanamıyorum başım çok feci ağrıyo ne yapmalıyım ilaç kolanamıyorum
sagol tatlim valla yasadigim korkuyu anlatamam ne kadar kıymetliymus bu melek benim icin Allahım ya birşey olsaydı ona ne yapardım dedim.. Allah yaşatmasın hiçbirimize
galiba herkes tatilde bugün kimseler yok. kıslar bu mide bulantıları kaçıncı ayda geçiyor. bir de benim sindirim sistemim aşırımı çalışıo. yemek yiyorum 1 saat sonra yine açım. midem kazınıyor. eşimde fındık kadar bebeyi bahane edip homini gırtlak yiyosun duba gibi olcan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?