Nisan Ayı Hamişleri

canım sinin artık mide özsuyun geliyor o kadarı normal mi bilemedim.doktorunla bir görüş istersen

kızlar morelim bozuk.. annemi aradım dün düşük riskim olduğunu ve kanamam olduğunu dinlenmem gerektigini felan.. annem istanbulda ben bursadayim.. hani bekledim cıkıp gelsin.. aman kızım rahatsız ben bakarım desin.. nerdeeee.. derin temizligi varmış.. onunda başı tutmuş.. dikkat et kendine evin icinde kendi isini yaparsin agar kaldirma yeter dedi.. sizin de anneleriniz böylemi tepki verirdi?

tatlım benim ütfen moralini bozma bak sen de şimdi bebeğinin moralini bozuyorsun böyle yapmakla.hem biliyorsun hamilelikde zatem duygu durumumuz çok değişken ve hassas oluyor.belki gerçekten ciddiyetin farkında değildir.belki kendi baş ağrısından senin derdini anlayamamıştır.annelerin sevgisi paha biçilmez.sen nasıl bebeğini seviyorsan o da seni seviyorlütfen üzme kendini.benim anneminde bazen tepkileri öyle oluyor.çok mutsuz olduğum zmanlarda paylaşmak istiyorum ama ben daha bişe anlaatmadan o herşeyi anlatıyor bir bakmışım ki ben onu teselli ediyorum:))) anlayacan onlarda çocuk gibi oluyor

Canım bence dr.una söyle rahatlatacak bişeyler verir. Çubuk kraker ve leblebi de iyi gelebilir belki deneyebilirsin.
Miden belki açlıktan bulanıyordur, benimki açken daha kötü oluyor.Az az bişeyler yemeye çalış.Allah yardımcın olsun.

Artik krakerler ve leblebiler derdime derman olmuyor su icemiyorum pazartesi olsun arayacam artikk doktoru...

canım 28 yaşındayım... insan olabilmenin yolu kullardan beklentileri bitirmekten geçiyor. herşeyi Allah'tan beklemek gerek. hayır kendim bunu pek de becerebildiğimden değil ama ne zaman bir kırgınlık yaşasam her seferinde bir muhasebe yapsam sonuçta Yaradan yerine kuldan medet beklediğim için hatanın kendimde olduğunu görüyorum. ana da kul baba da kul evlat da koca da :) hepsini boş verip Allah'tan dileyeceksin... bak o zaman stres nerde huzur nerde

Gunaydin kizlarrrrr nasilsiz ben herseye ragmen iyi olmaya calisiyorum bebis icin kizlar bir haftadir ara sira gobegimin sag yada sol tarafimda sanki damar segiriyorya oyle bisey hissediyorum sizce bagirsak hareketkmi yoksa bevisimi hissediyorum ya biliyorum erken ama tecrubeli annelrr belki bisey soyleyebilirler

Artik krakerler ve leblebiler derdime derman olmuyor su icemiyorum pazartesi olsun arayacam artikk doktoru...

geçmiş olsun. acaba haşlanmiş patates falan biraz bastırmaz mı ki. patates mide dostudur. isal falan olunca mideyi toplasın falan diye yenilir. dene istersen. bide azda olsa bişeyler yemeye çalış. makarna falan. katı şeyler. allah kolaylık versin canım....

Canım kendini uzme. Ben anladım ki bir süre sonra bizler anne onlar kız oluyor. Ben annemi hep teselli ediyorum akıl veriyorum ve yardımcı oluyorum artık. Kendi göbeğimi kesmeyi de öğrendim. Ama bir arkadas çok güzel demiş Yaradandan istemek lazım. Uzme kendini. Belki o kadar ısı yapabilcek olsa teklif ederdi. Belki de yaşlıların eklem ağrısı falan oluyor ondan dolayı teklif etmemistir

bence annen şokta hala canım kendi psikolojisine yediremıyor anane olmayı alısacaktır.. kucagına alsın torununu bak nasıl alısıyor.. suanki dusuncelerınden ötürü kendine zulmetme. bebişler herseyi hissedermiş..ben bile hamile kaldıktan sonra daha başka boşverir oldum ınsanları normalde kafama cok takan biriydim.. bebeklerimizden önemlı degil sonucta bosver:) Allahın emaneti rahmıne dustu,dogacak büyüteceksin,evlendıreceksın inşallah,zaman olcak sede annane ya da babane olcaksın bu böyle gidecek.sende kendı evladına baska davranırsın artık ..

kesinlikle hiçbirseyı takmamak lazım kızlar.bır de kımseden yardım beklememek lazım.cunku kımzse sızın ne durumda oldugunuzu dusunmuyor.dusunmek dahı ıstemıyor.ben memlelektımden uzaktayım.annem babam hıcbır yakınım yanımda degıl.bı tas corba yapıp getıren kımsem yok.mutfaga gıremıyorum acım ac oldukca daha cok kusuyorum.cok zoruma gıdıyor bu durum ama ben uzuldugumle kalıyorum.ne kadar bos aslında.tek onemlı sey bebeklerımız.onlar ıcın daha dayanıklı olmamız lazım.ana olmak kolay bısey degıl cunku.

Hanımlar merhaba,

Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Benim bugün midem çok ağrıyor, umarım zehirlenmemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…