mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim
kızlar morelim bozuk.. annemi aradım dün düşük riskim olduğunu ve kanamam olduğunu dinlenmem gerektigini felan.. annem istanbulda ben bursadayim.. hani bekledim cıkıp gelsin.. aman kızım rahatsız ben bakarım desin.. nerdeeee.. derin temizligi varmış.. onunda başı tutmuş.. dikkat et kendine evin icinde kendi isini yaparsin agar kaldirma yeter dedi.. sizin de anneleriniz böylemi tepki verirdi?
Canım bence dr.una söyle rahatlatacak bişeyler verir. Çubuk kraker ve leblebi de iyi gelebilir belki deneyebilirsin.mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim
Canım bence dr.una söyle rahatlatacak bişeyler verir. Çubuk kraker ve leblebi de iyi gelebilir belki deneyebilirsin.
Miden belki açlıktan bulanıyordur, benimki açken daha kötü oluyor.Az az bişeyler yemeye çalış.Allah yardımcın olsun.
Artik krakerler ve leblebiler derdime derman olmuyor su icemiyorum pazartesi olsun arayacam artikk doktoru...
kızlar morelim bozuk.. annemi aradım dün düşük riskim olduğunu ve kanamam olduğunu dinlenmem gerektigini felan.. annem istanbulda ben bursadayim.. hani bekledim cıkıp gelsin.. aman kızım rahatsız ben bakarım desin.. nerdeeee.. derin temizligi varmış.. onunda başı tutmuş.. dikkat et kendine evin icinde kendi isini yaparsin agar kaldirma yeter dedi.. sizin de anneleriniz böylemi tepki verirdi?
Artik krakerler ve leblebiler derdime derman olmuyor su icemiyorum pazartesi olsun arayacam artikk doktoru...
Hanımlar merhaba,
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Benim bugün midem çok ağrıyor, umarım zehirlenmemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?