Ne yedın ki zehırlendıgını düşünüyorsun. Hamile lıkten kaynaklanan hazımsızlık ağrısı da olabilir.
kızlar sabah 7 de kanamam oldu normal regli kanamasi gibi panik olduk hemen doktorumuza gittik.. Allahim doktor bakti bakti göremedi kalp atışını nasıl korktum anlatamam.. son anda kalp atışını ve kendini gördük 25 mm olmuş boyu kızlar nasıl kıpır kıpır dı inanamadım minicik eller ve ayaklar ben burdayim anne korkma seni bırkmıcam der gibiydi.. nasıl başladım aglamaya eşimde aglamaya basladi cok şükür iyiydi kuzum..
düşük riski atlatmısım tamamen sinirsel dedi doktor 10 gün raporluyum.. sakinleştirici ve düşük önleyici bir hap verdi + papatya ve melisa çayı önerdi.. Sinirlerin çok yıpranmış dedi doktor iş yeriyle alakalı olduğunu anlattim..
senden ve bebeginden kıymetli değil hiçbirşey unutma dedi Doktorum.. Çok ilgili bir doktor Allah razı olsun gerçekten..
mide bulantilarim artik son noktaya cikti basimi sallasam kusuyorum o dereceye geldi.....gece boyu kustum her saat basi tuvalete kosmaktan uykusuz kaldim sanki kusarken gozlerimden bile cikiyormus gibiydi....bugun mide bombos ama hala sari su cikariyorum bisey yemeye korkuyorum benim gibi olan var mi bi oneriniz var mi arkadaslar yaklasik bi haftadir boyleyim ev temizlemekten bile acizim
Gunaydin kizlarrrr bugun 11 de randevumuz var cok tedirginim niyeyse dua edin bana bi sorun cikmasin
kesinlikle hiçbirseyı takmamak lazım kızlar.bır de kımseden yardım beklememek lazım.cunku kımzse sızın ne durumda oldugunuzu dusunmuyor.dusunmek dahı ıstemıyor.ben memlelektımden uzaktayım.annem babam hıcbır yakınım yanımda degıl.bı tas corba yapıp getıren kımsem yok.mutfaga gıremıyorum acım ac oldukca daha cok kusuyorum.cok zoruma gıdıyor bu durum ama ben uzuldugumle kalıyorum.ne kadar bos aslında.tek onemlı sey bebeklerımız.onlar ıcın daha dayanıklı olmamız lazım.ana olmak kolay bısey degıl cunku.
Nasılsınız kızlar? Çalıştığım için ara ara katılabiliyorum aranıza. Benimde bugün 2 li tarama testim sonuçlanacak bakalım inşallah temiz çıkar
Kizlar randevum bigunmus heycan dan karistirmisim bugun saat 11 de dualarinizi bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırsın
Kızlar kasık bel karın ağrılarını ne alemde. Benim 2-3 gündür epey ağrım var.
Kizlar bebisimin kalp atisini yine duyduk hersey yolunda cok sukur haftaya ikili test icin randevu aldik erkenmi tam 12 haftalik oluyoruz
Ara ara oluyo. Sanırım bide hamilelikte dolayı çok gaz sancısı oluyor. Gaz sancısı da ekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?