Nisan Ayı Hamişleri

Ne yedın ki zehırlendıgını düşünüyorsun. Hamile lıkten kaynaklanan hazımsızlık ağrısı da olabilir.

Bir parça tavuk yemiştim ondan sandım, daha önce hiç böyle bir hazımsızlık sorunu yaşamamıştım, ağrı geçtiğine göre dediğiniz gibiymiş. Herkesin midesi bulanır benimki ağrıyor.

Nasıl korkarak okudum çok geçmiş olsun, annen konusunda da bence kırgınlıklarını anlat belki senin ne hissettiğinin farkında bile değildir

Allah kolaylık versin canım, bu kadar kötü olanlara vücudun kaybettikleri için serum veriyolar ihmal etme

maalesef bazen anneler ınce dusunemıyorlar benım annemde oyle
ben kabullendım bu durumu beklentım yok artık. bazen ınsanın zoruna gıdıyor ama yapack bırsey yok
dedıgın gıbı guclu olmak lazım. ıcın ıcını yemektense bence acıkca konus buraya gelmenı beklerdım bu durumda de
ıs yapmasada bır corba pısırebılır ıs ıcınde bırısını tutabılırdınız neyse canım uzulme baska yonetemler bulmaya calıs
durumun musaıtse bırını al yarım gun 2 gunde bır gelsın bır corba yapıp evı toparlasa yeter zaten.
Allah sıfa versın

Nasılsınız kızlar? Çalıştığım için ara ara katılabiliyorum aranıza. Benimde bugün 2 li tarama testim sonuçlanacak bakalım inşallah temiz çıkar

merhaba kızlar

bugün tartıldım. 7. haftadan beri 5 kilo vermişim nasıl gidecek böyle bilmiyorum. artık kusmaktan yorulduğum için çok az yiyorum ya da hiç yemiyorum. doya doya su içemiyorum. o bile durmuyor midemde. bu cumartesi gideceğim doktora... bakalım ne diyecek

Kizlar bebisimin kalp atisini yine duyduk hersey yolunda cok sukur haftaya ikili test icin randevu aldik erkenmi tam 12 haftalik oluyoruz

Kizlar bebisimin kalp atisini yine duyduk hersey yolunda cok sukur haftaya ikili test icin randevu aldik erkenmi tam 12 haftalik oluyoruz

tebrikler canım, darısı bizim başımıza

Ara ara oluyo. Sanırım bide hamilelikte dolayı çok gaz sancısı oluyor. Gaz sancısı da ekleniyor.

bence de gaz o zaman... kiminin midesinde oluyor kiminin kalın bağırsağında....

geçenlerde benimde karnımda kasıklarımda ağrı oldu kramp şeklinde , gaz sancısı desem değil başka bişeyede benzemiyodu. Git gide şiddetlendi daha öncedende kum düşürdüğüm için ona benzer bi ağrı olduğunu anladım. Acile gittim idrar yolu enfeksiyonu ve kum çıktı çoğu hamilede olurmuş. Kızlar bu yüzden sık sık idrar tahlili yaptırın. enfeksiyon şiddetlenirse iltihaba ve düşüğe neden oluyor allah korusun. Bol bol su için ve sakın idrarınızı tutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…