Nisan Ayı Hamişleri

Ne güzel yazmışsın ya eline sağlık, unuttuğum bir şeyleri hatırlattın

Kizlar bebisimin kalp atisini yine duyduk hersey yolunda cok sukur haftaya ikili test icin randevu aldik erkenmi tam 12 haftalik oluyoruz

Günaydın 2 li tarama testi 11-14 haftaları arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bende geçen hafta yaptırdım henüz sonucumu bilmiyorum.İnşallah bugün öğrenicem. Ultrasonda ense kalınlığı falan ölçülüyor. Sonra kan ve idrar testi istiyor doktor.

Son düzenleme:

akrep sevindim canım güzel haberlerine inşallah biz de o günleri görürüzde mutluluğumuzu payşalırız.

duygucum inşallah sen de güğzel haberlerini verirsin canım.inşallah hrşey yolunda gider

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın biz iyiyiz sen nasılsın:)))))

Ne güzel yazmışsın ya eline sağlık, unuttuğum bir şeyleri hatırlattın

rica ederim canım... benimki lafı güzaf bir de lafla peynir gemisi yürümüyor. önce kendime hatırlattım

günaydın hanımlar

bebişler ve anneleri nasılsınız

asil ne zamandır gelmiyor bilen var mı

sana da günaydın mandalinacığım...

nasıl geçiyor günleriniz. bugün güzel uyandım çok şükür

kızlar merhaba nasılsınız? benim rapor devam ediyor evde dinleniyorum kac gündür ama bugün kalkıp yavaş yavaş ev işlerine başlamam lazım.. inanılmaz halsiz ve yorgunum elim kolum kalkmıyor resmen sürekli uyumak istiyorum.. uyuyunca da sersem gibi oluyorum.. rapordan sonra nasıl işime devam edicem bilmiyorum..

Gunaydin guzel bebeklerin guzel anneleri bugun nasiliz ben biraz endiseliyim wc ye gittimde afedersiniz peceteyle silindigimde normal beyaz akintinin icinde kahverengi sumuk gibi bi akinti geliyo bi kac gundur tam kahverengi bile degil yani koyu kahverengi degil doktor normal dedi ama ben yinede endiseleniuorum bbide size soruyum dedim benim gibi olan varmi haftaya ultrasyona gidicez ozaman gorebikirler demi allah korusun kanama varmi yokmu diye simfi dinleniyorum ama

Selam. Benim 8. haftamda kanamam olmuştu. Wc ye gittiğimde klozet kıpkırmızı kan doluydu pantolunuma kadarda geçmişti.Hemen acile gittik. Dr progestan verdi onu kullandım. Ama 4-5 gün senin dediğin gibi peçeteyle sildikçe kahverengimsi bi akıntı vardı. Bir dahada olmadı endişelenme bence

akrep sevindim canım güzel haberlerine inşallah biz de o günleri görürüzde mutluluğumuzu payşalırız.

duygucum inşallah sen de güğzel haberlerini verirsin canım.inşallah hrşey yolunda gider

İnşallahhhh. Ama çok sinirliyim. Özel hastaneye gidiyorum bir ton para harcıyorum. Hala tarama testi sonucum ortada yok. Dr umuda değiştiricem. Son gittiğimde 260 tl para ödedik. Dr operasyona girecekti. Resmen başından savdı gibi birşey oldu.Hızlı hızlı baktı baktı geçti.Herşey parlak görünüyo dedi hepsi bu. Ultrason kağıdı bile vermedi yani.

canim merak etme önemli degil bu lekeler bak doktorunda söylenis norml oldugunu. bende gecen gün yasadim biliyorsun doktorum banada yerlesme kanamalarinin normal oldugunu söyledi bide regl dönemimize denk geliyorsa olabilirmis

canım içine sinmiyorsa tabiiki değiştir.bizler zaten bu dönemde yeterince hassas ve ilgiye muhtaç oluyoruz bir de öyle muamele edilince hiç hoş olmuyor.mutlaka daha iyi bir doktor vardır.hangi şehirdesin.

bende progestan kullaniyorum canim fena uyku yapiyor

ben de ilk günden itibaren kullanıyorum malum tüp bebek:))hakikaten felaket uyku yapıyor.aldıktan 45 dk sonra gözlerimi açamıyorum.günde iki defa mahvoluyorum anlayacağın.tatile girseydik bir bol bol uyku uyuyacağım.sabahları çok erken kalkıyorum ama.böyle olan varmı.ilk defa bu gün 9 a kadar zorla uyudum:)) 6-7 civarları gözlerim açılıyor:))

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın biz iyiyiz sen nasılsın:)))))

iyiyiz bizde döne döne geçiriyoruz günleri :))

çok şükür hep güzel uyan canım

Ben progestanı sabah 1 akşam 2 içiyorum..
Sabah içip uykuya devam ediyorum pek sorun olmuyo ama akşamları aşırı baş dönmesi yapıyo. Midem de bulanıyo..Bide cift içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…