Nisan Ayı Hamişleri

kızlar işyerindeki stresim yüzünden biliyorsunuz düşük tehlikesi geçirdim.. işyerini düşününce tüylerim diken diken oluyor nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor resmen.. benim isim bide elimde evrak cantasi kapi kapi dolasip bankacılık ürünleri satmak.. böyle bir tehlike atlatmışken bu işi bu stresle devam ettirmem mümkün değil.. eşim stresten uzaklaşayım diye aldı tatile götürdü ücgün dönüşü bile zehir ettiler bana yol boyunca agladim sapık gibi arıyorlar telefonumu ne bir gecmis olsun nede baska birsey is is is..

ay sonu ayrilicam karar verdim.. böyle çalışmanın ne anlamı varki..

İmkanın varsa ayrıl canım.. sana da bebeğine de yazık.. patronlar çalışanları hiç düşünmezler zaten.. varsa yoksa kendi cıkarları..

Son düzenleme:

canım yazdıklarına çok üzüldüm. geçmişi okuyamadım. malüm evi taşıdık internette yeni açıldı yarın işe başlıcam yeniden kısmetse... çok üzüldüm inan git hastanelerden rapor falan al. bi doktor ayarla doğuma kadar işe gitme. böyle bişi olurmu bilmiyorum ama. en azından hem maaşını alırsın hemde yan gelir yatarsın çıkartırlarsada tazminatını alırsın.
bebişinden daha önemli değil hayatta hiç bir şey.
kendini üzme canım. sık sık git rapor al. sağlık ocakları sorgusuz sualsiz 2-3 gün veriyor.
inşallah hayırlısı olur canım benim.

günaydın anneler... benı de kabul edın aranıza. 5+5 haftalık hamıleyım.. bu sürecı sızlerle yasmak ıstıyorum. subat 2de dogum yapıcam bı aksilik olmazsa..cok heyecanlı ve mutluyun. ilk bebegım.. on aylık evlıyım.. bel agrısı harıcınde bı sıkıntım yok.. su an rapor aldım haftaya pazartesıye kadar dınlenıcem.. korkuyorum bu kadar belı agrır mı ınsanın.. ılk haftalar ustelık.. sorun mu olacak dıe aklım cıkıo.. doktorum anormal bı durum yok dedı. yıne de progestan 100 mg. verdı.çalıstıgım ortam tamamen erkek ve sıgaranın ıcerde ıcılmesının yasak olmadıgı bı ortam.. bır gunde en az çalısan sayısı 4 kı bu cogu zaman 6 oluyo. hemen herkes de kullanıyo sıgara. endıselenıyorum. döndüğümde ne yaparım bılmıyorum. hamıleyım dısarda ıcın dıyemem. öncesınde rahatsız oldugumu söyledıım cok oluyodu hamılelıkten önce ama, yasak sıe bıse olmadıı ıcın adamların saygısı yok. umurlarında degıl.. bı de devlet memuruyum.işimi degıstırme dıe bı ımkanım yok((
bulantı yok. bas dönmesı yok.. hamıle mıyım bılmıyorum sızın anlayacagınız..

Hoşgeldin aramıza.

selam kızlar.bende takılabilirmiyim aranıza.
6,5yaşında kızım var.25 yaşındayım.2.bebeğim geliyo.heyecanlıyım.

canım hiç kendini kasma lütfen eğer gerçekten rahatsız bir ortamsa ya izin al ya da istifa et.tabii bu durumda geçimle ilgili bir sıkıntı çıkabilir o durumu eşinle konuşup o şekilde karar alırsınız.sağlığın ve bebeğin herşeyden önemli

Çooook şükür 2 li taramam testi sonucumu öğrendim kızlar.Bebiş çok iyiymiş. Hiç bir problem yok dedi doktor. İçim acayip rahatladı.

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...
9 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını da duyduk... sevinçliyiz mutluyuz....

cnm öncelikle tebrikler... allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş. bebeğini...bel ağrısını fazla kafaya takma bende öyleydim o haftalarda çok korkuyordum ama doktorum normal demişti... bebeğin büyüdüğü için o ağrılar... benim ikinci adet dönemim geçti ve her adet döneminde olabiliyormuş böyle ağrılar...bence tadını çıkar ve stres yapmamaya çalış hamileliğin en büyük düşmanı stres rahat ol cnm.....

Canım is konusunda en önemli sey maddi ihtiyac. Eger sizi çok zorlamicsksa çıkman en iyisi. Bende en son dayanamayın çıktım seni çok iyi anlıyorum bu ndenle. Patronumdan hakaret işitiyordum, o derecelerde. Fakat khenanin da dediği gibi izin alırsan hem para alırsın hem dinlenirsin. Atmak isterlerse buyursunlar; tazminatını alırsın.
Khena'cigim nereleresin sen. Sonunda evi taşıdın demek hayırlı olsun. Ozlettin kendini.
Yeni gelen arkadaslara da hayırlı uğurlu olsun

bnm de doktorum aynı seylerı söylüyo.. ablama kalırsa ıkı düşük yaptı. ıkısındekı belırtıler benımkıyle aynıymıs. cok kaptırma kendını dıo. sımdı bı oğlu var. onda belırtıler daha farklıymıs. bundan yola cıkarak ben de her an düşük yapıcam dıe cnm gıdıo... ılk gebelıgım.. sizde bulantı falan var mı ne zaman baslıo bu bulantılar

İlk başta vardı bende. Şuan çok fazla uyumam dışında hiç birşey yok. Bi de ayakta fazla kalırsam belim ve sırtım çok ağrıyo.Ama bende skalyoz denilen birşey çıktı omur ilik yamukluğu yani. Dr hamile kaldığında sırt ağrın fazla olur demişti.

Slm hamisler ben bunu ablamdan duydum her banyodan sonra karniniza hoguslere kalcalara ve kollariniza soguk su tutun catlamslari onluyormus nekadar dogru bilmiyorun ama denemek ve gormek lazim kizlar yavas yavas sicaktan soguk suyu aciyorum ben butun vucuda tututorum unarim ise yarar krem falanda kullanmiyorum daha peki sizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…