Nisan Ayı Hamişleri

kızlar.ne güzel sizler uyuyosunuz.ben tam 4 gecedir sabaha kadar uyuyamıyorum.psikolojik mi bilmiyorum.eşim ilaçları yanetkisi olabilir dedi.crinone jel ve folik asitin yan etkilerinde uyku problemi var.ama ben hamile kalmadan 5 ay kadar önce panik atak yaşadım.çok şükür düzelmişti.o geri geldi diye çok korkuyorum.gece yatınca sanki nefes alamıyorum,kalbim sıkışıyo gibi oluyo.pes ediyorum.tv. falan izliyorum,yok uyuyamıyorum.benim gibi uyku problemi yaşayan var mı aranızda? internetten baktım papatya çayının faydası oluyomuş.günde bi fincan içilebiliyomuş.çok kötüyüm.hep böyle mi olcak acaba?

hamileliğimi ilk öğrendiğim günlerde bende uyuyamıyordum.. ya yüz üstü yatarsam da bebeğe bişey olursa diye korkuyordum.. ama sonra vücut öyle bi istiyo ki ister istemez uyuya kalıyosun.. her dk uyumak istiyosun..

ay sonu ayrilicam karar verdim.. böyle çalışmanın ne anlamı varki..

bu günler geri gelmez Allah kerim deyip ayrılmak lazım. bence onlar beni işten çıkarsın diye beklemek daha çok stres yapar sende... fakaaat Allah kerim ama kuyusu da derin. inşallah hepimize razı olmayı nasib etsin

sigara çok feci birşey Allah kolaylık versin sana ne diyeyim.

benim her banyo da sıkılaştırmak selülite mani olmak için yaptığım birşey... ama ben yine de shea yağı kullanıyorum. amerikada kadınlar hep bunu kullanıyorlar. yüzde yüz saf shea yağı. içinde başka hiçbirşey yok. başka kremlerde petrol yan ürünü olan mineral yağlar oluyor. onların da faydadan çok zararı var maalesef.

ay sonu ayrilicam karar verdim.. böyle çalışmanın ne anlamı varki..

bu günler geri gelmez Allah kerim deyip ayrılmak lazım. bence onlar beni işten çıkarsın diye beklemek daha çok stres yapar sende... fakaaat Allah kerim ama kuyusu da derin. inşallah hepimize razı olmayı nasib etsin

sigara çok feci birşey Allah kolaylık versin sana ne diyeyim.

benim her banyo da sıkılaştırmak selülite mani olmak için yaptığım birşey... ama ben yine de shea yağı kullanıyorum. amerikada kadınlar hep bunu kullanıyorlar. yüzde yüz saf shea yağı. içinde başka hiçbirşey yok. başka kremlerde petrol yan ürünü olan mineral yağlar oluyor. onların da faydadan çok zararı var maalesef.

arkadaşlar bişey sorabilirmiym ben 2 gün önce test yaptım bayağı belirgin ikinci çizgi çıktı şimdi bugün yaptım çok açıktı sizce ne olabilir

arkadaşlar bişey sorabilirmiym ben 2 gün önce test yaptım bayağı belirgin ikinci çizgi çıktı şimdi bugün yaptım çok açıktı sizce ne olabilir

canım büyük ihtimalle hamilesindir. en garanti sonuç kan testi. benimde adet gecikmesinden 5 gün sonra yapmıştım. çizgi silkti. test falan bozuktur belki. kan testi yaptır saglık ocakları yapıyor.

canım ben bunu hamile olmadan once yapıyodum. doktora sordum kesınlıkle olamaz dedi bana ılık suyla yıkanmalısın dedı. oyuzden şimdi yapmıyorum. daha bende almadım krem. bebe yagıyla nemlendiriyorum. yakında başlamalıyım kremlere. daha kilo falan almadım ama karnım biraz buyudu.

kızlar beta hcg değerim adetin geçmesinden 1 gün sonra 113 tü iki gün sonra başka bir merkezde 155 çıktı sizce normal mi yoksa anormal bir durummu var bilgi veren olursa çok sevinirim

kızlar beta hcg değerim adetin geçmesinden 1 gün sonra 113 tü iki gün sonra başka bir merkezde 155 çıktı sizce normal mi yoksa anormal bir durummu var bilgi veren olursa çok sevinirim

canım aldıgın test kagıtlarının ustunde hafta aralıkları yazar. gebe olmayanda 0-5 ,,, 3-4 haftada 9-130.,,,,4-5 hafta gebede 75- 2600,,,, bende tahlılde boyle yanı gıttıkce yukselcek,,,, hafta gectıkçe 16- 29 haftada düşüşe geccek... normal.... ama bir doktora gorunup gebelik kesene falan baktır. yanı hamılesın. bir kadın dogumcunun kontrolune gir... hayırlı olsun....

canım çok teşekkür edrim doktorum 2 kat artması gerekirdi dedi bende yani umutlu olmayalımmı dediğimde yok hamilesin ama artış az bir daha test yaptır dedi bende şimdi çok korkuyorm 3 gün sonra test yaptıracağım ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum artış banada az gibi geldi burda okuyorum şiödi hep artışlar 2 veya 3 kat falan benimki neden böyle ya

canım içini ferah tut. hakkında hayırlısı olsun. mübarek günde dua et. herşey ıyı olcak. saglıkla ıyı haberler alasın. nekadarlık evlisin.. ilk bebeşin galiba... cok istiyorsun hemen adet sonrası test yaptırmışın. bende inşallah adet olurum diye bir hafta beklemiştim. çunku o ay dişim için igne olmuştum. agrı kesici minosert plus almıştım. yanı hamıle olmayı hiç istemiyordum. kısmet oyle oldu hala aklıma geldıkce kendimi kotu hissediyorum. allah a emanet diyorum. zaten neyapabılırım kı başka aldırmayı kesınlıkle düşğnmedigim için testleri 2 li 3 lü düşünmüyorum. ne yapcam ogrensem kotu bişeyler hiç kendi kendimi yıycem. stresten bebekte bişey olmasada bişey olur stressten. oyüzden. içini ferah tut. yiycek ekmegi varsa olur. yoksa allah bilir. allah herkese istedigi zamanda versin saglıklı bebecıkler. rabbim bebeklerımızın saglıgıyla sınamasın kimseyi. inşallah hayırlı haberler alırsın. rabbım hakkımızda hayırlı olana gonlumuzu razı eylesin.

canım 2 yıldır olmuyordu neden panik yaptığımı anlıyormusun eşim de problem var ilk defa hamile kaldım o yüzden bu kadar stres altındayım inşallah değerim artar

canım 2 yıldır olmuyordu neden panik yaptığımı anlıyormusun eşim de problem var ilk defa hamile kaldım o yüzden bu kadar stres altındayım inşallah değerim artar

inşallah canım. günlüne göre olsun ... inşallah iyi haberler alırsın...

Kızlar nasılsınız? salı günü ikili testim ve ense şeffaflığına bakıldı henüz sonuçlar belli değil, rabbim muhaffak etsin inşallah. 13. haftaya girdim ben cinsiyet henüz belli değil dedi doktorum ne zaman belli olur acaba bilgisi olan var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…