(null)
(null)
kızlar.ne güzel sizler uyuyosunuz.ben tam 4 gecedir sabaha kadar uyuyamıyorum.psikolojik mi bilmiyorum.eşim ilaçları yanetkisi olabilir dedi.crinone jel ve folik asitin yan etkilerinde uyku problemi var.ama ben hamile kalmadan 5 ay kadar önce panik atak yaşadım.çok şükür düzelmişti.o geri geldi diye çok korkuyorum.gece yatınca sanki nefes alamıyorum,kalbim sıkışıyo gibi oluyo.pes ediyorum.tv. falan izliyorum,yok uyuyamıyorum.benim gibi uyku problemi yaşayan var mı aranızda? internetten baktım papatya çayının faydası oluyomuş.günde bi fincan içilebiliyomuş.çok kötüyüm.hep böyle mi olcak acaba?
ay sonu ayrilicam karar verdim.. böyle çalışmanın ne anlamı varki..
günaydın anneler... benı de kabul edın aranıza. 5+5 haftalık hamıleyım.. bu sürecı sızlerle yasmak ıstıyorum. subat 2de dogum yapıcam bı aksilik olmazsa..cok heyecanlı ve mutluyun. ilk bebegım.. on aylık evlıyım.. bel agrısı harıcınde bı sıkıntım yok.. su an rapor aldım haftaya pazartesıye kadar dınlenıcem.. korkuyorum bu kadar belı agrır mı ınsanın.. ılk haftalar ustelık.. sorun mu olacak dıe aklım cıkıo.. doktorum anormal bı durum yok dedı. yıne de progestan 100 mg. verdı.çalıstıgım ortam tamamen erkek ve sıgaranın ıcerde ıcılmesının yasak olmadıgı bı ortam.. bır gunde en az çalısan sayısı 4 kı bu cogu zaman 6 oluyo. hemen herkes de kullanıyo sıgara. endıselenıyorum. döndüğümde ne yaparım bılmıyorum. hamıleyım dısarda ıcın dıyemem. öncesınde rahatsız oldugumu söyledıım cok oluyodu hamılelıkten önce ama, yasak sıe bıse olmadıı ıcın adamların saygısı yok. umurlarında degıl.. bı de devlet memuruyum.işimi degıstırme dıe bı ımkanım yok((
bulantı yok. bas dönmesı yok.. hamıle mıyım bılmıyorum sızın anlayacagınız..
Slm hamisler ben bunu ablamdan duydum her banyodan sonra karniniza hoguslere kalcalara ve kollariniza soguk su tutun catlamslari onluyormus nekadar dogru bilmiyorun ama denemek ve gormek lazim kizlar yavas yavas sicaktan soguk suyu aciyorum ben butun vucuda tututorum unarim ise yarar krem falanda kullanmiyorum daha peki sizler
ay sonu ayrilicam karar verdim.. böyle çalışmanın ne anlamı varki..
günaydın anneler... benı de kabul edın aranıza. 5+5 haftalık hamıleyım.. bu sürecı sızlerle yasmak ıstıyorum. subat 2de dogum yapıcam bı aksilik olmazsa..cok heyecanlı ve mutluyun. ilk bebegım.. on aylık evlıyım.. bel agrısı harıcınde bı sıkıntım yok.. su an rapor aldım haftaya pazartesıye kadar dınlenıcem.. korkuyorum bu kadar belı agrır mı ınsanın.. ılk haftalar ustelık.. sorun mu olacak dıe aklım cıkıo.. doktorum anormal bı durum yok dedı. yıne de progestan 100 mg. verdı.çalıstıgım ortam tamamen erkek ve sıgaranın ıcerde ıcılmesının yasak olmadıgı bı ortam.. bır gunde en az çalısan sayısı 4 kı bu cogu zaman 6 oluyo. hemen herkes de kullanıyo sıgara. endıselenıyorum. döndüğümde ne yaparım bılmıyorum. hamıleyım dısarda ıcın dıyemem. öncesınde rahatsız oldugumu söyledıım cok oluyodu hamılelıkten önce ama, yasak sıe bıse olmadıı ıcın adamların saygısı yok. umurlarında degıl.. bı de devlet memuruyum.işimi degıstırme dıe bı ımkanım yok((
bulantı yok. bas dönmesı yok.. hamıle mıyım bılmıyorum sızın anlayacagınız..
Slm hamisler ben bunu ablamdan duydum her banyodan sonra karniniza hoguslere kalcalara ve kollariniza soguk su tutun catlamslari onluyormus nekadar dogru bilmiyorun ama denemek ve gormek lazim kizlar yavas yavas sicaktan soguk suyu aciyorum ben butun vucuda tututorum unarim ise yarar krem falanda kullanmiyorum daha peki sizler
arkadaşlar bişey sorabilirmiym ben 2 gün önce test yaptım bayağı belirgin ikinci çizgi çıktı şimdi bugün yaptım çok açıktı sizce ne olabilir
kızlar beta hcg değerim adetin geçmesinden 1 gün sonra 113 tü iki gün sonra başka bir merkezde 155 çıktı sizce normal mi yoksa anormal bir durummu var bilgi veren olursa çok sevinirim
canım aldıgın test kagıtlarının ustunde hafta aralıkları yazar. gebe olmayanda 0-5 ,,, 3-4 haftada 9-130.,,,,4-5 hafta gebede 75- 2600,,,, bende tahlılde boyle yanı gıttıkce yukselcek,,,, hafta gectıkçe 16- 29 haftada düşüşe geccek... normal.... ama bir doktora gorunup gebelik kesene falan baktır. yanı hamılesın. bir kadın dogumcunun kontrolune gir... hayırlı olsun....
canım çok teşekkür edrim doktorum 2 kat artması gerekirdi dedi bende yani umutlu olmayalımmı dediğimde yok hamilesin ama artış az bir daha test yaptır dedi bende şimdi çok korkuyorm 3 gün sonra test yaptıracağım ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum artış banada az gibi geldi burda okuyorum şiödi hep artışlar 2 veya 3 kat falan benimki neden böyle ya
canım içini ferah tut. hakkında hayırlısı olsun. mübarek günde dua et. herşey ıyı olcak. saglıkla ıyı haberler alasın. nekadarlık evlisin.. ilk bebeşin galiba... cok istiyorsun hemen adet sonrası test yaptırmışın. bende inşallah adet olurum diye bir hafta beklemiştim. çunku o ay dişim için igne olmuştum. agrı kesici minosert plus almıştım. yanı hamıle olmayı hiç istemiyordum. kısmet oyle oldu hala aklıma geldıkce kendimi kotu hissediyorum. allah a emanet diyorum. zaten neyapabılırım kı başka aldırmayı kesınlıkle düşğnmedigim için testleri 2 li 3 lü düşünmüyorum. ne yapcam ogrensem kotu bişeyler hiç kendi kendimi yıycem. stresten bebekte bişey olmasada bişey olur stressten. oyüzden. içini ferah tut. yiycek ekmegi varsa olur. yoksa allah bilir. allah herkese istedigi zamanda versin saglıklı bebecıkler. rabbim bebeklerımızın saglıgıyla sınamasın kimseyi. inşallah hayırlı haberler alırsın. rabbım hakkımızda hayırlı olana gonlumuzu razı eylesin.
canım 2 yıldır olmuyordu neden panik yaptığımı anlıyormusun eşim de problem var ilk defa hamile kaldım o yüzden bu kadar stres altındayım inşallah değerim artar
inşallah canım. günlüne göre olsun ... inşallah iyi haberler alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?