Nisan Ayı Hamişleri

bildiğim kadarı ile en erken16. haftada öğrenebiliyorsun... yani senin 3 haftacık kalmış azcık sabır. sen ne hissediyorsun?

kızlar isyerine geldin istifa durumu icin konusmaya sabahtan beri burda bekliyorum beyefendinin toplantısı bitmedi bir türlü yaaaa

Soguk su neden iyi olmazmis canim yaaaa simdi aklimda soru isareti kaldi hereydend tirsar olduk

kızlar beta hcg değerim adetin geçmesinden 1 gün sonra 113 tü iki gün sonra başka bir merkezde 155 çıktı sizce normal mi yoksa anormal bir durummu var bilgi veren olursa çok sevinirim

Canim deger iki günde bir iki katına çıkıyor. Ama bu matematik işlemi değil sonuçta mesela benim ölçümlerime baktığımda tam anlamıyla iki katı olmamıştı. Yüreğini ferah tut. BI arkadasın da dediği gibi yicek ekmegi varsa gelir. Biraz sabır
Revindel naptin konuştun mu

canım çok sağol ya yüreğimi ferahlattın senin değerler nasıl artmıştı rica etsem yazarmısın

Soguk su neden iyi olmazmis canim yaaaa simdi aklimda soru isareti kaldi hereydend tirsar olduk

bilemiyorum belki kan dolaşımını ani hızlandırması olabılır. valla ben özellikle sordum . benım vucudun cok sıkı degil. sıkılastırmak için uygularım diye düşünmüştüm. doktor onermiyorum deyince yapmıyorum. ama biyerde gogüslere uygulanabilr yazıyodu. belki çok soguk degil ama ılıktan azcık soguk uygulanabilir.

kızlarrrrr ayrıldım işten pazartesi son inşaallah...

gözün aydın canım. saglıkla hamileliği atlatınca dogum dan sonra tekrar başlarsın. kendine daha çok zaman ayırırsın. yürüyüşünü yapar bakımını yaparsın. bebekle ilğili kitaplar falan okursun. oglen iki saat kestirirsin. dolu dolu geçirirsin hamilleliği. zaten 3 ay bitti bile. cok çabuk geçti ya....

merhaba kızlar bende nisan hamişiyim! hepiniz iyisinizdir umarım ben grip oldum ilaç da içemiyorum bi tek parol onu da içmemeye çalışıyorum... 12+5 te ikili testim için randevum var... cinsiyeti çok merak ediyorum öğrenen paylaşsın tamam mı hepinizi öptüm........

canım çok sağol ya yüreğimi ferahlattın senin değerler nasıl artmıştı rica etsem yazarmısın

Canim ben hiç art Arda yaptrmadim ondan net bilmiyorum. Ama sonuca baktığımda demekki her zaman ikiye katlanmiyormus diye düşündüğümü hatırlıyorum. Hiç sıkıntı yapma.

kızlarrrrr ayrıldım işten pazartesi son inşaallah...

canım hadi hayırlısı olsun senin için... ben işten ayrılalı 2 hafta kadar oldu daha hala tatilde gibiyim sanki

hiç sıkılmaya fırsatım olmadı

bu arada bugün bebişimizi görmeye gittik. pıt pıt küçücük kalbi atıyor Allahım nasıl da güzel yaratmış. 8.3 cm sadece ama kafa göz kol bacak herşey yerli yerinde. nasıl da hareketli. bize poposunu döndü...

veeeeeeeeeee doktorum sanki kız gibi dedi... babası da 1 aya kadar onun pipisi çıkabilir ama diyor

Hayirli olsunnn ne kadar cabuk belli olmus ya bende haftaya yani tam 12 haftalik oldugumuzda gidicez blli olur blki ozaman ben 9 +1 24 mm ydik bakalim nekadar buyuduk

Canim ben hiç art Arda yaptrmadim ondan net bilmiyorum. Ama sonuca baktığımda demekki her zaman ikiye katlanmiyormus diye düşündüğümü hatırlıyorum. Hiç sıkıntı yapma.

canım çok sağol inşallah bir sorun yoktur bakalım pazartesi yaptıracağım inşallah sonucum katlanmış olur sağlıklı olur

Benim bebek perşembe günü 3.5 cm cıkg. Benimki mi küçük seninki mi büyük çözemedim.

canım bilemiyorum ama gelişiminin sat günüme göre 4 gün ilerde olduğunu söyledi.... doktor 8 cm dedi fotoda 8.3 cm yazıyor bilemiyorum ki :)

Hayirli olsunnn ne kadar cabuk belli olmus ya bende haftaya yani tam 12 haftalik oldugumuzda gidicez blli olur blki ozaman ben 9 +1 24 mm ydik bakalim nekadar buyuduk

doktorlar biliyorlar ama kesin konuşmak istemiyorlar. doktorum beni çoook küçüklükten beri bildiğinden ve samimiyetimizden ufak bir tüyo vereyim dedi.

bir de ikili test zorunlu değilmiş ben de yaptırmamayı tercih ettim. bebeğim Allaha emanet dedim ...

20. hafta için tetanos aşısını hatırlattı o kadar. ha bir de günde üç defa hametan sürecekmişim

hahaha :)) ciddimizin canim valla benim eşimde kız diye çıldırıyor hic öyle pipi hayalimiz yok bizim :) valla acayip rahatım isi bıraktım ya ohhhhh derdim tasam kalmadı valla.. bu arada pazartesi günü işyerindeki tüm personele şu veda mailini atıcam;

" Eyvallah " ne güzel bi sözdür öyle arkadaş . Bazen " kabulleniş " , bazen " boşveriş " , bazen de " yolveriş " . Ama her ne olursa olsun hep bir " rahata eriş " Haydi Eyvallah. :)

valla bizimki bayağı dert etti aaa dedi hayal kırıklığına uğramış gibi oldu

ben de ilk çocuk diye hiç beklentiye girmedim kız olsun erkek olsun fark etmez ...

bu arada mailin çok güzel ve manidar

hayırlı uğurlu olsun...

bildiğim kadarı ile en erken16. haftada öğrenebiliyorsun... yani senin 3 haftacık kalmış azcık sabır. sen ne hissediyorsun?

Valla benim içimden erkek geçiyor, çin takvimi erkek diyor, başka bir testte erkek diyor, bıçak makas yaptılar bıçağa oturdum, kafama tuz döktüler burnumu sıkmışım, kırmızı lahana testi yaptım pembeleşti yani anlıcağınız ne kdr yöntem varsa denedim hepsi erkek :))) hayırlısııı artık... Sizler neler hissediyorsunuz kızlar? İşi bırakan revindell arkadaşım hayırlı olsun inşallah.. evdeyken herşey daha düzenli oluyorrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…