Kızlar nasılsınız? salı günü ikili testim ve ense şeffaflığına bakıldı henüz sonuçlar belli değil, rabbim muhaffak etsin inşallah. 13. haftaya girdim ben cinsiyet henüz belli değil dedi doktorum ne zaman belli olur acaba bilgisi olan var mı kızlar?
canım ben bunu hamile olmadan once yapıyodum. doktora sordum kesınlıkle olamaz dedi bana ılık suyla yıkanmalısın dedı. oyuzden şimdi yapmıyorum. daha bende almadım krem. bebe yagıyla nemlendiriyorum. yakında başlamalıyım kremlere. daha kilo falan almadım ama karnım biraz buyudu.
kızlar beta hcg değerim adetin geçmesinden 1 gün sonra 113 tü iki gün sonra başka bir merkezde 155 çıktı sizce normal mi yoksa anormal bir durummu var bilgi veren olursa çok sevinirim
Canim deger iki günde bir iki katına çıkıyor. Ama bu matematik işlemi değil sonuçta mesela benim ölçümlerime baktığımda tam anlamıyla iki katı olmamıştı. Yüreğini ferah tut. BI arkadasın da dediği gibi yicek ekmegi varsa gelir. Biraz sabır
Revindel naptin konuştun mu
Soguk su neden iyi olmazmis canim yaaaa simdi aklimda soru isareti kaldi hereydend tirsar olduk
kızlarrrrr ayrıldım işten pazartesi son inşaallah...
(null)
canım çok sağol ya yüreğimi ferahlattın senin değerler nasıl artmıştı rica etsem yazarmısın
kızlarrrrr ayrıldım işten pazartesi son inşaallah...
canım hadi hayırlısı olsun senin için... ben işten ayrılalı 2 hafta kadar oldu daha hala tatilde gibiyim sanki
hiç sıkılmaya fırsatım olmadı
bu arada bugün bebişimizi görmeye gittik. pıt pıt küçücük kalbi atıyor Allahım nasıl da güzel yaratmış. 8.3 cm sadece ama kafa göz kol bacak herşey yerli yerinde. nasıl da hareketli. bize poposunu döndü...
veeeeeeeeeee doktorum sanki kız gibi dedi... babası da 1 aya kadar onun pipisi çıkabilir ama diyor
Canim ben hiç art Arda yaptrmadim ondan net bilmiyorum. Ama sonuca baktığımda demekki her zaman ikiye katlanmiyormus diye düşündüğümü hatırlıyorum. Hiç sıkıntı yapma.
Benim bebek perşembe günü 3.5 cm cıkg. Benimki mi küçük seninki mi büyük çözemedim.
Hayirli olsunnn ne kadar cabuk belli olmus ya bende haftaya yani tam 12 haftalik oldugumuzda gidicez blli olur blki ozaman ben 9 +1 24 mm ydik bakalim nekadar buyuduk
(null)
hahaha :)) ciddimizin canim valla benim eşimde kız diye çıldırıyor hic öyle pipi hayalimiz yok bizim :) valla acayip rahatım isi bıraktım ya ohhhhh derdim tasam kalmadı valla.. bu arada pazartesi günü işyerindeki tüm personele şu veda mailini atıcam;
" Eyvallah " ne güzel bi sözdür öyle arkadaş . Bazen " kabulleniş " , bazen " boşveriş " , bazen de " yolveriş " . Ama her ne olursa olsun hep bir " rahata eriş " Haydi Eyvallah. :)
bildiğim kadarı ile en erken16. haftada öğrenebiliyorsun... yani senin 3 haftacık kalmış azcık sabır. sen ne hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?