Nisan Ayı Hamişleri

slm kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyordum foruma..... yeni bi sey yok ayni hamilelik sendromlari iste :) bulantilarim son noktadaydi bulanti hapiyla en aza indirdik sukurler olsun....bide en onemlisi yarin sabah ultrasyon randevumuz var 7 haftalikken bebek cok kucuk gozukmedi demislerdi yarin ne olacak artik allah biliyor....herseye hazirlikliyim her zaman hayirlisini istedim allahtan sizde hayirlisi icin dua edin bana olur mu herkese hayirli geceler hayirli haberlerle donmek uzere insallah

kızlar günaydın bende sizi takip edenlerdenim bu 2 li testi yaptırmasak olmaz mı bu konu hakkında düşüncesi olancevaplarnıızı bekliyorum

Günaydınnn kızlarrr, hepinize iyi haftalar diliyorum, bugün topik çok boş yoksa yumuşlarınız sizi uykuya esir mi aldı yine :)))) Canım bence ikili test yapılmalı bebekte bir mutasyon olup olmadığına bakılıyor ve artık ikili testler iyi sonuç veriyor üçlü testler kalktı bu yüzden yinede arkadaşların fikri ne olur bilemiyorum.. Ben yaptırdım alt tarafı bir kan veriyorsun tatlım..

Günaydınn canım... bende işyerindeyim şu an... ay sonu ayrılıyorum Allah nasip ederse..
Bende haziranın 22 sinde gidicem doktoruma ve 12.haftamızda olucaz.. acaba ikili testi istermi benden de?...

Günaydınn canım... bende işyerindeyim şu an... ay sonu ayrılıyorum Allah nasip ederse..
Bende haziranın 22 sinde gidicem doktoruma ve 12.haftamızda olucaz.. acaba ikili testi istermi benden de?...

Senin bugün son değil miydi işte? İster diye düşünüyorum benim 11+5ti test verdiğimde 1 hafta olucak daha sonuç belli değil.

kızlar günaydın bende sizi takip edenlerdenim bu 2 li testi yaptırmasak olmaz mı bu konu hakkında düşüncesi olancevaplarnıızı bekliyorum

ben yaptırmadım doğrusu bir sıkıntı olsa bunu bilsem ne fayda... aldırmayı düşünmeyeceğim için doğana kadar o sıkıntıyı çekeceğime bilmemek daha iyi gibi geldi bana...

ama bu karar kişisel bir şey. kimse kimseye neden dememeli. gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap..

yaa güzel şeyler söylesene sendeeeeee uykusuz kalıcaz biliyoruzzzzz

:))))))))

aa bence çok güzel bişiy bu iş için yada birileri için değil canımız için uykusuz kalacaz bunu isteyen okadar insan varki bence güzel birşey uykusuzluğu bile Allah her isteyene versin

Son düzenleme:
:))))))))

aa bence çok güzel bişiy bu iş için yada birileri için değil canımız için uykusuz kalacaz bunu isteyen okadar insan varki bence güzel birşey uykusuzluğu bile Allah her isteyene versin

valla doğru doğru diyorsun

babam da diyor ki Allah verdi diye ucuz bulduk sanmayın... sahi doktora gelenler arasında 10 kişiden 3 ü hamile ise geri kalanı hep tedavideydi. Allah isteyenlere hayırlı zamanda versin ne diyeyim

bende senle aynı düşünüyorum. sorunu varsa tedavi edilebiliyormu yoksa sorun var denilip aldırmak mı isteniyor. bakalım bende bu hafta yada diğer hafta gıtcem bır ay sonra gel dediydi. 8 haftayken gitimdi. bakalım benimkide istiycek mi. ögrenip sıkıntı çekmeye gerek yok. aldırmayı düşünmedikten sonra allah a emanet... hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar akıntınız var mıı.. varsa miktarı ne kadar ??

bende var canım adet oncesınde normalde artardı. şu sıralar yine arttı. arada azalıyor. bol su içmeye çalışıyorum. her tarafta su var yoksa çok aklıma gelmiyor. normal galıba akıntının artması. hatta bazen diyorum düşükmü yapıyorum. hemen tuvalete koşuyorum. agrı falan olmuyo ama yinede insan tedirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…