Nisan Ayı Hamişleri

Onlardan biride biziz.. 4 tüp bebek tedavisinden sonra allahım şükür bir evlat nasip etti inşallahta sağsağlim kucağıma almayı nasip eder. Zor bulunca daha dikkat ediyorsun çoğu şeye..
Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz..

tebrik ederim canım... Allah bize de kıymet bilmeyi nasib etsin. zor buldurması da imtihan, hiç düşünmezken vermesi de

mesele sanırım sadece hikmetine razı olmakta

tebrik ederim canım... Allah bize de kıymet bilmeyi nasib etsin. zor buldurması da imtihan, hiç düşünmezken vermesi de

mesele sanırım sadece hikmetine razı olmakta

Amin.. Senin istemeden mi oldu? Aramak çok zor allah aratmasın ezan okunuyor şuan ezanlar niyetine muhammet ummetine evladı nasip etsin o duyguyu tattırsın yaradanım...

Allah yardımcın olsun canım. İnş. bebişin çok sağlıklıdır ve seninledir.

Kizlarrrr nehabersiniz ben carsamba gunu gorucem tekrar fasulyemi cok heycanliyim ya cok seviniyorum minnagimi gorucegimiz icin nisan hamislerinden ilk cinaiyetimiz belli oldu sira kimde bakalim ben cok merak ediyorum onemli olan saglikli olmasi tabii

kızlar günaydın bende sizi takip edenlerdenim bu 2 li testi yaptırmasak olmaz mı bu konu hakkında düşüncesi olancevaplarnıızı bekliyorum

ay benim de kafam çok karışık bu konuda.ama benim doktorum önümüzdeki cumartesi için randevu verdi.çok önemli bi test var onu yapıcaz dedi.ben de ikili test mi dedim,evet dedi.ama bana yaptırmak istiyomusunuz diye sormadı.ben de bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum açıkçası sonuca göre.ya üzücü bi sonuç çıkarsa diye korkuyorum açıkçası.ama bi arkadaşım da yaptır,için rahatlasın,sonra doğuma kadar acaba demezsin dedi.ne yapsam bilemiyorum.siz ne yaptınız ya da düşünceleriniz neler? ikili testi yaptıran var mı?

kızlar 2 li testi tam olarak kaçıncı haftada yapıyolar ben bu perşembe gidicem sizce yaparlarmı ? cumarteside memlekete gidiyorum gitmeden yaptırsam çok iyi olacak

Kızlar bebisimi gördüm bugün. BI eli ağzında, keyifli keyifli tepik atıyordu :) 4,1 cm olmuş. 4,5 olmadan ikili yapmiolar. Bu ptesi gitcez bakalım test icin

ben yaptırdım canım..sonuçlar çok şükür iyi..ense kalınlığını ölçüyorlar..3mm yi geçmezse problem yok..bizimki 1.5 mm idi..sonra kan aldı doktorum..2 gün sonra aradım herşey iyi dedi..ben zaten kötüyü düşünmemiştim..bence yaptırmalısın..ve hep olumlu dşün..bence hiçbir sorun çıkmayacak..

hayrlı geceler kızlar
bayadır giremedim 2-3 gündür de yazılanları okudum
anca yetiştim
bende geçen salı gittim kontrole
dr herşey yolunda kese muntazam
baştan popoya 3cm dedi
maşaAllah demekten balşka diyecek bişey yok herşey çok güzel göüküyor dedi
tam 10 haftalık dedi
ikili testi bana da söledi 18ve 22sinn olduğu hafta yaptırabilirsin dedi
bebişimizin kalbi pıt pıt atıyordu çok şükr
ama dinletmedi bize =(
ama kolları ve bacakları oluşmuş =)
oluşum tamamlanmış çok şükr şimdi gelişim aşamasındayız =)
Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamıza nasip etsin...
Amin...

Gunaydin kizlarrrr niyeyse bugunlerde acaba bebisim buyumusmudur diye kafaya takiyom ta 9+1 ken 24 mm sizce kucukmu bebisim esimde bende uzunuz nebiliyim ya icindeki korkulari bi yurlu atamadim esimde kiziyo durmadan stress yapiyon bebisimize diye

2 li test ne kızlar doktorum benden test istedi ama neye bakıyorlar ki?_
birde bende fena tembellık var sizde de varmı bu? yaz aylarında hamıle olmakta cok zormus

günaydın kızlar gece rüyamda evimi kurbağalar basmış gördüm ayyy her yer kurbağaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…