valla doğru doğru diyorsun
babam da diyor ki Allah verdi diye ucuz bulduk sanmayın... sahi doktora gelenler arasında 10 kişiden 3 ü hamile ise geri kalanı hep tedavideydi. Allah isteyenlere hayırlı zamanda versin ne diyeyim
Onlardan biride biziz.. 4 tüp bebek tedavisinden sonra allahım şükür bir evlat nasip etti inşallahta sağsağlim kucağıma almayı nasip eder. Zor bulunca daha dikkat ediyorsun çoğu şeye..
Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz..
hoşgeldinnn hoşgeldinnnn
tebrik ederim canım... Allah bize de kıymet bilmeyi nasib etsin. zor buldurması da imtihan, hiç düşünmezken vermesi de
mesele sanırım sadece hikmetine razı olmakta
Hoşbulduk canım. Ne güzel işi bırakmışsın.
Şimdilik ay sonuna kadar çalışıcam canım ay sonu ayrılıcam hayırlısı ile.. çok huzurluyum gerçekten...
slm kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyordum foruma..... yeni bi sey yok ayni hamilelik sendromlari iste :) bulantilarim son noktadaydi bulanti hapiyla en aza indirdik sukurler olsun....bide en onemlisi yarin sabah ultrasyon randevumuz var 7 haftalikken bebek cok kucuk gozukmedi demislerdi yarin ne olacak artik allah biliyor....herseye hazirlikliyim her zaman hayirlisini istedim allahtan sizde hayirlisi icin dua edin bana olur mu herkese hayirli geceler hayirli haberlerle donmek uzere insallah
kızlar günaydın bende sizi takip edenlerdenim bu 2 li testi yaptırmasak olmaz mı bu konu hakkında düşüncesi olancevaplarnıızı bekliyorum
(null)
ay benim de kafam çok karışık bu konuda.ama benim doktorum önümüzdeki cumartesi için randevu verdi.çok önemli bi test var onu yapıcaz dedi.ben de ikili test mi dedim,evet dedi.ama bana yaptırmak istiyomusunuz diye sormadı.ben de bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum açıkçası sonuca göre.ya üzücü bi sonuç çıkarsa diye korkuyorum açıkçası.ama bi arkadaşım da yaptır,için rahatlasın,sonra doğuma kadar acaba demezsin dedi.ne yapsam bilemiyorum.siz ne yaptınız ya da düşünceleriniz neler? ikili testi yaptıran var mı?
canım çok sağol inşallah bir sorun yoktur bakalım pazartesi yaptıracağım inşallah sonucum katlanmış olur sağlıklı olur
Günaydın kızlar? Nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?