Nisan Ayı Hamişleri

günaydın kızlar gece rüyamda evimi kurbağalar basmış gördüm ayyy her yer kurbağaydı

Hoşgeldin revindell. Hayır olsun diyelim hayır olsun. Ben artık karnımın üzerine yatıp uyuyamıyorum. Bi acayip yatıyorum bi görseniz. Sürekli dönüp duruyorum. Eşim diyo elini çekiyormuşum eşimin. Elimi kafanın altına alıyosun diyo öyle uyumaya devam ediyorsun diyo. Dün işten gelirken alt katımda oturan teyze gördü.Dün gördük seni hamile misin dedi. Evet dedim. Amcan diyo ki bak gelinin oğlu olcak karnı öyle duruyo demiş :):):)

Son düzenleme:
Kizlar ben hamile oldugumu ogrendigimden beri karnimin ustune yatamiyorum bi tane yastik alip bacaklarimin arasina alip oyle uyuyorum valla cok ise yariyo

ay inş. her şey iyidir,bebeğim iyidir ve sonuçlar da iyi çıkar.eşim de yaptırmaktan yana.yaptırıp tatile çıkcaz biz.inş. bebişimiz bizi mutlu eder de huzurla gideriz.bu arada kızlar siz çatlak oluşmaması için şimdiden önlem alıyo musunuz? doktorum bana clarins diye bi krem önerdi,hamilelik çatlakları için.aldım ben kremi.ama daha doğal şeyler daha mı iyi olur acaba?siz ne kullanmayı düşünüyosunuz?bir de hamilelik lekeleri oluşmaması için ne yapmayı düşünüyosunuz?doktorlarınızın önerdiği şeyler var mı?

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar....

kızlar umarım herşey yolundadır sizlerde. Ben nezle oldum sanırım sürekli hapşuruyorum. Siz de hapşururken ya da öksürürken bir batma hissediyor musunuz?? Umarım bebişe bişey olmuyodur, herşeyden korkar oldum artık biz de cuma günü 2li test için gideceğiz. doktor cinsiyetini de söylerim dedi, hayırlısı olsun bakalım ama ben erkek hissediyorum, babası da kız... cuma göreceğiz bakalım kim tutturacak:) sizler ne hissediyorsunuz???

bence de yaptırmalısınız 2 li testi. sonuç riskli bile çıksa bebek sorunlu olacak diye birşey yok. inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve doğumdan sonra da buradan duyururuz mutlu haberlerimizi...

Hoşgeldinnnn. Ben sürekli ekşi şeyler yiyiyorum.Gören herkes sadece karnın çıkmış. Erkek diyorlar.Bende erkek gibi hissediyorum:)Bizim sülalede erkek yok gerçi:) Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez.

bence de yaptırmalısınız 2 li testi. sonuç riskli bile çıksa bebek sorunlu olacak diye birşey yok. inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır ve doğumdan sonra da buradan duyururuz mutlu haberlerimizi...

Hoşgeldinnnn. Ben sürekli ekşi şeyler yiyiyorum.Gören herkes sadece karnın çıkmış. Erkek diyorlar.Bende erkek gibi hissediyorum:)Bizim sülalede erkek yok gerçi:) Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez.

senin ki belli olmadı mı daha canım?? bizimkilerden büyük senin bebiş... senin belli değilse bizimki belli olur mu acaba??

senin ki belli olmadı mı daha canım?? bizimkilerden büyük senin bebiş... senin belli değilse bizimki belli olur mu acaba??

Yok canım 12+2 olunca gittim doktora bi dahaki geldiğinde dedi işte. Şimdi daha yeni 15. haftaya girdik.26 Haziranda gidicem. Az önce kuzenim aradı o 4,5 aylık hamile. Bugün doktora gittiler göstermemiş bebiş:)

bizde dün gittik bebişim artık insan şeklini almış çok şükür:) bulantılarım devam

Kızlar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum. Şimdiden iki kg almisim ondan brz canım sıkkın. Doktor pitirciklar var ama şimdi kız bebekte de erkek bebekte de olur dedi. 16. Haftaya kadar solemiyoruz dedi. Sanırım görse de söylemeyecek.

canim bende karnimin üstüne yatamiyorum artik ve o kadar hassas ki kasık bölgem sanki karnimda su dolu bir portakal varmis gibi hissediyorum

ayyy ben çok rahat yatıyorum karnımın üstüne hatta başka türlü rahat edemiyorum

Bugun bende doktordaydım.. Maşallah İkili testte ense kalınlığı iyi cıktı.. kan verdik. o da 20 sinde sonuçlancak inşallah..

Bunlar neyse de bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..

Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..

Canim cok gecmis olsun ins devami gelmez canim ya ne korkmussundur offf allahim bidaha yasatmasin

geçmiş olsun . umarım sorunsuz geçer. hayırlısıyla kucagına alırsın bebegini de. allah korusun...saglıklı günler...

bende bebe yagı kullanıyorum. sonra doktor ne onerir bakalım. bu ay çatlak kremı almayı düşününüyorum... henüz kılo almadım. ama göbüş fena oldu. yanlarda falan bişey yok. galiba erkek olcak. bir arkads ultroson resmi çabuk şekillerinse erkek olur demişti. 8 haftalıkken agzı burnu belli oluyo sanki. saglıklı olsun da gersi önemli degil.... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

kızlar benim karnım bugün oldukça sert ve büyüdü =)
ayrına kasıklarımda batmalar ve acı hissettim 1 saat kadar önce
tırnaklarımda uzamalar fark ediyrum =)
uyku hali zaten hep vardı
iştahımda proble olmadı çok şükr ama sadece geçtiğimiz 1 hafta biraz iştahsız gibiydim ama yine de yedim
bende olanlar bunlar kızlar sizde yok mu bişeyler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…