2 li test ne kızlar doktorum benden test istedi ama neye bakıyorlar ki?_
birde bende fena tembellık var sizde de varmı bu? yaz aylarında hamıle olmakta cok zormus
günaydın kızlar gece rüyamda evimi kurbağalar basmış gördüm ayyy her yer kurbağaydı
(null)
ben yaptırdım canım..sonuçlar çok şükür iyi..ense kalınlığını ölçüyorlar..3mm yi geçmezse problem yok..bizimki 1.5 mm idi..sonra kan aldı doktorum..2 gün sonra aradım herşey iyi dedi..ben zaten kötüyü düşünmemiştim..bence yaptırmalısın..ve hep olumlu dşün..bence hiçbir sorun çıkmayacak..
ay inş. her şey iyidir,bebeğim iyidir ve sonuçlar da iyi çıkar.eşim de yaptırmaktan yana.yaptırıp tatile çıkcaz biz.inş. bebişimiz bizi mutlu eder de huzurla gideriz.bu arada kızlar siz çatlak oluşmaması için şimdiden önlem alıyo musunuz? doktorum bana clarins diye bi krem önerdi,hamilelik çatlakları için.aldım ben kremi.ama daha doğal şeyler daha mı iyi olur acaba?siz ne kullanmayı düşünüyosunuz?bir de hamilelik lekeleri oluşmaması için ne yapmayı düşünüyosunuz?doktorlarınızın önerdiği şeyler var mı?
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar....
kızlar umarım herşey yolundadır sizlerde. Ben nezle oldum sanırım sürekli hapşuruyorum. Siz de hapşururken ya da öksürürken bir batma hissediyor musunuz?? Umarım bebişe bişey olmuyodur, herşeyden korkar oldum artıkbiz de cuma günü 2li test için gideceğiz. doktor cinsiyetini de söylerim dedi, hayırlısı olsun bakalım ama ben erkek hissediyorum, babası da kız... cuma göreceğiz bakalım kim tutturacak:) sizler ne hissediyorsunuz???
ay inş. her şey iyidir,bebeğim iyidir ve sonuçlar da iyi çıkar.eşim de yaptırmaktan yana.yaptırıp tatile çıkcaz biz.inş. bebişimiz bizi mutlu eder de huzurla gideriz.bu arada kızlar siz çatlak oluşmaması için şimdiden önlem alıyo musunuz? doktorum bana clarins diye bi krem önerdi,hamilelik çatlakları için.aldım ben kremi.ama daha doğal şeyler daha mı iyi olur acaba?siz ne kullanmayı düşünüyosunuz?bir de hamilelik lekeleri oluşmaması için ne yapmayı düşünüyosunuz?doktorlarınızın önerdiği şeyler var mı?
Hoşgeldinnnn. Ben sürekli ekşi şeyler yiyiyorum.Gören herkes sadece karnın çıkmış. Erkek diyorlar.Bende erkek gibi hissediyorum:)Bizim sülalede erkek yok gerçi:) Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez.
senin ki belli olmadı mı daha canım?? bizimkilerden büyük senin bebiş... senin belli değilse bizimki belli olur mu acaba??
Hoşgeldin revindell. Hayır olsun diyelim hayır olsun. Ben artık karnımın üzerine yatıp uyuyamıyorum. Bi acayip yatıyorum bi görseniz. Sürekli dönüp duruyorum. Eşim diyo elini çekiyormuşum eşimin. Elimi kafanın altına alıyosun diyo öyle uyumaya devam ediyorsun diyo.Dün işten gelirken alt katımda oturan teyze gördü.Dün gördük seni hamile misin dedi. Evet dedim. Amcan diyo ki bak gelinin oğlu olcak karnı öyle duruyo demiş :):):)
canim bende karnimin üstüne yatamiyorum artik ve o kadar hassas ki kasık bölgem sanki karnimda su dolu bir portakal varmis gibi hissediyorum
Bugun bende doktordaydım.. Maşallah İkili testte ense kalınlığı iyi cıktı.. kan verdik. o da 20 sinde sonuçlancak inşallah..
Bunlar neyse de bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..
Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..
Bugun bende doktordaydım.. Maşallah İkili testte ense kalınlığı iyi cıktı.. kan verdik. o da 20 sinde sonuçlancak inşallah..
Bunlar neyse de bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..
Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..
Kızlar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum. Şimdiden iki kg almisim ondan brz canım sıkkın. Doktor pitirciklar var ama şimdi kız bebekte de erkek bebekte de olur dedi. 16. Haftaya kadar solemiyoruz dedi. Sanırım görse de söylemeyecek.
günaydın kızlar gece rüyamda evimi kurbağalar basmış gördüm ayyy her yer kurbağaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?