Nisan Ayı Hamişleri

çok geçmiş olsun.korkma.bende de kanama olmuştu,bebeğimi kaybediyorum sandım ama hiç bi şey olmadı sonra.bi çok kişiden duydum,olabiliyo.bundan sonra dikkat et.genelde yat.ayaklarının altına yükselti koy.ben hatta popomun altına bile küçük bi yastık koyuyodum bazen.kendini sakın yorma.ben öyle yaptım.inş. her şey iyi olur.

Sagol canimmmm saat 10:15 de dua edin bize teyzeleriiii ins ne pimpirikli bi anne olduk simdidden yaaa:18:

Ben doğumdan sonrası için korkuyorum.Çalışıyorum kayınvalidem bakacak bebişe. Annem İzmir'de çünkü. Bigün bakamam falan derse halim harap yani.Hiç kimsem yok Ankara'da.Çalışmakta zorundayım.Böyle bi işi bi daha zor bulurum.Eşim sağ olsun çok yardımcı oluyo ama tek başıma nasıl yaparım ne yaparım hiç bilmiyorum:)

günaydın kızlar.
izmir karşıyakadan yazan arkadaşlar varsa 2li tarama testinizi nerde yaptırdınız acaba? bilgi verirseniz çok sevinirim. ilk gebeliğim ve hiçbirşey bilmiyorum

ben dokuz eylul universitesine gıdıyorum.. orda yaptırdım..

ılk hamileliğimde özel hastanesınde yaptırmıştım kahramanlarda..

sürekli gittiğin bi ye yok mu? ora yapılır mutlaka..

sürekli gittiğim doktora artık gitmeme kararı aldım. hayat hastanesinde Sıtkı Yalçın diye bir dr. var. ona gideceğim muayeneler için. orda da 2li tarama testi yapılmıyormuş. medical parkta yapıldığını öğrendim biraz önce. büyük ihtimalle oraya gideceğim. ama doktorumdan bebekle ilgili bir kağıt alıp gelmemi istediler. onu detaylı araştırıcam şimdi ne olduğunu. ege üniversitesine sordum dün 7-8 haftadan itibaren orda bakılıyor olman gerekiyormuş benim 11 hafta olduğu için olmaz dediler.

Teyzeler hersey yolunca cok guzel cikti olculerimizde kan sonuclatini bekliycez bu kadar tatli sey olamaz yaaa herseyi tamamlanmis hemen hemen 6 cm olmusuzzz

merhaba kızlar ara ara takip ediyorum sizleri çalıştıgım için çok fazla giriş yapamıyorum..
benim doktorum idrar kültür testi yaptırdı bana enfeksiyon çıktı ilaç kullandım 5 gün..şimdi de yanmalar oluyor..
eskiye oranla geçiyor gibi
sizin böyle bi şikayetiniz oldu mu ?

bol bol su iç.. bende de hamilelikten önce cok oluyodu.. bol su içip sık tuvalete cık.. inan en güzel ilaç o..

bebeğim sen nerelerdesin canım sana bir sorum vardı sizdeki y mikrodelesyondaki silinme hangi bölgedeydi.topikteki bir arkadaşın eşinde silinme var sanırım b ve c de emre bey sizin çocuğunuz olmaz demiş.bu arada hezeyanımıda belirteyim neden bizim topiğe uğrayıp ordakilere umut olsun diye hamile olduğunu ve azoyu yendiğini söylemiyorsun aşk olsun sana

selam kızlar...

nasıl gidiyor hamişlik...ben inanın hiçbir şy anlamıyorum..mide bulantısı yaşamadım,uyku halim yok ,işimde gücümdeyim...göbişim olmasa unutacağım en tatlı gerçeğimi..:) bu arada doktorum kızıyor bana zıp zıp gezme az otur diye de duramıyorum..:) korkuyor napsın çikolata kisti ameliyatımı o yaptı ve kist tekrarladığı halde hamile kaldım..ayaklı bomba diyor bana..ama ben endişelenmek istemiyorum..Rabbim nasip ettiyse bu bebek dünyaya gelecek..karamsar düşünen arkadaşlara sesleniyorum..herşey olacağına varır..yazılan neyse o olacak..çok pimpiriklenmeyelim..hayatı kendimize zindan etmeyelim..

şu an dünyanın en güzel eylemini gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz..işimizde bir yaşam büyüyor,2 tane kalbimiz var..bunun tadını çıkaralım ve şımaralım.:)..herkese iyi bir gün dilerim..

Kızlar bende bu aralar çok giremiyorum umarım bebişler iyidir. ben sürekli karpuz yiyorum. hep soğuk yiyecekler istiyorum. mide bulantılarım hala yok. yavuk balık ve et'ten tiskindiğim için doktorum balık yağı verdi. ayrıca hergün 2 adet ceviz yiyorum. hamile kaldığım zamandaki kiloadayım. hedefim 5. aya kadar kilo almamak.

Kendinize iyi bakın bebişlerinizedeeeeeee

canım o bebe yağlarında petrol türevleri var... bence kullanma. doktorum bana günde 3 defa hametan verdi. yağlanıp duruyorum. cildim çok kuru

Bugun bende doktordaydım........

ah canım okurken çok korktum. umarım en kısa zamanda kanaman durur. bol bol dinlen Allah şifa versin

Teyzeler hersey yolunca cok guzel cikti olculerimizde kan sonuclatini bekliycez bu kadar tatli sey olamaz yaaa herseyi tamamlanmis hemen hemen 6 cm olmusuzzz

ay dimi dimi birde nasıl hareketli minişler ayy çok tatlılar yahu herşeyleri var eller kollar göz burun yanak kulak bir de kalpleri var minnacık pıt pıt atıyor

çok sevindim canım.kan sonuçları da iyi çıkar inş. benim doktorum da perşembe ya da cumartesi gel,farketmez dedi.aslında bi an önce gitmek istiyorum.hayırlısı bakalım.yarın bi arıcaz doktorumu.gelin derse gitcez.inş. ben de güzel haberleri yazarım.

bende de olmuştu.yanmalar için internetten baktım.1 çay kaşığı yoğurt sürün diyodu biçok yerde.bazı yerlerde sakıncalı olabilir diyodu ama ben dayaamamıştım gece yanma ve kaşınmalara.yoğurt sürdüm.gerçekten de bikaç dakika içinde geçti.ben memnun kaldım.ama sen bilirsin.sadece bana iyi gelen şeyi söylemek istedim canım.

Kizlar biz bugub tam uc ayi doldurduk cok mutluyum :) allahim hep boyle goder ins sonuna kadar sorunsuz skintisiz bebisim bebi hic uzmedi simdiye kadar ins bundan sonrada uzmes ama bir kilO vermisim :) valla almadigima okadar cok sevvindimki ama rsim diyo hic bisey yemiyo cocuguda zayiflatacan bende yok ben ona vermisimdir bi kilo yu dedim :) oda kiziyo bana az yiyom diye yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…