Bugun bende doktordaydım.. Maşallah İkili testte ense kalınlığı iyi cıktı.. kan verdik. o da 20 sinde sonuçlancak inşallah..
Bunlar neyse de bugun ikili test usg sinden sonra doktorun odasına gidiyoduk ki benden bir kan boşaldı.. bütün koridorlar kan oldu.. muayene odasına götürdüler hemen. oralar falan hep kan içinde kaldı.. ben tabi korkudan titriyorum.. alttan baktı doktor aktif kanama yok dedi.. hemen tekrar usg ye aldı. maşallah bebek cok iyi kalp atışları var dedi.. benden cok sulu kan gelince plesantadan su da geliyo sanmış..
Hastanede biraz yatırdılar beni.. Sonra eve geldik gene yatmaya devam.. doktor progestan kapsülü fitil olarak kullanmamı söyledi.. su an biraz daha kanamam var.. doktor biraz daha devam edebilir dedi.. İnşallah devamı gelmez..
Gunaydin kizlar bugu ikili testimiz var dua edin bana hersey yolunda gitsin bebisimizide gorelim bi problem cikacak diye odum patliyoooo
Sagol canimmmm saat 10:15 de dua edin bize teyzeleriiii ins ne pimpirikli bi anne olduk simdidden yaaa:18:Bende senin gibi tedirgin gitmiştim Dr a çok şükür birşey çıkmadı. İçini ferah tut bebişlerimiz gayet iyi.
Sagol canimmmm saat 10:15 de dua edin bize teyzeleriiii ins ne pimpirikli bi anne olduk simdidden yaaa:18:
Teyzeler hersey yolunca cok guzel cikti olculerimizde kan sonuclatini bekliycez bu kadar tatli sey olamaz yaaa herseyi tamamlanmis hemen hemen 6 cm olmusuzzz
merhaba kızlar ara ara takip ediyorum sizleri çalıştıgım için çok fazla giriş yapamıyorum..
benim doktorum idrar kültür testi yaptırdı bana enfeksiyon çıktı ilaç kullandım 5 gün..şimdi de yanmalar oluyor..
eskiye oranla geçiyor gibi
sizin böyle bi şikayetiniz oldu mu ?
onlardan biride biziz.. 4 tüp bebek tedavisinden sonra allahım şükür bir evlat nasip etti inşallahta sağsağlim kucağıma almayı nasip eder. Zor bulunca daha dikkat ediyorsun çoğu şeye..
Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniz..
Kızlar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum. Şimdiden iki kg almisim ondan brz canım sıkkın. Doktor pitirciklar var ama şimdi kız bebekte de erkek bebekte de olur dedi. 16. Haftaya kadar solemiyoruz dedi. Sanırım görse de söylemeyecek.
Bugun bende doktordaydım........
Teyzeler hersey yolunca cok guzel cikti olculerimizde kan sonuclatini bekliycez bu kadar tatli sey olamaz yaaa herseyi tamamlanmis hemen hemen 6 cm olmusuzzz
merhaba kızlar ara ara takip ediyorum sizleri çalıştıgım için çok fazla giriş yapamıyorum..
benim doktorum idrar kültür testi yaptırdı bana enfeksiyon çıktı ilaç kullandım 5 gün..şimdi de yanmalar oluyor..
eskiye oranla geçiyor gibi
sizin böyle bi şikayetiniz oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?