Nisan Ayı Hamişleri

ayyy kizlarr yaaa ben simdiden 2 kilo almisim ya ne olacak halimm zaten hamile kalmadan oncede beni goren uc aylik hamile sanirdi simdi gerisini siz dusunun artik.....haftalardir mide bulantisi cektim full yattim bide midem bulanmasin diye tuzlu tuzlu seyler yedim devamli bi onerisi olan var mi korkuyorum ya 9 ay sonunda davul gibi olmaktan...

Günaydın kızlar? Rüyamda doktora gidip ultrasona giriyorum. Doktor kızım olacağını söylüyordu. Şu 12 gün çabuk geçsede artık öğrensem. Bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum.

Kızlar ikili tarama için ne kadar ücret ödediniz çok pahalıysa ssk da yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba ben Ankara'da Bayındır hastanesinde yaptırdım 160 tl ödedim. Kan tahlili ve idrar tahlili dahil. Eşim işbankası mensubu olduğu için %30 indirimli hali bu bi de:44:

Gunaydin kizlar ben yurt disinda sigortam olmadina ragmen 153 € odedim ikili test icin allahima cok sukur hersey yolunda cok sevincliyim artik uc ayi doldurduk stress skinti yok acaba larimi ya biyle olursa ya soyle olursa dusuncelerimi unutacam ins sizler nasilsiniz gobis resimlerimizi koyalimmi artik uc ayi dolduranlar ne dersiniz

ayy kızlar sürekli miğdem yanıyor ve afedersiniz geğiriyorum miğdem de gaz madeni var sankiiii

benim mide bulantılarımın başlıca nedeni bu mide gazı zaten 8 haftadır ne çekiyorum. o gazlar çıkarken yediklerim de bir süre sonra ziyan oluyor

ne zaman bitecek bu mide gazı yaw

Ben de ilk başladığında zehirlendim sanmıştım, kramplar giriyordu mideme, ben ağrıyı çekiyorum bir de gazı çıkartamıyorum, bir kaynak soda içtim,son günlerde en yakın dostum o.

kızlar ben bugün uyurken öğlen sağ boşluğum bi ağrı girdi ve beni uykumdan uyandırdı ne yapacağımı bilemedim annemi araım hemen dr ara dedimm aradım
gel bakalım ciddi bişey dde olabilir dedi
gittik
ilk ultrasondn ve bebişimizin hareketlenmesiyl karşılaştık
ilk defa bu şekilde hareketli gördük çok güeldi bebeğimiz maşaAllah dr da hemen maşaAllah dedi bak nasıl kıpır kıpır dedi =)
hemen idrar testi yaptık ve ben zaten idrarı görür görmez eşime dedim çok bulanık kum olabilir
ve sonuç : kum döküyormuşum
olsun buna da şükr bebişimiz sağlıklıya
böyle işte kızlar
vee 2li test için yeterli ölçülere gelmiş mi diye sordum dr uma
ewet gelmiş dedi =)
haftaya istediğin gün yaptırabilirsin dedi
hadi bakalım hayrlısıyl inşaAllah bebişlerimizi alırız kucağımıza =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…