arkadaslar sorumu maruz gorun bu ikili test dediginiz sey bebegin down sendromlu olup olmadigini tespit eden test mi?
oğluş mu.. nerden biliyosun ?
Ben de ilk başladığında zehirlendim sanmıştım, kramplar giriyordu mideme, ben ağrıyı çekiyorum bir de gazı çıkartamıyorum, bir kaynak soda içtim,son günlerde en yakın dostum o.
kızlar yarın doktor randevumuz var bakalım neler olacak neler diycek oğluşum ne durmda :))
mandiş napıyosun gıttınmı canım doktora nasıl bebısın??
mandiş napıyosun gıttınmı canım doktora nasıl bebısın??
gittim gittim kıpır kıpır bişiy doktor herşey yolunda dedi
ay asilciğim ne çok büyüdü senin bebiş 28 hafta bitti kaldı geriye 12 hafta :S
nasıl hissediyorsun?
ay asilciğim ne çok büyüdü senin bebiş 28 hafta bitti kaldı geriye 12 hafta :S
nasıl hissediyorsun?
sen gıttınmı buaralar doktora canım, ikili test oldunmu (11-14 hftalarda )???
bize 12 hftada erkek gıbı demıstı, cinsiyetı yle ılgılı bısey dedımı?
ikili test yaptırmak isteğe bağlıymış... eşimle istişare ettik yaptırmamaya karar verdik. ense kalınlığı da zaten iyi idi. doktora gittiğimde kadınlar kulübünün takvimine göre 11. hafta içindeydim ama doktor sat günüme göre bebeğin gelişiminin 4 gün ilerde olduğunu söyledi. kıpır kıpırdı bebiş. ense kalınlığı da doğru değerlerde dedi.
cinsiyeti ile ilgili de kız gibi görünüyor dediama babamız 1 aya kadar bir pipi oluşur diye hevesle bekliyor
bende haftaya gıdecegım ıkılı test ıcın.endıselenıyorum ya bısey cıkarsa dıye.ınsallah hersey yolundadır allah bebıslerımızı korusun.
hahaha alemmış esinde he, oda benm eşim gıbı desene,bizimkide erkek ıstıyordu, bellı mı olur belkı saklamıstır pipiyi:)))), bizimkıne 12 hftada erkk gıbı demıstı, 16hftada ultrasonun 5 dakıkasında anca gosterdı velet, doktor 4.dakıkada pes etmıstı, ben nolur bıraz daha bakalım dedım, oylelıkle gördük:)))
saglıklı olsunda kuzularımız, gerisi laf işte:)
ayy kizlar yetisemiyorum size valla :) yorumlarin hepsini okudum masaallah heyecanimiz dorukta desenize :)
bu arada yaaa benim gibi kasiklarinda pıt pıt diye bisiler hisseden varmııı :) ara sıra ama hissediyorum sankiiiiiiii
yaa bide her doktor kontrolü yaklaştıkça beni korku sarıyor hep biseyler ters gidicekmis gibi allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?