Nisan Ayı Hamişleri

Ayyy kizlar ben ikili test ici gittigimizde heycanda cinsiyeti bellimi diye sirmayi unuttum :) valla odum patladi kOtu bisey diycekdiye sormayi unutmusum neyse hayirlisi olsun kizlar ben obur ay turkiyeye gitmeyi dusunuyorum ama ucaktan tirsdigim icin arabayla gidicem bayaa uzun yol tabii mola vere vere gidicez ama yol bisey olmaz ins yaaa be diyosunuz gitmesemmi acaba ozaman burda yanliz kaliyomrum birde gidip memleketimde organik organik meyve yemek temizhavayi icim cekmk istiyorum iki arada bi derede kaldim simdilik gitme yanlisiyim ama bakalim zaman ne gosterecek

Buarada bendbebegimi hissediyorum biyle pit pit diye bazen gobek deligimin hemen altinda bazende kasiklarimda :) bagirsak hareketi degil valla bu kizlar bebisimin hareketleri

canım teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına:) valla çok kesin konuşmadı doktor ama kız gibi dedi, zaten çin takvimi ve rus takvimine göre de kız çıkıyordu ne kadar doğru bilmiyorum tabi, Allahtan hayırlısını isteyelim, sağlıklı olsunlar da farketmez, ilk bebek nasılsa:) bugün tam tamına 11+6 günlüğüz, yani 12. haftada öğrenmiş oldum. ben kıpırtı falan hissetmiyorum çok fazla, zaten kızlar daha geç kıpırtılarını hissettirirmiş:) Allah herkesin gönlüne göre versin, seninki de 22. sinde gösterir inşallah...

Bende çooook merak ediyorum cinsiyetini bebişin. 26 Haziranda ultrasona giricem ertesi günde kendi doktoruma gidicem. Bakalım bi daha ki sefere söylerim demişti. Herhalde ilk önce radyoloji doktoru söyler cinsiyetini.

Hepiniz ne güzel haberler almışsınız inşallah devamı da öyle gelir, darısı benim tosunumun başına. Ben birkaç gündür çok duygusalım trt de bi ninni duydum gözlerim doldu zor tuttum kendimi, daha doğmadan bu nasıl bir aşk bu kadar sevgi beni çok korkutuyor, fiziksel değişiklere gelirsek bu hafta bi, iştah bi iştah Allahtan sadece yağsız sade şeyleri yiyebiliyorum bi de sürekli midem kazınıyor sanki günlerdir aç gibiyim daha yemeği yerken midem kazınmaya başlıyor ama tabi bunlar şikayet edilecek şeyler, değil derdimiz bu olsun.

Canım çok hoşsunuz valla yavruyu uyandırmışsınız, ben de haftaya uyurken görürsem doktora söylim de biz de uyandıralım çok merak ediyorum nasıl hareket ettiğini

Valla benim hastane biraz pahalı ama özellikle doktorumdan çok memnunum. 340 verdim ölçüler çok güzel nbbisimde kipirdakti, bana çekti galiba :)

Ya kızlar doktor size bisi demiş. Bana 16. Haftada soluorz cinsiyetini dedi. Sanırım emin olmadan solemicek.

benim doktorum da 17. haftadan önce söylemiyor cinsiyeti..ben de çok merak ediyorum ama 12.haftada net olmayan bir haber alıp sonradan değişmesini de istemem...temmuz 15 gibi öğrenicem ben de..

2li testimiz iyi o sebepten şimdilik içim rahat..ne olursa olsun sağlıklı bir bebişi olsun hepimizin..benim doktorumun kendi laboratuvarı var..100 tl ye yaptırdım..

valla kizlar sizin bebeler kac kere kontrol gordu masaallah.....ben daha ultrasyonlar haric ilk kontrolume haftaya gidecem yani tam uc aylikken....bide 12 haftalik bebegin cinsiyetini nasil goruyor ? ben burda 5 aylik olana kadar bi daha ultrasyona giremeyecegim bazen uzuluyorum giremeyecegime bazende diyorum eskiden ultrasyon mu vardi ......ama her konuda sanslisiniz saglik orda cok ileri durumda ozel hastaneler bile cokucuz.....
bide ikili test yaptiriyorsunuz siz simdi orada dediginize gore down sendromu icinmis ben boyle bi test yapilmasini istemedim bebegim down sendromlu olsada ozurlude olsa dogacak o yuzden ogrenmeye de gerek duymadigimi soyledim....ilk kan tahlillerimde 5 aylikken baslayacak igne fobi var ama bildiginiz gibi degil igne gordugumde uyusurum igne vurundugumda da direk bayilirim o yuzden bi arastirmada butun arastirmalarimi yapacaklar sonrada her ay rutin kontrollerim olacak :)

ha bide bazi arkadaslar kasiklarinda bi hareketlenme oldugunu soylemis o bende de oluyor sabahlari sirtustu yattigimda ve idrar torbasi dolu oldugunda o sisligi daha iyi hissedbiliyorum :) orda bebek oldugunu goruyorum ve gune oyle basliyorum her sabah hamile olddugumu hatirlatiyo bana sipam :) bide uc aylikken rahim artik yukaari dogru cikmaya basladiginda bi sure artik wcye kosturmaca yasamayacakmisiz edindigim bilgilere gore :)

kızlarrr ultrason resimleriniiii paylasmiyormusunuzzz bakiyimmm kontrole giden annecikler resimleri paylasalimmm

İyi haftasonlariii bayanlarrr guzel anne adaylari kizlar ben hamile gibi degilde kilolu gibi gorunuyorum yaaa boyle bi genisledigim inanamassiniz ama bir kilo vermisim :)

güzel anneler...

hayırlı kandiller... bugün kütüphaneden ayşe öner in hamilelikle ilgili kitabına rastladım ödünç aldım. güzel egzersizler nefes çalişmaları. yemek tarifleri. bebek hastalıkları falan gibi cok faydalı bilgiler var. okuyum . en kısa zamanda kendime de alcam. karnı burnunda kadına hareketler yaptırıyodu. resimli açıklamalı. güzel görünüyor. faydalı olabilir.

tarayıcım yok resim koyamıyorum. bende 1 kilo kadar vermişim. ama ayva gobegi gibi göbegim var. bir arkadışın dedıgı gibi rahim yukarı çıkıyor galiba. pantolon düğmesi sanki daha rahat kapanıyor gibi...

kızlar bende stresten 3 kilo vermistim hemen hemen.. bu ay ki kontrolde belli olucak bakalim kilo durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…