Nisan Ayı Hamişleri

kızlar resmen hissediyorum ya bagirsak hareketi degil bu tam kasigimda pıt pıt ediyor valla tekme felan degil tabi ama ne oldugunu çözemedimmmmm

kızlar resmen hissediyorum ya bagirsak hareketi degil bu tam kasigimda pıt pıt ediyor valla tekme felan degil tabi ama ne oldugunu çözemedimmmmm

Dogrudur arkadasim annemde bana soruyo hissediyor musunuz diye bende diom ki anne 5cmlik bebbegi nasil hissediyim. Ama boyle pit pit atarmis et seyirmesi gibi tadini cikart ben su anda sanki vucudum odem toplamis gibi biseyler hissediyorum surekli.sisim ve gercekten yag yapiyorum 3kilo almisim bile.
Oi

Hanımlar hepinize iyi pazarlar,

Dün doktorumuzla randevumuz vardı. Tam 10 haftalıkken. Bebiş gayet iyi kıpır kıpır ağlattı beni. 10+3 çıktı hatta mutlu oldum öncekilerde hep küçük çıkıyordu. Doktorumuz bu arada, eşime, babası sen bu işe memnun olacaksın ben bir çıkıntı görüyorum hem de baya büyük:) dedi. Eşimde doktorumuzun beklediği etkiyi yaratmadı tabi ben onun gönlünde kız olduğunu biliyorum çünkü. Kısmet bakalım 12. haftada 2li test için gidicez. Aşık oldum ben resmen,hep onu düşüyorum. Her hareketime dikkat ediyorum.

meraba kızlar,
çok uzun süre uğramadım. henüz tek tek okumadım arada yazılanları. umarım hepiniz sağlıkla devam ediyorsunuzdur.
ben iyiyim ve sabah bulantılarım kesildi sayılır. tansiyon düşüklüğüm vardı. yeni yeni klavye başına geçiyorum. blogu da resmen sahipsiz bıraktım. yazıcam ama bu aralar.
hepinize sevgiler

ben bugunlerde cok depresıf oldum.hıcbırsey yapmak ıstemıyorum.15 gundur de bebısımı goremedım kontrol haftaya daha.buyudumu ıyımı dıye cok merak edıyorum...

merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır yazamıyorum sizlere. çünkü 4gün önce acile kaldırıldım ve 12 saat sonra apandist olduğum ortaya çıktı ve bu 12 saat içinde patlamış bile. acilen ameliyata alındım. ve kendime anca gelebildim.

size sorum var?
acaba bu ameliyat bebeğimin sakat doğması gibi bir soruna yol açarmı? eşim bir kaç doktora sormuş ve olabilir diye bir cevap almış. eğer olursa tarama testlerinde çıkarmı?

kizlar ben isten ayrildim ya tazminatimi vermediler elimde raporum var bir haftalik isci mahkemesi ne dava acsam saglik sorunlarim nedeni ile istifa ettigimi belirtsem bu sekilde tazminatimi alabilirmiyim?

gecmıs olsun canım.allah sıfa versın.ıns bebegınde hıcbıseycık olmaz.bol bol dua et.allah butun bebeklerı korusun.

Çok geçmiş olsun, inşallah sorun yaratmaz bebek için

kizlar ben isten ayrildim ya tazminatimi vermediler elimde raporum var bir haftalik isci mahkemesi ne dava acsam saglik sorunlarim nedeni ile istifa ettigimi belirtsem bu sekilde tazminatimi alabilirmiyim?

canım kendi isteğinle ayrıldığın için vermezler. eğer evleneli 1 sene olmadı ise alabilirsin.
boşuna işçi mahkemesi falan uğraşma. kullanmadığın izinlerinin ücretleri varsa alabilirsin.
yada atıyorum sgk da asgari ücret gözüküyorsundur ama daha fazla maaş ödüyorlardır. bu durumda da mahkemeye başvurursan başlarını beleya sokarsın.
hatırladığım kadarı ile bankada çalışıyordun. Onlar bu işlerin kurdu olduğu için bence hiç kendini yıpratma. Evde dinlenmene bak.

çok çok geçmiş olsun canım. inş. bi şey olmamıştır.ben de bilmeden çok ilaç kullandım. içini ferah tut.biliyorum,çok zor ama. Allah yardımcın olsun.

bunu doktor raporuyla ispatlayabilirsen bu tür işte çalışmanın sağlık sorunlarına neden olduğu gibi ozaman tazminat alabilirsin tabi bunun her yolunu avukatlar daha iyi bilir

geçmiş olsun inşallah sağlıklıdır yavrun

Cok gecmis olsun ins bebise zarar vermez ama inan hicbirfikrim yok bence en dogru karari dpktorun verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…