Nisan Ayı Hamişleri

Çooook çooook geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun Allah şifa versin... diğer arkadaşların da dediği gibi en doğru bilgiyi doktorun verir ancak...

ama bence etkilenmemiştir bebiş :) içime öyle doğdu

Kızlar nasılsınız? cumartesi günü kontrolum vardı, 13+2 olması gerekirken 13+4 çıktı, eşşek bacağını havaya aldırdı parmağı ağzında göstermedi cinsiyetini baya uğraştık ama rahatına çok düşkün olucak sanırım yada çok mu yaramaz dersiniz :) bebişlerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlar var mı?

Bende 2 gün hastanede yattım böbreklerimde benimde problemim rabbim acil şifalar versin, inşallah bişey olmaz bebişte, herşeyde bir hayır vardır onuda unutma canım..

kizlar ben isten ayrildim ya tazminatimi vermediler elimde raporum var bir haftalik isci mahkemesi ne dava acsam saglik sorunlarim nedeni ile istifa ettigimi belirtsem bu sekilde tazminatimi alabilirmiyim?

Canım işi kendin bıraktığın için alamazsın.. Ben bankadan ayrılırken evliliğimin 6. ayı içerisindeydim eşim istemiyor diye istifa dilekçeme yazdığım için tazminatımı alabildim oda 1 yıl içinde istifa ettiğim için.. Hayırlısı olsun canım..

geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. biraz sonra doktora gidicez ve bebeğimizin durumunu öğrenicez.

Kizlarrrr bebegimi hissediyorum demistimya nazarmi degdim nedir ya dun de bugund hic hissetmedim yaaa keske bi steleskopum olsa evde hersabah kalkip kalp atislarini dinlesem neguzel olurdu ayin ucunde benim randevum daha cok var yaaaa

ah canııım maşallah Allah nazardan korusun :)

Kizlarrrr bebegimi hissediyorum demistimya nazarmi degdim nedir ya dun de bugund hic hissetmedim yaaa keske bi steleskopum olsa evde hersabah kalkip kalp atislarini dinlesem neguzel olurdu ayin ucunde benim randevum daha cok var yaaaa

:) ben de bir iki gün hissettim şimdi hiç tık yok

ah canııım maşallah Allah nazardan korusun :)

:) ben de bir iki gün hissettim şimdi hiç tık yok

Selam kızlarrr ben geldim. Haftaya salı günü ayrıntılı ultrasona giricem. Heyecanla bekliyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi.

yaa bendeee steleskop istedim gecen gün eşimden.. benim doktorumda ki ultrason makinasinda ses yok daha hicc duyamadim kalp atisini

kızlar bu arada fiziksel degisimler basladimi? gögüslerde felan.. benim şisti biraz yani 80 beden 85 olduuu

kızlar bu arada fiziksel degisimler basladimi? gögüslerde felan.. benim şisti biraz yani 80 beden 85 olduuu

canım benim ilk hamile kaldığımda göğüslerim çok büyüdü ole kala kaldılar şimdi. birde sana dün işyerindeki tazminatınla ilgili bişiler yazdım okuyabildinmi? ne kadarlık evlisin?

merhaba kızlar nasılsınız ??

bende nisan hamişlerindenim takip ediyorum sizi ama yazamadım hiç

revindelcim hayırlısı olsun cnm iş sağlığın herşeyden önemli .

kızlar steteskopla 4 . aydan önce duyulmuyor kalp atışları . hissettiklerinizde tam olarak bebiş değil :) kısmetse 17-18. haftada başlar sıpalar bu benim 2. bebişim ama ilkini malesef 5. ayda kaybettik .

hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza

hehe :) bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım :) lcw den hamile taytı aldim pantolonlar olmuyooooo göbegimi sıkıyorrr :)

Gunaydin kizlarrrr valla buraya girmesem gunum iyi gecmiyo sanki demek bebis degil hissettiklerimiz ama bazilari diyo ben iki aydan sonra hissettim diye hadi hayirlisi kizlar badka bi topiktw gormustum bi tane alet var kaniniza koyuyorsunuz cocugun kalp atislarini hickiriklarini falan dinleyebiliyorsubuz diye acaba ondanmi alsam ki yaaa :) kafayi siyirmassam iyidir ben bu cocugu dogurana kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…