(null)
(null)
Selam kızlarrr ben geldim. Haftaya salı günü ayrıntılı ultrasona giricem. Heyecanla bekliyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi.
ayyyy senin bebiş ne ara 16 haftalık oldu duyguuu :) hadi bakalım hayırlısı ile öğrenisin. sen ne hissediyorsun kız erkek?
bu arada benim bebiş çok kısmetli. abimin eşi öğrenir öğrenmez pudra beji bir battaniye örmüşmalum kış bebeği. eşimin teyzesi iki hırka bir tane de yün içlik örmüş ama minnacık hemen doğar doğmaz giyebilir yani... sonra ablam ilk defa teyze oluyor çok heyecanlı bir sürü body ve kıyafet almış hem erkek hem kız. kız olursa erkek kıyafetlerini başkalarına hediye edermişim. öyle diyor
ben de küçücük hırkalar örmeyi düşünüyorum. ilk doğduklarında herşey çok büyük geliyor onlara...
ama bunlar dışında daha biz bi çöp bile almadık valla 5. aydan sonra başlarım sanırım alışverişe
Kızlar nasılsınız? cumartesi günü kontrolum vardı, 13+2 olması gerekirken 13+4 çıktı, eşşek bacağını havaya aldırdı parmağı ağzında göstermedi cinsiyetini baya uğraştık ama rahatına çok düşkün olucak sanırım yada çok mu yaramaz dersiniz :) bebişlerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlar var mı?
Kizlarrrr bebegimi hissediyorum demistimya nazarmi degdim nedir ya dun de bugund hic hissetmedim yaaa keske bi steleskopum olsa evde hersabah kalkip kalp atislarini dinlesem neguzel olurdu ayin ucunde benim randevum daha cok var yaaaa
ya kizlar kac sene önce iki tane örme yelek ve takımı patik almıştımnonları buldum şimdi hey gidi günler :)
yaaa ben patik felan öremem de kendim triko yelekler alıp işlemek istiyorum ama hep kız diye hayal ediyorum erkek olursa pek bisey yapamam sanırım.. kız olursa cok fazla fikrim var :). hayırlısı bakalım
ay patik ben de öremem ... artık anneannesinin ellerinden öper
Kızlar kız ya da erkek olursa isim düşündünüz mü bebişe? Ben kız olursa Ela ya da Tuana koyacağım. Ama erkeği bilmiyorum bir türlüde bulamıyorum. Demir olabilir belki...
Kız olursa inşallah bende Tuana düşündüm.. :)
Kızar facedeki grubumuza katılsanıza.. Orda iletişim daha hızı oluyo.. Ayrıca göbüşlerimizinC fotolarını, bebeklerimize aldıklarımızın fotolarını da koyabiliyoruz..Kapalı gruptur kimse göremez sizi..
Grubumuzun adı 2012 ARALIK ANNELERİ..
canim okudum mesajini 2 sene oldu ben evleneli, tazminatimi alamam yani haklisin banka bunlar isin kurdu olmuslar basimin gözümün sadakası olsun inşaallah..
hehe :) bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım :) lcw den hamile taytı aldim pantolonlar olmuyooooo göbegimi sıkıyorrr :)
canım hoşgeldin sonunda :)
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?