Nisan Ayı Hamişleri

Merhaba kızlar, herkes çok iyi maşallah hepimizde bir telaş bir heyecan bende mümkün olsa hergün ultrasona girerdim :))) hazırlık yapmaya başlayan var mı aramızda? BEn ufak tefek şeyler alıyorum cinsiyeti belli olsa aklımda bişeyler var onuda alıp koyucam :))

Selam kızlarrr ben geldim. Haftaya salı günü ayrıntılı ultrasona giricem. Heyecanla bekliyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi.

ayyyy senin bebiş ne ara 16 haftalık oldu duyguuu :) hadi bakalım hayırlısı ile öğrenisin. sen ne hissediyorsun kız erkek?

bu arada benim bebiş çok kısmetli. abimin eşi öğrenir öğrenmez pudra beji bir battaniye örmüş malum kış bebeği. eşimin teyzesi iki hırka bir tane de yün içlik örmüş ama minnacık hemen doğar doğmaz giyebilir yani... sonra ablam ilk defa teyze oluyor çok heyecanlı bir sürü body ve kıyafet almış hem erkek hem kız. kız olursa erkek kıyafetlerini başkalarına hediye edermişim. öyle diyor

ben de küçücük hırkalar örmeyi düşünüyorum. ilk doğduklarında herşey çok büyük geliyor onlara...

ama bunlar dışında daha biz bi çöp bile almadık valla 5. aydan sonra başlarım sanırım alışverişe

ya kizlar kac sene önce iki tane örme yelek ve takımı patik almıştımnonları buldum şimdi hey gidi günler :)

yaaa ben patik felan öremem de kendim triko yelekler alıp işlemek istiyorum ama hep kız diye hayal ediyorum erkek olursa pek bisey yapamam sanırım.. kız olursa cok fazla fikrim var :). hayırlısı bakalım

Bugün 16.haftaya girdik canım benim. Ben daha iğne bile almadım. Yüzümde sivilceler çıkıyo çirkinleştim sanki. Ama popom falan hala aynı. Bu arada 2 kilo almışım bende. Valla bi yanım erkek diyo bi yanım kız. Rüyamda Dr kız olduğunu söylemişti. Amannnn sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil. Ben 12 yaşında teyze oldum. Ablamın 14 yaşında kızı var teyzelik çok güzel bambaşka birşey.Harçlıklarımdan biriktirip ona minicik şortlar badiler alırdım. Halada almaya devam ediyorum. Şimdide ablam almak için can atıyo. Annem ,ablam herkes cinsiyetini bekliyo. Kuzenimde hamile o 18 haftalık oldu sanırım anneannem mavi ve krem yelek örüyomuş. Kayınvalidem aynı şekilde sarılar maviler örülüyo. Kız olursa giydirmem dedim eşime

benim de yarın kontrolüm var.tatile çıkıyoruz da çıkmadan çağırdı doktorum.benim de yarın tam 13 olcak gösterir mi acaba?doktor geçen hafta çok baktı ama göremedi. bakalım....

Kizlarrrr bebegimi hissediyorum demistimya nazarmi degdim nedir ya dun de bugund hic hissetmedim yaaa keske bi steleskopum olsa evde hersabah kalkip kalp atislarini dinlesem neguzel olurdu ayin ucunde benim randevum daha cok var yaaaa

bende steteskop var.ama ben karnıma koyunca hiçbi şey duyamıyorum.13 haftalık benimki.çok küçük olduğundan heralde henüz duyulmuyo.ama özel cihazlar var.bebeğin kalp atışını duymak için.

ay patik ben de öremem ... artık anneannesinin ellerinden öper

Kızar facedeki grubumuza katılsanıza.. Orda iletişim daha hızı oluyo.. Ayrıca göbüşlerimizin fotolarını, bebeklerimize aldıklarımızın fotolarını da koyabiliyoruz..Kapalı gruptur kimse göremez sizi..

Grubumuzun adı 2012 ARALIK ANNELERİ..

Son düzenleme:
Kızlar kız ya da erkek olursa isim düşündünüz mü bebişe? Ben kız olursa Ela ya da Tuana koyacağım. Ama erkeği bilmiyorum bir türlüde bulamıyorum. Demir olabilir belki...

canim okudum mesajini 2 sene oldu ben evleneli, tazminatimi alamam yani haklisin banka bunlar isin kurdu olmuslar basimin gözümün sadakası olsun inşaallah..

Hayırlısı olsun canım sıkma canını
hehe :) bu arada ilk hamile kıyafetimi aldım :) lcw den hamile taytı aldim pantolonlar olmuyooooo göbegimi sıkıyorrr :)

canım kilo aldınmı? ben hala aynı pantolonlarımı giyiyorum.

canım hoşgeldin sonunda :)

hoşbuldum cnm :) bugün yazayımyarın yazayım derken yazdım sonunda :)

valla bende aldım kendime bol şeyler zaten yazın hep elbise giyerim .

kızlar bu arada lcw de bir şort var hamileleriçin çok rahat fiyatıda uygun bakıverin ayağınız düşerse .

revindelcim pantolonlarımı denemedim ama bol gelirler herhalde 5 kilo verdim ben hamile kaldığımdan beri.

selam şeker hamişler
pantolonlar bu hafta daha rahat olumaya başladı. göbecik biraz yukarı çıktı. sertleşir gibi oldu. gögüslerimde sanki biraz acısı geçti. bugun bende baktım lcv.. tisortler şekerdi. pantolon falan kocaman kocam gorundu gozüme. bende 40 bedenim ama büyük göründü gözüme... bir ara deniycem. bahcıvan kotlar vardı. onuda denemek istiyorum. rahat olurmuki. perşembe kontorle gitcem inşallah. doktor cinsiyet hakkında bişey der. bebek için hiç bişey almadım daha erken. örgüyüde beceremiyorum. anneannesi örer artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…