Nisan Ayı Hamişleri

slmm millet yaww simdi facede kimler varr burdann.. valla benn burayı bilmiyodumm kk da aralık 2012 annelerindeydimm benn neyse burasıda iyimişşş..........herkese iyi akşamlar.......

Kızlar ben bugün kontroldeydim, kuzum uyuyordu herhalde doktor ultrason aletiyle uyandırmaya çalıştı ama kıpırdamadı bile çok istiyordum nasıl hareket ettiğini görmeyi ama sağlık olsun, boyumuzda 42 mm olmuş, genelde bu haftadakilerin daha fazla ama her bebek farklı oluyor herhalde bi de doktor folbiolu bıraktırdı elevit e başla dedi ama elevitin prospektüsünde kan sulandırıcı kullananların ilaç etkileşimlerini değiştirebilir gibi bişiler yazıyor yarın bir doktora sorup kullanmayı düşünüyorum.

canım o baştan popoya ölçmüş o yüzden 42 mm :)

bizim doktor nereden nereye ölçüyor bilmem ama bana 8 cm demişti sanırım keseyi ölçüyor o

‎2 li test yaptıranlar kan tahlillerinizde sonuç ne cıktı.. Değerler kaçtı ? benimki ckmış smdi gördüm daha dr a göstermeme 2 gun var..
Bende bunlar var.. FBC 25.4 PAPP-A 1.23

ben de dun cok cok acayıp basagrısı yasadım butun gun zonkladı durdu.hamılelkte olurmus ılac ıcmedım.aksam yatarken patateslerı yuvarlak sekılede kesıp tuzlayıp alnıma tulbentle sardım.bıde buz koydum kafamın arkasına ıyı geldı uyumus kalmsım.yasarsanız tavsıye ederım kızlar.malum ılac kullanmıyoruz.

‎2 li test yaptıranlar kan tahlillerinizde sonuç ne cıktı.. Değerler kaçtı ? benimki ckmış smdi gördüm daha dr a göstermeme 2 gun var..
Bende bunlar var.. FBC 25.4 PAPP-A 1.23

Canım galiba daha sonuç alan pek yok, ben de dün kan verdim 1 hafta sonra sonuçlar dediler, başka sayfalarda referans aralıkları falan vardır belki baktın mı

merhaba kızlar... iki gündür boğaz ağrısı ile uyanıyorum geceleri de öksürüyorum sürekli ilaç da alamam... inşallah ilerlemez. hamileyken yapabileceğim doğal bir şey var mı acaba?

Merhaba hanimlarrrrr nasilsiniz ben gayet iyiuim artik bebizimi tam anlamiyla hissetmek istiyorum yaaa nezaman tekmelere basliycak bu yaramazlar bugun ruyamda bi kizim olmus enziriyordum isminife öykü koymusum hic aklimda olan bi isimde degildi nasil yorumluyorsunuz bu ruyayi

Hoşgeldin canım. Ben iyiyim vallaha çalışıyorum işte aynı hamam aynı tas. Ama gün geçtikçe çalışmak zor geliyor

bende 5 haftalık hamileyim bende ailemin yanındaydım eşimin yanına gidince söylemek istedim.çünkü hem babalar günüyle evlilik yıldönümümüz aynı güne denk geldi ona süpriz yapmak istedim.regl olduğumu ve moralim çok bozuk dedim ikimizin resmini büyütüp çerçeve yaptırdım bitane bebek zıbını koydum içinede babalar günün kutlu olsun dedim.hediye paketi yaptım eşim paketi açtı dedim hayatım baba oluyosun onun verdiği cvp : kaçgündür enayi gibi kandırdın beni dedi. ve beklediğim sonuç olmadı bütün geceağladım.beyfendi ertesi günü kutladı sonuç hayal kırıklığı

Erkekler çok belli etmiyorlar ama onların beklentileri de çok güçlü oluyor.Siz regl oldum deyince içten içe üzülmüştür, o sebeple o tepkiyi vermiştir. Bozmayın moralinizi, benim eşimde regl oldum deyince tıkayalım diyordu,yazık çok bekledi,canım benim.

merhaba kızlar... iki gündür boğaz ağrısı ile uyanıyorum geceleri de öksürüyorum sürekli ilaç da alamam... inşallah ilerlemez. hamileyken yapabileceğim doğal bir şey var mı acaba?

Canım sıcak sütün içine bal karıştır zencefilde öksürüğe iyi gelir..
geçmiş olsun.

Canım üzme kendini oda belki bir anlık şok ile öle demiştir. sonuçta sen onu biraz oyalamak güzel bir süpriz hazırlamak için yapmışsın. İstersen bunu ona anlat ne kadar seni üzdüğünün farkına varsın...birde artık seni üzmemesi gerektiğini hatırlat sende unutma...

herkese selam arkadaşlar. artık aranızdan ayrılmak zorundayım çünkü bebeğimi kaybettim. geçirdiğim apandist ameliyatı sonucu (24 senedir sağlam apandisttin şimdi patlayacağı tuttu.) bebeğim melek oldu allah hepinize bebeklerinizin gülücüklerini görmeyi ve bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. benimde annelik hevesim başka bahara kaldı. umarım çok uzun sürmeden aranıza yeniden dönerim.
sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…