slmm millet yaww simdi facede kimler varr burdann.. valla benn burayı bilmiyodumm kk da aralık 2012 annelerindeydimm benn neyse burasıda iyimişşş..........herkese iyi akşamlar.......
Kızlar ben bugün kontroldeydim, kuzum uyuyordu herhalde doktor ultrason aletiyle uyandırmaya çalıştı ama kıpırdamadı bile çok istiyordum nasıl hareket ettiğini görmeyi ama sağlık olsun, boyumuzda 42 mm olmuş, genelde bu haftadakilerin daha fazla ama her bebek farklı oluyor herhalde bi de doktor folbiolu bıraktırdı elevit e başla dedi ama elevitin prospektüsünde kan sulandırıcı kullananların ilaç etkileşimlerini değiştirebilir gibi bişiler yazıyor yarın bir doktora sorup kullanmayı düşünüyorum.
‎2 li test yaptıranlar kan tahlillerinizde sonuç ne cıktı.. Değerler kaçtı ? benimki ckmış smdi gördüm daha dr a göstermeme 2 gun var..
Bende bunlar var.. FBC 25.4 PAPP-A 1.23
Merhaba hanimlarrrrr nasilsiniz ben gayet iyiuim artik bebizimi tam anlamiyla hissetmek istiyorum yaaa nezaman tekmelere basliycak bu yaramazlar bugun ruyamda bi kizim olmus enziriyordum isminife öykü koymusum hic aklimda olan bi isimde degildi nasil yorumluyorsunuz bu ruyayi
anammm benim migde bulantilarin gecti valla dana gibi yiyorum kiloda almis olabiliim hee :)
ben su an istanbulda ailemin yanindayim canim esim bursa da henüz esime söylemedim persembe aksami yaniba godicem nasil soylesem bilmiyorum :) ya bide ben doktora gittim kan tahlili felan yapmadi alttan ultrasonla bakti hamilesin dedi folik asit verdi kan testi felan istemesi gerekmezmiydi ya
bende 5 haftalık hamileyim bende ailemin yanındaydım eşimin yanına gidince söylemek istedim.çünkü hem babalar günüyle evlilik yıldönümümüz aynı güne denk geldi ona süpriz yapmak istedim.regl olduğumu ve moralim çok bozuk dedim ikimizin resmini büyütüp çerçeve yaptırdım bitane bebek zıbını koydum içinede babalar günün kutlu olsun dedim.hediye paketi yaptım eşim paketi açtı dedim hayatım baba oluyosun onun verdiği cvp : kaçgündür enayi gibi kandırdın beni dedi. ve beklediğim sonuç olmadı bütün geceağladım.beyfendi ertesi günü kutladı sonuç hayal kırıklığı
merhaba kızlar... iki gündür boğaz ağrısı ile uyanıyorum geceleri de öksürüyorum sürekli ilaç da alamam... inşallah ilerlemez. hamileyken yapabileceğim doğal bir şey var mı acaba?
bende 5 haftalık hamileyim bende ailemin yanındaydım eşimin yanına gidince söylemek istedim.çünkü hem babalar günüyle evlilik yıldönümümüz aynı güne denk geldi ona süpriz yapmak istedim.regl olduğumu ve moralim çok bozuk dedim ikimizin resmini büyütüp çerçeve yaptırdım bitane bebek zıbını koydum içinede babalar günün kutlu olsun dedim.hediye paketi yaptım eşim paketi açtı dedim hayatım baba oluyosun onun verdiği cvp : kaçgündür enayi gibi kandırdın beni dedi. ve beklediğim sonuç olmadı bütün geceağladım.beyfendi ertesi günü kutladı sonuç hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?