Nisan Ayı Hamişleri

Canim basimiz sagolsun uzulme neolur allahim onu cok sevdiki yanina aldi zaten allah guclu kisilere boyle acilar gosterirmis nE. Mutluki allahin gozunce guclu bi kadinsin benimde bi melegim var bitane kadim ayinda kaybettim allah aratmadan yolladini bitane daha allah sanada en kisa zamanda nasip eder

Hoşgeldin canım. Ben iyiyim vallaha çalışıyorum işte aynı hamam aynı tas. Ama gün geçtikçe çalışmak zor geliyor

Sekerim gormedim yaaa anca gordum valla bende yan gelip yatiyorum butun gun kica parasi yiyorum :))) saka bi yana tam is aramaya koyulmustumki bebegim ben geldim anne bana bak calisma dedi :))) ins hayirlisiyla gelirde buyun gunumu onunla ililenmkle geciririm

canım benım allah yardımcın olsun.cok zor bır durum.mevlam neylerse guzel eyler.vardır bır hayır demek lazım.ıcını ferah tut.ınsallah en dogru zamanda yenıden mutlu haberı alırsın.uzme kendını allahtan gelen hersey kabulumuz..

canım başın sagolsun. cok üzüldüm. rabbım onun hürmetine seni cennetinde buluşturur. sabırlar diliyorum. inşallah saglıkla en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. hayırlı haberlerini bekliyoruz. duallarını bekiyoruz. saglıklı günler...

Alla için bazı kulları o kadar kıymetli olurmuş ki onları dünya hayatının boş işleri ile yormak istemezmiş ve hemen yanında ağırlarmış :) senin küçük melek de o ruhlardanmış desene. sebepler dünyasında yaşayan biz aciz akıllılar için apandistin bahane oldu ama her şey Allah'ın takdiri. umarım en kısa zamanda hayırlısı ile tekrar o tatlı heyecanı yaşamaya başlarsın. bize de müjde mi isteriiiim diye haber edersin :)

selametle kal kıymetli bebeğin kıymetli annesi

Başın sağ olsun canım Allah başka acı göstermesin inşallah

canım benim çok üzüldüm ya Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin bu mutluluğu sana.. ama herseyde bir hayir vardir dedigin gibi 24 senedir patlamayan apandist şimdimi patlar? vardır bundada hayır üzülme sakın.. tekrar tekrar gecmis olsun..

Canım çok üzüldüm, yapacak tek şey Allaha sığınmak, en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin inşallah

Olsun şekerim önemli değil.Ben 26 Mart'ta işe başladım 16 nisanda öğrendim hamile olduğum.Hemde nerdeyse 6 haftalıktı bebiş. Allahtan işten çıkarmadılar. Sanki saklayıp işe girmiş gibi oldum. Gerçi sağlık raporu alırken herhangi birşey dememişlerdi.

kızlar miğde bulantılarım geçti ama miğde yanması full tam gün devam ediyor yaaa birseyler yedigimde kesiliyor ama 15 dk sonra tekrar basliyorrr

merhaba kızlar nasılsınız ???

çok şükür 2li testimizin sonucu temiz çıktı
bulantılarım devam ettiği için iğne istedim doktordan daha doğrusu eşim demiş :) o gösterdi sonuçları

hepimiz hayırlı sonuçlar alalım sağlıkla büyüsünler

cnm başınız sağolsun herşeyin hayırlısı olsun bundan sonra . inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin cnm rabbim bekletmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…