Nisan Ayı Hamişleri

Kizlarrrr neler yapiyorsunuz ben daha bir cop bile almadum almayi dusunmuyorum dogana kadar hayirlisiyla gelsinde kuzenlerinin eskileriyle buyusun hic onemli degil sonra nasilsa alirim :) benim bi sıkıntim yok allaha sukur bol bil sut iciyorum bide ceviz yiyorum bebisim icin bide ayakta cok kaldiysam mutlaka uzaniyorum kilo aldim sanirim yaaa yuruyusede yavas yavas basladim revindelll buarada sana yarin bol sans ins hersey diledigimizce olur

Kiz lar turkiye alisverisindeydim butun gun az kaldi tatilimize sizler nasilsiniz revindelin bugun randevusu vardi nasi gecti yazmamis umarim hersey yolundadir benim biraz once bayaa bi migdem yandi ilk defa kuzum beni rahatsiz etti oyuy kurban olurum ben onasasa

baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. allahım benden aldığı mutluluğu sizlere yaşatsın. çocuklarınızın ve sizlerin ömrüne ömür katsın. umarım yakın zamnda tekrardan görüşürüz demek isterdim ama 4 yıldır evliyiz ve hiç korunmuyordum bu tesadüfen olmuştu ve gitti. kimbilir bir dahaki nezaman olacak. benimde tüm istediğim bir önce olması.
sizlere sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.

Canım sakın öyle düşünme, vücut bir kere hamile kalınca ikinci de hemen oluyor ben 1 buçuk sene sonra hamile kaldım ama kalp atışı yok diye aldırmak zorunda kaldım 2 ay korundum 3. ay hamileydim seninde vücudun buna alıştı inşallah hemen hamile kalacaksın sende

Ben de çok üzüldüm, kısmeti yokmuş bebişin, sizin bir hatanız kusurunuz yok Allah'ın dediği oluyor sonuçta. Ama ben de bir kere hamile kalındıktan sonra daha hızlı hamile kalındığını duydum,gördüm de. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın.

olumsuz düşüncelere kapılma. eminim en kısa sürede hamile kalcaksın. belki biraz vücudun dinlenmeye ihtiyacı olur. hem apandist hem bebek kaybı vücudu yormuştur. hayırlı haberlerini bekliyoruz saglıklı günler....

selam kızlar
bugun kontorle gittim. herşey yolundaymış boyu 6.71 cm olmuş elini ayagını omurgasını kafasını falan gosterdş ama ben pek bişey anlayamadım tabı. sanırım kucagıma alana kadarda pek tahmin edemiycem nasıl bisey... ikili test yapalım mı dedi. ben gebeliği sonlardıymayı düşunmediğimden istemiyorum ama test sonuçları ilerde işe yararsa olabilir dedim. kesin sonuç vermiyor sadece riske gore sonlardırmak düşünülebilr dedi. inşallah herşey sorunsuz olur. allah evletlarımızın saglıgıyla sınamasın bizleri. başka test istemedi. 1 bucuk kilo vermişim. beslenmene dikkat et. dedi vitamin verdi... herkese saglıkı günler....
l

amin canım ...

maşallah 6.71 cm demek

ben bu kadarcıklarken bile oraya nasıl sığıyorlar anlamıyorum

amin canım ...

maşallah 6.71 cm demek

ben bu kadarcıklarken bile oraya nasıl sığıyorlar anlamıyorum

dimi nekadar mucezevi bisey ya. rabbim ne güzel düzenlemiş. eşimle düşünüyoruz. kk tickerlerda yazıyo ya bugunlerde saçı oluşuyor falan yazıyor. eşime diyorum bugun şurası oluşoymuş falan diye. onu laboratuvar ortamında yapsan mesala gözü sonra montelediğinde oraya nasıl adapte olcak... herşey bir düzen içinde ilerliyor... allahın hikmetinden sual olmuyor.

kesinlikle öyle Allah en mükemmel şekliyle her şeyi belli bir düzen üzere yaratmış ve daha iyisi diye bir şey yok

iyi günler anneler...
umarım herkes ve bebişleri iyidir. bir arkadaşımızın kaybını okudum, çok üzüldüm ama allahın takdiri yapılacak birşey yok. arkadaşımızın başı sağolsun Allah başka acı göstermesin ve tez zamanda yenisiyle kavuştursun inşallah. biz de ikili testimizin sonucunu öğrendik, temiz çıktı şükür. şimdilik herşey yolunda. 3 hafta sonra 3lü tarama testi yaptıracağız. bu arada ben başka bir doktora daha gittim çünkü kendi doktorum 3 hafta sonra gel demişti biz de dayanamadık tabi. 4 boyutlu ultrason çektirdik. doktor haftasına göre 2 hafta önden gidiyor dedi. baya büyümüş bizim minik ama bu defa cinsiyetini göstermedi bacak bacak üstüne atmış keyfi yerindeydi maşallah. boyu 10,5 cm olmuş, ağırlığı ise 93 gr. doktor baya şaşırdı, demekki yediklerin yarıyor dedi. biz de mutlu olduk tabi o kadar net görünce bizim minişi. ultrason resmini ekliyorum. imkanı olan 4d ultrason çektirsin mutlaka, gerçekten diğerinden çok farklı. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun, acılarını göstermesin...

Maşşallah allah saglıkla kavuştursun. gerçekten bu ultrosonda daha net gorunuyormuş. saglıklı günler...

Kizlar nasilsiniz hersey yolundadir ins revindell den hala haber yok ins kotu bisey yoktur merak etmeye basladim bu arada 4d ultrasyon resimleri super bende yaptirmak istiyorum bekadar oldugunu sorabilirmiyim fiyati turkiyeye tatile gittigimizde yaptiricaz ins

merhaba,
4d ultrason fiyatını sormuşsun canım hemen cevap vereyim. burada bir tıp merkezi var ben de ilk defa gittim. sadece muayene ücreti katkı payı ödedim ben. 15 tl idi. gayet makul bi fiyat. ben imkanı olan derken bulunduğu yerde 4d ultrason çeken merkez bulunan arkadaşları kasdetmiştim canım, fiyatını değil yani. özel hastanelerin çoğunda da var sanırım bu makinadan. herşey gönlünce olsun,iyi yolculuklar size...

Kizlarrr nasilsiniz ya hic sesiniz solugunuz cikmiyo bebisler nasil hissetmeye baslayan varmi ben arada bi biseyler hissediyorum ama cok sık degil ins bebisimdir benim randevuma daha cok var ya ayin ucunde bebisimi ozledim
Gormek istiyorum

hayrlı günler kızlar;
bizde salı günü 2li test yaptık
ense ölçüleri gayet güzel dedi dr muz
10 gün sonra da sonuçları alırsın dedi
ben az önce
netten baktım sonuçlarımız çıkmış bile =)
bugün itibari ile 12+3 olduk kızlar
bebişimi büyümüştü
kıpır kıpır maşaAllah

Kizlarrr nasilsiniz ya hic sesiniz solugunuz cikmiyo bebisler nasil hissetmeye baslayan varmi ben arada bi biseyler hissediyorum ama cok sık degil ins bebisimdir benim randevuma daha cok var ya ayin ucunde bebisimi ozledim
Gormek istiyorum

ay ben hissediyorum valla belki bağırsak hareketleri ile karşılaştırıyorum ama mühim değil çünkü mutlu hissediyorum.

benim randevum da 7sinde, doktor bir önceki randevumda kız gibi demişti bu sefer net bir şey söyler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…