Nisan Ayı Hamişleri

canım her şeyin hayırlısı. içini ferah tut, en yakın zamanda sağlıklı bir bebişin olucağına inanıyorum. yeter ki siz eşinle sağlıklı ve huzurlu olun.

günaydın hamişler

çok şükür iyi diyelim iyi olsun. cumartesi gece tuvalette hafif pembe bir akıntı farkettim. çıkınca çamaşırımada gelmişti. panikledim herhalde elim ayagım tutmadı başım döndü acıle gıtık hafıf bir kanama gorunuyor dedi ultorosonda bir karaltı gösterdi. dinlen yat biraz sonra kahverengine döncek dedi doktor. bebek falan iyi dedi. bugun doktorumu aradım hala devam ediyor mu diye sordu. hafıf tuvalette silince geliyor dedim dinlen yarın sabahtan bir bakalım dedi. ya ben bu kadar korkmuycaktım cumartesı sabah gıttım doktora bu hafta arada kahverengı akıntım oldu dedım nıye gelmedın bunlar onemlı demişti. bende adet donemi normaldir diye düşünmüştüm. cokta pinpiriklenmek istemiyorum. doktorda onemlidir falan dedi beni korkuttun bakalım bebegımize falan diyınce daha cok panık oldum herhalde. bi dahada gelmedi zaten. dinleniyorum. çok bir sıkıntıda hisetmiyorum. eşimde korktu. kan uyuşmazlıgı olma ihtimalimiz var oyüzden panikledi bişey olur beni zehirler diye korktu. herkese saglıklı günler.....

Merhaba canım,

Bende de 8. haftada olmuştu korkma yavaş yavaş azalıyor. Benimde bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı ve kasılma var

Merhaba canım,

Bende de 8. haftada olmuştu korkma yavaş yavaş azalıyor. Benimde bugün sağ kasığımda felaket bir ağrı ve kasılma var

sagol canım sanada geçmiş olsun. yoruldun falanda ondan mı oluyoki. belkide adet günlerinde diye oluyodur. yada rahim büyümesinden falan oluyodur. kk tickerlerinda benimkinde bir hormandan dolayı sırt agrısı olur diyodu. cidden hafif agrı oluyor sırtımda... biraz dinlen imkanın olursa ayagının altına yastık falan koy iyi gelir belki.... saglıklı günler....

Teşekkür ederim canım sağol. Dün pikniğe gittik. Annemler geldi İzmir'den yeğenim top oynuyordu. Bende manşet atayım derken sendeledim yere düştüm. Ama sert falanda düşmedim sadece elim değdi yere. Acaba dedim birşey mi oldu bebişe

canım içini ferah tut okadar şeyle bişey olmaz herhalde . allah koruyordur onun yeri çok güvenliymiş. ama aklında soru kalcagına bir doktoruna gorun istersen. için rahat eder.

Gecmis olsun canimmmm

Geçmiş olsun canım

merhaba hanımlar ben çok halsizim özellikle sabahları kendime gelemiyorum saatlerce uzanıyorum bi tansiyonuma baktırayım dedim komşu sağolsun ölçtü 8e 5 kaç gündür ölçüyoruz hep böyle bu şimdi normal mi sizce ilk hamileliğimde hep 12 ye 7 idi şimdi çok mu düşük anlamadım

düşük gibi sanki bi doktoruna sor bakalım.

Kızlar ben geldimmmmmmmmmmm. Bebeğimin cinsiyetinin öğrendik bugün. Oğluşum olacak nasipse ağırlığı 190 gr 17 cm de boyu olmuş. Gelişimi bir hafta önde gidiyormuş. Böyle giderse 3.5 kilonun üzerinde doğum yaparsın dedi dr.

geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, iş falan yapma, dinlen bol bol...

hayırlı olsun canım, allah seni ve oğluşunu korusun... bize de kız demişti 12. haftada ama bakalım haftaya kesinleşir inşallah... kız ya da oğlan farketmez, sağlıklı olsunlar:)

canim burdayim ya internetim bitti telefondan giremiyorum cuma günü kontrole gittik, 6.5 cm olmus boyu bugün tam 13 + 1 olduk.. cinsiyet konusunda bisey söylemedi doktor, ense kalinligimiz 1.3 mm 4 gün sonra test sonuclarimizi alicaz. bu arada pazar günü birkac damla pembe akıntım geldi ama pek panik yapmadım..

bu arada cinsiyeti belli olan arkadaslar var tebrik ediyorum hepinizi cok öpüyorum ayın 7 sine kadar felan giremem tekrar internete.. kendinize iyi bakın

canım bende oldu akıntı bende önemsemiycektim ama doktorum böyle durumda gelmen lazım deyince panikledim. galiba adet döneminde oluyor böyle akıntılar.doktor peşinden kahverengi olur dedi. böylece temizlenir dedi. bir iki gündür az ama kahverengi geliyor günde 2 sefer falan. yine de bir ultorosonda baktırmakta fayda olabilr nereden kaynaklanıyor. bende önemsememiştim bir iki kere olunca muaynede söyledim. agrı acı bişey hisetmediğimden gelmedim dedim. neden gelmedin beni korkuttun bebegimize bakalım kalbi falan durur hisetmesin dedi. öyle deyince sonrasında bir kaç damla akıntınyı görünce başım döndü elim ayagım tutmadı. panıkledim. neyse rahmin alt tarafında küçük bir kanama varmış bugunde bakmadı bile ablam muayneye gitmişti. arada şöyledim devam ediyormu dedi yok deyince olursa mutlaka gel ilaç yazalım dedi. göremedik bebişi .bu hafta acile gittim hasteye kontole gitmeyi düşünüyorum. inşallah görürüm. cinsiyetinide ögrenseydik yaaaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…