Nisan Ayı Hamişleri

maşallah. allah saglıkla kavuştursun...yapılıysanız olabilir. ablamın eşi yapılı kızı 3.5 kilo bide boylu olmuştu. şimdi 3.5 yaşında 5 yaşındakiler gibi gösteriyor. boyu uzun.. eşimde pipini göster doktor ablaya dedi. ama doktor birdahaki kontorle dedi elini ayagını omurgasını falan gösterdi ama cinsiyeti demedi. bu sene erkek yılı galiba daha çok erkek olcakmış diye duyuyorum. bir arkadşımında oglu olcakmış....

Cok sevindim bugu guzel haberler var bende ikav gundur kendimi yoruyorum yasas malum turkiye tatili hergun alisveristeyim kendime karnimi belli edecek cici kiyafetler aliyorum:) darisi bize ins cinsiyeti ne cabuk Ogreniyorsunuz

ay canım tebrik ederim Allah tek seferde eline ayağına kavuştursun :) demek bir pipili geliyor eşimde öyle istiyor ama doktor 12. hafta kontrolünde kız gibi demişti.

ha bir de bebeğin kilosu tamamen anne rahminin bebeği beslemesi ile ilgili. gelinimiz 4 ay önce doğum yaptı. hamile kaldığında 52 kg idi daha sonra 48 kg ye düştü. doğum yaptığında sadece 56 kg idi. ama bebiş 3.650 kg doğdu :) ve bebiş 20 gün erken geldi. gelişimi önde olsa dahi çok da kilolu doğmayabilir

Ben bugün ikili tarama testi sonucumu aldım ikili risk 1/309 çıkmış doktor risk grubunda değilsin dedi, benim aklıma takılan kısım ben bu testi yaptırdığımda crl boyu 42mm di ama şimdi öğrendiğim kadarıyla bu test 45mm den önce yapılmazmış ayrıca doktor kan verdiğim o gün ense kalınlığına da baktı iyi ama 2 hafta sonra gene bakarım dedi, e ama ikili tarama sonuçları senin o anki ölçümüne göre yapılmıyormu yani bu adam benim testi erken yapmış oldu, son olarak serbest b hcg 216 çıkmış yani çok yüksek ve yüksek olması iyiye işaret değilmiş kafam allak bullak oldu eşim zaten sürekli evham yaptığım için kızıyordu şimdi testi başka bi hastanede tekrarlatsam napar acaba, içinizde sonuçlarını alanlar var mı kızlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Hepinize teşekkür ederim. Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. Organ ölçümü falan yapıldı. Dr cinsiyetini biliyor musunuz dedi. Bende hayır siz söylerseniz öğrenicez dedim:) Tahmin yürütün dedi. Eşim ve yeğenim erkek dedi. Ben kız dedim. Oğlunuz yolda yarın başlayın alışverişe, iri bi bebek olucak dedi işte. Eşim zaten boylu yapılı 4,50 kilo doğmuş:) Babaya benzeyecek galiba pehlivan geliyo dedi. Sonra raporu aldık kendi Dr umuza gittik. O da herşey temiz ancak 3 lü taramayı yapıcam ne olur ne olmaz sonradan üzülmeyelim tedbir amaçlı dedi. 3 lü tarama için kan verdim geldim.Ankara'da Radyoloji Uzmanı Eyüp Ekici'ye gittik. 350 TL ayrıntılı ultrason ücreti. Ama verdiğimiz paraya değdi doğrusu. Herşeyi anlatarak gösterdi bize. İnternetten okuduğum kadarıyla Eyüp Ekici 11-12 haftalarda bile cinsiyetini söylüyormuş.

Maşallah. bu sene erkek yılı. bir erkek bebek daha... allah saglıkla bir avazda dogurmayı nasıp etsın.... 4 .5 kilo ay ben tırstım nasıl çıkcak... allah kolaylıklı versin. saglıklı günler....

günaydın
nasılsınız hamişler. ben bugun kendimi 9 aylık hamile gibi hisediyorum. belimde sırtımda hafif agrı var. karnıma baskı hisediyorum tam dik oturmayınca rahat edemiyorum. midem yanmaya başladı bugunlerde. biraz kabızlıkta var herhalde. vitamin ilacımı yaptı ne.. halbüki iyide su içiyorum. tuvalete girip çıkınca su içiyorum sanki bebegin suyu azalmış gibi hisediyorum. sizlerde ne gibi şikayetler var....

Günaydın canım. Kabızlık bende de var. Gerçi bende hep vardı zaten.Ben kendimi çok ağırlaşmış gibi hissediyorum. Öyle bi yorgunluk var ki üzerimde yatar yatmaz uyuyorum

uyku hali ilk zamanlar vardı. kabızlıgım falan yoktu 4 5 gündür vitamin ilacından herhlade oldu. sırt üstü yatmak iyi geliyor ama bebek rahatmıdır diye düşünüyorum. sola yatmaya çalışıyorum genelde uyandıgımda sırt üstü yatıyo buluyorum. galiba rahim büyüyor ondan agrı. geçenlerde kk ticerkırında bir hormon salgılanmasından sırt agrısı olur yazıyodu. psikolojihmi bilmiyorum. tckerlerı okumayı seviyorum.

Slm kizlar valla ben hep yorgunum cok uyuyorum ozellikle yemeklerden sonra cok uykum geliyo :) yatincada iki uc saat uyuyorum yoksa allaha sukur hersey yolunda sali gununku randevumuzu dort gozle bekliyoruz

Selam kızlar
Ben iki haftadır memleketteyim o yüzden ikili testimin sonucu iyidir. Dün ultrasona girdim, çok güzel tepikler atıyordu. Cinsiyeti doktorum 16. Haftadan önce söylemiyor o yüzden beklemedeyim. Öğrenenleri tebrik ederim

Allah sabırlık versin , lütfen içinizi daraltmayın .. En kısa zamanda yeniden hamile kalacağına inanıyorum , lütfen olumlu düşünün öyle olsun güzel haberlerini bekliyor olacağız burdann , sevgilerrrr

saglıklı olsun. hayırlısıyla kucagımızada alalım inşallah. ama ben merak ediyorum. sonuçta kız da olsa erkekte olsa farketmez ilk çocugumuz... önceden kız olsun diye düşünüyorduk. ben hala öyle düşünüyorum ama eşim erkek olsun diyor. arabalar toplar oynayalım diyor. araba hastası olunca ev şimdiden oyuncak araba dolu. kumandalı kepçe kamyon falan alcakmış. oglumla oynıycaz diyo. nasip. bu sene erkek yılı herhalde çogunun oglu oluyor. doktor tam emin olana kadar soylemiycek herhalde.... çocugunun cinsiyetini ögrenler. vücutsal olaarak ne degişiklikleri oldu merak ediyorum. güzelleşme,karnım sivri mide bulantım çoktu gibi şeyler oldu mu...

Bende deli gibi ekşi şeyler yedim.Özellikle limon,turşu ve erik:) Mide bulantısı ve kokulardan tiksinme hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı.Sonradan kesildi.Yüzümde sivilceler çıktı.Popom hala aynı ama karnım büyüdü.Ben hep kız diyordum.Gören herkes erkek dedi bana. Dedikleri gibi de çıktı.

mide bulantım olmadı. sivilce falanda yok hatta kaşlar 1 ayda birbirine girerdi 2 aydır gayet güzel. eşim sen pek bir güzelleştin diyodu hamilelegi ögrenmeden önce bile... bu sanki karnım var gibi geliyor. 1 haftadır yanlarda doluyo gibi hiseddiyorum. hayır olsun... inşallah gösterirde 2 ay daha beklemek gerekmez...

ha bide ultoroson resminde çabuk şekilenirse erkektir diye okudumdu biyerde 8 haftalıkken bizimki yüzün koyun yatmış kolları gözü agzı belliydi. yada bana öyle geldi. ablamda ultorosonu görğnce içime erkek diye dogdu dedi bakalım. ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…