Kızlar ben geldimmmmmmmmmmm. Bebeğimin cinsiyetinin öğrendik bugün. Oğluşum olacak nasipse ağırlığı 190 gr 17 cm de boyu olmuş. Gelişimi bir hafta önde gidiyormuş. Böyle giderse 3.5 kilonun üzerinde doğum yaparsın dedi dr.
Kızlar ben geldimmmmmmmmmmm. Bebeğimin cinsiyetinin öğrendik bugün. Oğluşum olacak nasipse ağırlığı 190 gr 17 cm de boyu olmuş. Gelişimi bir hafta önde gidiyormuş. Böyle giderse 3.5 kilonun üzerinde doğum yaparsın dedi dr.
Günaydın kızlar. Hepinize teşekkür ederim. Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. Organ ölçümü falan yapıldı. Dr cinsiyetini biliyor musunuz dedi. Bende hayır siz söylerseniz öğrenicez dedim:) Tahmin yürütün dedi. Eşim ve yeğenim erkek dedi. Ben kız dedim. Oğlunuz yolda yarın başlayın alışverişe, iri bi bebek olucak dedi işte. Eşim zaten boylu yapılı 4,50 kilo doğmuş:) Babaya benzeyecek galiba pehlivan geliyo dedi. Sonra raporu aldık kendi Dr umuza gittik. O da herşey temiz ancak 3 lü taramayı yapıcam ne olur ne olmaz sonradan üzülmeyelim tedbir amaçlı dedi. 3 lü tarama için kan verdim geldim.Ankara'da Radyoloji Uzmanı Eyüp Ekici'ye gittik. 350 TL ayrıntılı ultrason ücreti. Ama verdiğimiz paraya değdi doğrusu. Herşeyi anlatarak gösterdi bize. İnternetten okuduğum kadarıyla Eyüp Ekici 11-12 haftalarda bile cinsiyetini söylüyormuş.
günaydın
nasılsınız hamişler. ben bugun kendimi 9 aylık hamile gibi hisediyorum. belimde sırtımda hafif agrı var. karnıma baskı hisediyorum tam dik oturmayınca rahat edemiyorum. midem yanmaya başladı bugunlerde. biraz kabızlıkta var herhalde. vitamin ilacımı yaptı ne.. halbüki iyide su içiyorum. tuvalete girip çıkınca su içiyorum sanki bebegin suyu azalmış gibi hisediyorum. sizlerde ne gibi şikayetler var....
Akrepkız tickerini okuyunca koptumm... son cümle de koptumm..
baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. allahım benden aldığı mutluluğu sizlere yaşatsın. çocuklarınızın ve sizlerin ömrüne ömür katsın. umarım yakın zamnda tekrardan görüşürüz demek isterdim ama 4 yıldır evliyiz ve hiç korunmuyordum bu tesadüfen olmuştu ve gitti. kimbilir bir dahaki nezaman olacak. benimde tüm istediğim bir önce olması.
sizlere sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.
saglıklı olsun. hayırlısıyla kucagımızada alalım inşallah. ama ben merak ediyorum. sonuçta kız da olsa erkekte olsa farketmez ilk çocugumuz... önceden kız olsun diye düşünüyorduk. ben hala öyle düşünüyorum ama eşim erkek olsun diyor. arabalar toplar oynayalım diyor. araba hastası olunca ev şimdiden oyuncak araba dolu. kumandalı kepçe kamyon falan alcakmış. oglumla oynıycaz diyo. nasip. bu sene erkek yılı herhalde çogunun oglu oluyor. doktor tam emin olana kadar soylemiycek herhalde.... çocugunun cinsiyetini ögrenler. vücutsal olaarak ne degişiklikleri oldu merak ediyorum. güzelleşme,karnım sivri mide bulantım çoktu gibi şeyler oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?