Nisan Ayı Hamişleri

bır surelıgıne nete gıremıcem ben kızlar.tatıle gıdıyorum.ınsallah saglıklı ve huzurlu bır hamılelık gecırırız hepımız.hersey gonlumuze gore olsun..

bayanlar merhaba uzun yola çıkıyorum ve araba tutacak diye çok korkuyorum doktoruma sormayı unuttum araba tutma ilacı ne kullanılıyor bilen varsa yazabilir mi alacam yarın hemen

kızlar slm nasılsınız? ya neredeyse 3.5 ay oldu karnimda bir büyüme yok kimse hamile oldugumu anlamiyor hatta karnın hic cikmamis kiz olucak kesin diyorlar :)

fena istahım açıldı tek fark bu..
kızlar bu arada çatlakları önlemek için krem felan kullanmaya başladınızmı?

benim karnım yeni yeni çıkmaya başladı daha çok kilo falan almadım diye çatlak kremi falan almadım. ama bu ay alcam . niveanın badem özlu bebeyagıyla banyodan sonra yaglanıyorum. gecende acıbadem sütüm var temizleyici onu sürmüştüm. ama en kısa zamanda iyisinden bir krem alcam...

merhaba kızlar...

benim karnım bir bardak su bile içsem kocaman oluveriyor ama wc ziyaretinden sonra iniyor ayrıca geceleri alt bacaklarımda kramp oluyor acıdan uykudan uyanıyorum. bir sağ bir sol bütün gece öyle geçiyor.

benim iştahım hala yok en iyi günümde sabah bir tost öğlen bir tas çorba aksam bir kap yemek yiyebiliyorum. ne süt ne yumurta ne de yoğurt yiyemiyorum. aralarda da midem müsade ederse meyve yemeye çalışıyorum.

birde yaklaşık bir aydır doktorumun verdiği hametan kullanıyorum çatlak önlemek için ama kiminle konuşsam malum krem markasını öve öve bitiremiyorlar... ama ben pek almayı düşünmüyorum. shea (karite yağı) kullanmayı planlıyorum

Kızlar Bnm kuzen hamilelik boyunca Vazelin ve nivea nin bebe yağını aklına geldikçe surmuş. Ve de hiç çatlağı yok

daha iyi bence. benim de yok. daha az çatlar diye düşünüyorum. Lierac diye bir krem duydum. Acıbadem sütü de iyi geliyor çatlaklara diye biliyorum. tahlillerim için gittiğimde sorucam doktora. Ama banyoda Johnson'ın bebe yağını kullanıyorum şimdiden.

Kızlar nihayet yazı girebildim ben de bloga 1.5 ay sonra. domestik günlük: Böyle günlük mü olur?

günaydın duygu... acaba tünaydın mı deseydim

artık ev hanımı olunca ne kadar erken kalksam da ancak bu saatlerde pc başına geçebiliyorum :)

Selam canım. Çalışmıyorken bende senin gibiydim:) Miskin miskin evde dolaşıp dururdum. İşten bıkmadım ama hamilelik ve iş zor oluyormuş Stres altında çalışmak hele ki

kızlar kuzumun en son ultrason resmi :)

Eklentiler

• $image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…