Selam canım. Çalışmıyorken bende senin gibiydim:) Miskin miskin evde dolaşıp dururdum. İşten bıkmadım ama hamilelik ve iş zor oluyormuşStres altında çalışmak hele ki
Slm kizlar gittik geldik ultrason yapmadilar sadece bi makinayla kalbini dinlediler kuzumun once bi bulamadi tabi beni bi aldi korku sonra gum gum duyduk sesini kalbine kurban oldugum cocugun nasi bi guzel ses hic bikmadan gunlerce dinleyebilirim :) kilo almamisim yuppppiiii bide bi kac gindur burnum kaniyodu cok normal dedi ebe iste bu kadar tatile cikiyoruz bugun kuzumla cok mutluyum ins turkiyede doktora giip ayrintili ultrason yada 4 d ultrason yaptrmayi dusunuyorum tabii gittigim yerde boyle bi imkan varsa herkese allaha ismarladik benim iin dua edin sagsaglim gifip gelelim evimize bol bol enerji topluyalim belki oralarda giremem nete gelince toptan okurum artik hepinizi ve kuzucuklarinizi opuyorum kimse yaramazlik yapmasin hep guzel seyler yazin buraya ins. Belki turkiyede cinsiyetinide ogreniriz:) hadi teyzeler fazla uzattim kendinize cok iyi bakin
Kızlar ya cahilliğimi bağışlayın:) Doğum Sat a göre mi yapılıyor yoksa mesela ben ultrasona sonucuna göre ilerde çıkıyorum. Öyle mi hesaplanıyor?
Canım doğum sat a göre değil ultrason büyüklüğüne göre yapılıyor.
Kızlar hiçbiriniz ikili tarama sonucunu almadımı hiç kimse yazmamış, ben cuma günü kontrole gidiyorum doktor cinsiyeti söylerim o gün dedi, geçen gün 11 haftalık hamile bi tanıdıkla konuştum doktor cinsiyeti söylemiş bile %90 erkek demiş o kadar küçükken nasıl anlıyolarsa
Selam kızlar, yeni haberi veriyim dedim. Sevgiler,
domestik günlük: TRT'de "Çocuğum Büyürken"
(null)
ayy kızlar dün eşimin dükkandaydım bütün müşteriler maşaallah yüzü hiç bozulmamış kesin erkek deyip durdular.. nazarmı değdi anlamadım yüzümü sivilce bastı valla çiban gibi dokunamiyorum bile nasıl acıyor
slm kızlar
nasılsınız? umarım siz ve bebişleriniz iyidir. bizim biraz ağrımız var bugün sanırım idrar yollarıyla ilgili. dün de doktora gittik yine, ağrı olunca o kadar mı etkilenir bebekler hayret ettim. doktor ben söylemeden kendisi dedi ağrın var galiba bebeğin sağ tarafa sıkışmış dedi. biz de korktuk tabi, tam açıklayıcı konuşmadı kafamızda soru işareti kaldı. hemen başka doktora gittik telaşla, idrar ve kan testi istedi, sonuçlar bugün çıkacak, inşallah önemli bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. bir oğlumuz olacak hayırlısıyla. 12. haftada kız demişti doktor ama değişti, o yüzden erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin derim.allah herkes için hayırlısını versin. bu arada bu sene erkek yılı galiba, karşılaştığım tüm hamilelerin oğlu olacakmış:) herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim...
Ooo size de oğluş geliyo demek ki:) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dediğin gibi bu yıl erkek yılı sanırım kimi duysam erkek bebek bekliyo:)
kızlar kuzumun en son ultrason resmi :)
Kızlar hiçbiriniz ikili tarama sonucunu almadımı hiç kimse yazmamış, ben cuma günü kontrole gidiyorum doktor cinsiyeti söylerim o gün dedi, geçen gün 11 haftalık hamile bi tanıdıkla konuştum doktor cinsiyeti söylemiş bile %90 erkek demiş o kadar küçükken nasıl anlıyolarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?