slm kızlar
nasılsınız? umarım siz ve bebişleriniz iyidir. bizim biraz ağrımız var bugün sanırım idrar yollarıyla ilgili. dün de doktora gittik yine, ağrı olunca o kadar mı etkilenir bebekler hayret ettim. doktor ben söylemeden kendisi dedi ağrın var galiba bebeğin sağ tarafa sıkışmış dedi. biz de korktuk tabi, tam açıklayıcı konuşmadı kafamızda soru işareti kaldı. hemen başka doktora gittik telaşla, idrar ve kan testi istedi, sonuçlar bugün çıkacak, inşallah önemli bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. bir oğlumuz olacak hayırlısıyla. 12. haftada kız demişti doktor ama değişti, o yüzden erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin derim.allah herkes için hayırlısını versin. bu arada bu sene erkek yılı galiba, karşılaştığım tüm hamilelerin oğlu olacakmış:) herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim...
canım ben ikili taramayı yaptırdım ama cinsiyet için hiçbirşey söylemediler.. tahminde bile bulunmadı bizim doktor.. 23 temmuzda randevum var Allahım kız desin istiyorum ya hayırlısıyla saglikli sihhatli bir kiz istiyoruz.. eşim çok istiyor özellikle..
Eline sağlık canım, ben o programı arada seyrediyorum ama bugün kaçırmasaymışım dedim yazını okuyunca
Kızlar Selam,
Ben henuz dün ögrendim gebe oldugumu.. Çok şükür... İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize..
Bu hamılelık takvımıne cok ozenıyorum ama bende cıkmıyor..
Profılımde tahmını dogum tarıhını dogru bır sekılde yazdım ama nedne cıkmıyor olabılır, bılıgınız var mı?
slm kızlar
nasılsınız? umarım siz ve bebişleriniz iyidir. bizim biraz ağrımız var bugün sanırım idrar yollarıyla ilgili. dün de doktora gittik yine, ağrı olunca o kadar mı etkilenir bebekler hayret ettim. doktor ben söylemeden kendisi dedi ağrın var galiba bebeğin sağ tarafa sıkışmış dedi. biz de korktuk tabi, tam açıklayıcı konuşmadı kafamızda soru işareti kaldı. hemen başka doktora gittik telaşla, idrar ve kan testi istedi, sonuçlar bugün çıkacak, inşallah önemli bir sorun yoktur. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. bir oğlumuz olacak hayırlısıyla. 12. haftada kız demişti doktor ama değişti, o yüzden erken haftalardaki tahminlere güvenmeyin derim.allah herkes için hayırlısını versin. bu arada bu sene erkek yılı galiba, karşılaştığım tüm hamilelerin oğlu olacakmış:) herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim...
geçmiş olsun. doktor rahim büyürken ağrılar normal demişti. çok ayakta kalıp kendimi yorduğum zamanlarda da oluyor. umarım önemli birşey değildir.
bizim doktor da hiç birşey söylemiyor cinsiyetiyle ilgili. smsmsm'de olduğu gibi gibi yanılmak istemiyor heralde. senden 5 gün sonra da ben öğrenicem:)
canım hayırlı mübarek olsun... buarada hamilelik takvimin çıkıyor canım 4 haftalıkmışsın :)
tebrik ederim smsmsm şehzade geliyor demek size. ben de bu cumartesi öğrenirim inşallah. 12. hafta kontrolünde kız demişti bizim doktor da. bakalım bu sefer ne diyecek. ama değiştirirse atlarım o doktorun üstüne benim gönlüm kıza çok heves etti çünkü
Kızlar bugun kasıklarımda geçmeyen bi ağr vr.. bi ka gundür de idrarımı yaparken yanıyo azcık.. enfeksiyon oalbilir mi ki ?
Biri bugn tahlil yaptrcaktı sankii ?
bende de ağrı var dünden beri, tahlil yaptıran benim:) ama doktor önemli bişey olmadığını söyledi, benim ısrarım üzerine ilaç yazdı, ben de akşama başlamayı düşünüyorum ilerlemesin diye. ağrıdan bebeğim o kadar rahatsız olmuş ki dün ultrason da sağ tarafıma toplanmış elini kolunu oynatıyordu yavrum. o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor. inşallah ilerlemeden geçer şikayetlerimiz. bol bol su iç canım sen de, bi de ayaklarını sıcak tut.
seni ağrın nerdeydi.. benim baya kasıkta..
(null)
benimde dün kasıklarımda tuhaf bir sancı ve idrar da yanma vardı.. cok tuvaletim varmis gibi gidiyordum birkac damla ve feci bir yanma. sürekli bir huzursuzluk hali... tabi bunun nedenini biliyorum ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu yasıyorum donaxyl vajinal tablet aldım yatarken ondan öncede sebamed vajina temizlene jeli ile temizleyip travogen krem sürdüm iç dış dudaklara sonrada tableti yerleştirdim içeri.. bu arada bisey farkettim kızlar eskiden de kullanirdim bu tabletleri parmagimla içeri dogru ittirdiğimde boşluğa doğru düşerdi tablet şimdi parmağimla tableti yerleştirirken farkettim mukoza tıkacı var rahim kapalı yani :) eskiden hamileliği bu şekilde tespit ederlermiş elle kontrol :) aman dikkan tabi zorlamamak lazım..
bu arada herkesin berat kandili kutlu olsun. dualarımızda birbirimizi unutmayalım kızlar. Allahım bu mübarek gecenin hürmetine ailelerimizi, bizi ve minik bebişlerimizi korusun, bizlere güç kuvvet versin ve sağsalim bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?