Nisan Ayı Hamişleri

ayyy ne güzel eşin bayan kuaförüymüş :)

ben de gidip şöyle güzel bi el ayak bakımı yaptırmak istiyorum ama kullandıkları alet edevatın hijyenine pek güvenemiyorum doğrusu

bir de röfle yaptırabilir miyiz hamileyken?

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı büyük ihtimal kız, burda pipi görünmüyo dedi doktor benim gönlümden de kız geçiyodu zaten, hiç kıpırdamıyo doktor bey dedim tam o sırada bacaklarını topladı sonra şöyle bi gerindi sanki daha altı ay burdayım der gibiydi gene başlicaktım ağlamay ama bu sefer tuttum kendimi, Allah hepimizinkini sağlıklı bir biçimde bize bağışlar inşallah

yok canım kesinlikle röfle felan yaptiramazsin tamamen kimyasal işlem bunlar ben balyaj istedim hani saç diplerime gelmiyor boya olur dedim eşim kesinlikle izin vermiyor kimyasalı soluk alman yeterli zarar vermesi için diyor..

o zaman sabredicez, bebiş doğduktan sonra da halledicez

benim de bugün kontrolüm vardı. doktorumuz artık net bir şekilde pamuk prenses geliyor dedi :) uyandıramadık hiç poz vermedi. yavrum sıkışmış kalmıştı orada

buarada doktor boyuna 18 cm dedi ama bana verdiği kağıtta 10 cm küsur yazıyordu anlayamadım. 149 grammış. ay ama minnacık omuzları falan ya belli resmen

ne kadar sanslisiniz siz ya daha 3 aylik olmadan kac kere ultrasyona girdiniz ....ben daha bi kere gordum ona gormek denirse dugme kadar biseydi kalp sesini boyunu olcecez diye bana iyice gostermediler bile toplasan 10 dakika surmemistir yani 8 haftalikti gordugumde......20 haftalik olana kadar da bi daha goremeyecegim tabi kotu bisey olmazsa (allah korusun) ...zaman simdi hic gecmiyor ya cinsiyetini bilmeden de bisey yapamiyorum gunluk kendime baka baka slklntldan patliyorum....hergun kendimi inceliyorum aaa bugun 100 gram daha almisim off sisiyorum.... aman allahim yuzume bi tane daha sivilce gelmis...... ayyy inanmiyorumm tuylerim bu kadar cok muydu hangi ara uzadii ....... amannnnn bi disim kalmisti bisey olmadik her zaman bu kada r cok kanayacak mi bunlar.......aksam saatleri gelince de aksam ne yesem acaba canim bisey istiyor ama ben bilmiyorumm pufff ustume bi yorgunluk coktu ben bugunde ev temizlemeyim diye diyee bu zamana geldim ama o kadar cok yapacak isim var ki anlatamam ve ben tum gun oturuyorumm yaaa......
sizler zamaninizi nasil degerlendiriyorsunuz ?

ah canım yaa eminim zordur beklemek. ben de ayda bir gidiyorum doktora. aslında bu bile sık bence. çünkü bebek şuadan rahatsız oluyor. ingilterede aylık aile sağlık merkezine gidiyorsun. annenin kilosu ölçülüyor. tansiyonu kontrol ediliyor bir de nst yapılıyor. tüm hamilelik boyunca kadın doğum uzmanına sadece 3 kere gidiliyor. pratisyen hekim ve daha çok bu doğum hususunda bence kadın doğum uzmanlarına göre daha tecrübeli olan ebeler ilgileniyor. tabi birde cinsiyeti öğrenince kız çıkınca aldıranlar olduğu için cinsiyeti hiç söylemiyorlar. türkiyede gereksiz yere kadın doğum uzmanı meşgul ediliyor bence. yok ikili test yok dörtlü tarama, hasta muamelesi yapılıyor hamileye ve bebeğe

bu durumda acaba kim şanslı :) dişlerim benim de kanıyor bir de kramplar giriyordu dr efervesan kalsiyum yazdı ama onların pek de sağlıklı olmadığını duydum. evi mevi de boşver. nasılsa keyfin gelince temizlik de yaparsın

bende bu kadar kontrollere karsiyim ama ne biliyim bazen ozeniyorum iste her ay onu gormek farklidir :) bende hollandadayim burdaki prosedurde ayni aylik ebeye gidip kontrol var extra rahatsizligin olursa daha slk gidiyorsun kontrollere......keyfim yerine gelsin artik bencede yaa sanirim fazla titizim bu daginik hosuma gitmiyor bide temizlik yaptigim gun belimin agrisinda yerimden kalkamiyorum o gunde aksam yemegi olmuyor evde :) hamileligin tadini cikarmak istiyorum .......

:) bence de sanırım biraz titizsin. biraz kendini yorma bakalım bak belin ağrıyormuş

görünce evet muhakkak farklı ama ben de işte 5 dk falan kalıyorum ultrasonda. aslında boşa gitmiş gibi oldum valla

merhaba nisan anneleri Rabbim hepinizin bebeklerini saglıklı sıhatli bir sekılde size kavustursun.bugün idrar testimizde cift cizgimizi gördük hamilelerin duası kabul olur derler ne olur bana bol bol dua edın olur mu?bu sefer bebeğim hayırlısıyla annesıne tutunsun hıc bırakmasın.......

İnşallah bebegin hayata ve sana sımsıkı tutunur canım.. Rabbim yardımcın olsun

Çok sevindim canım Allah sana bağışlasın

iyiyim valla yatağımda miskinlik yapıyorum henüz :) bugün tam 15.haftaya girdik internetten biraz araştırıyordum ne kadar büyümüşüz diye.. ayın 23 ünde randevumuz var valla çatlicam meraktan ya cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık

sen nasılsın canım? telefondan yazdıgım icin gebelik haftalarınızı göremiyorum bu arada..

İyiyim canım bizimde yarın 19. haftamız başlıcak nasipse:) Günler geçmiyor sanki ufak ufak birşeyler almaya başladık. Bende senin gibiydim çatlamıştım meraktan:)

ufak bir mutfak sırrı: sevgili annecikler :) bugün eşimin sütçüden aldığı sütü dolapta beklettiğim için kesildiğini farkettim.. kaynattım güzelce iyice kesildi süt.. temiz bir çembere aldım süzdüm.. kahvaltılık çok güzel lor elde etmiş oldum :) özellikle kızarmış ekmek üzerine lor ve bal mükemmel oluyorrrr...

bu arada sütten arda kalan suyu atmıyoruz cam kavanozlarda saklayıp çorbalarımıza kullanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…