günaydın kızlar.. nasılsınız? dün gitti
kendimi şımarttım biraz manikür pedikür felan :) bakıma aldım kendimi saçlarımıda kestirdim bombeli küt öne doğru uzun bir model :) malum eşim bayan kuaförü :)
iyi geldi valla bu bakım olayı kendimi iyi hissediyorum.. bu arada ikili test ile ilgili bakıyorum yorumlarınıza bizim doktor yorumlamadı bile "herşey güzel bir sorun yok" dedi zaten telefonda öğreniyorum sonuçları.. rapor halinde çıktı vermiyorlar o yüzden hangi değer ne anlama geliyor bilmiyorum.. umarım hiçbirimiz sorun yaşamayız..
(null)
(null)
yok canım kesinlikle röfle felan yaptiramazsin tamamen kimyasal işlem bunlar ben balyaj istedim hani saç diplerime gelmiyor boya olur dedim eşim kesinlikle izin vermiyor kimyasalı soluk alman yeterli zarar vermesi için diyor..
ne kadar sanslisiniz siz ya daha 3 aylik olmadan kac kere ultrasyona girdiniz ....ben daha bi kere gordum ona gormek denirse dugme kadar biseydi kalp sesini boyunu olcecez diye bana iyice gostermediler bile toplasan 10 dakika surmemistir yani8 haftalikti gordugumde......20 haftalik olana kadar da bi daha goremeyecegim tabi kotu bisey olmazsa (allah korusun) ...zaman simdi hic gecmiyor ya cinsiyetini bilmeden de bisey yapamiyorum gunluk kendime baka baka slklntldan patliyorum....hergun kendimi inceliyorum aaa bugun 100 gram daha almisim off sisiyorum.... aman allahim yuzume bi tane daha sivilce gelmis...... ayyy inanmiyorumm tuylerim bu kadar cok muydu hangi ara uzadii ....... amannnnn bi disim kalmisti bisey olmadik her zaman bu kada r cok kanayacak mi bunlar.......aksam saatleri gelince de aksam ne yesem acaba canim bisey istiyor ama ben bilmiyorumm pufff ustume bi yorgunluk coktu ben bugunde ev temizlemeyim diye diyee bu zamana geldim ama o kadar cok yapacak isim var ki anlatamam ve ben tum gun oturuyorumm yaaa......
sizler zamaninizi nasil degerlendiriyorsunuz ?
bende bu kadar kontrollere karsiyim ama ne biliyim bazen ozeniyorum iste her ay onu gormek farklidir :) bende hollandadayim burdaki prosedurde ayni aylik ebeye gidip kontrol var extra rahatsizligin olursa daha slk gidiyorsun kontrollere......keyfim yerine gelsin artik bencede yaa sanirim fazla titizim bu daginik hosuma gitmiyor bide temizlik yaptigim gun belimin agrisinda yerimden kalkamiyorum o gunde aksam yemegi olmuyor evde :) hamileligin tadini cikarmak istiyorum .......
merhaba nisan anneleri Rabbim hepinizin bebeklerini saglıklı sıhatli bir sekılde size kavustursun.bugün idrar testimizde cift cizgimizi gördük hamilelerin duası kabul olur derler ne olur bana bol bol dua edın olur mu?bu sefer bebeğim hayırlısıyla annesıne tutunsun hıc bırakmasın.......
merhaba nisan anneleri Rabbim hepinizin bebeklerini saglıklı sıhatli bir sekılde size kavustursun.bugün idrar testimizde cift cizgimizi gördük hamilelerin duası kabul olur derler ne olur bana bol bol dua edın olur mu?bu sefer bebeğim hayırlısıyla annesıne tutunsun hıc bırakmasın.......
(null)
günaydın canım..
(null)
iyiyim valla yatağımda miskinlik yapıyorum henüz :) bugün tam 15.haftaya girdik internetten biraz araştırıyordum ne kadar büyümüşüz diye.. ayın 23 ünde randevumuz var valla çatlicam meraktan ya cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık
sen nasılsın canım? telefondan yazdıgım icin gebelik haftalarınızı göremiyorum bu arada..
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?