Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayh ayhh endiSe ye mi kapilirlarmiss yerimm..kizz bisi yok sabah uyuommm kalkiom hazirlaniom dsariiyaa soynaa geece gelios uykuya hasret yataaga atiom kndimi.2gundur boleydii..tenkk uuu meraqinis icinn

bu saatteeeeeeeee hatun kafayı yediiiii git kocanla oynaaa ne işin var temizliklee

kendimi temizledim yani kocama hazırlık yaptım ... ...kocam evde olsa oynayacam da kendisi işte sabah işe göndermeden oynadım ovulasyon zamanımda...

aferinnn saannaa boş yokkkkkk

evet gerçi evliliğimizin ilk7 senesi boş geçti ama olsun geçen zamana yapacak bişey yok önümüzdeki maçlara bakacaz..... ben diyorum eşime şu ovulasyon zamanları kaçırmasak olacak bişeylerde beyimizin gönlünü herzaman yapamayoruz...ama ovulasyon günü geçtimi aşka geliyor ...psikolojik olarak etkilenmesin diye söylemiyorum bazen sanki biliyormuş gibi uzak duruyor...

hahhahahahah ben tüplerimin bu kadar kapalı olduğunu bilmediğim bir ay boyunca yapmıştıkk garanti olsunnnn tabi sonuç tırtttttttttttttttttttttt sonra anladım normal yolla olmucakkk bizimki hiç şikayetçi değildiii

çünkü çocuk için olunca öcü görmüş gibi kaçıyorlar

ay bir doğuramadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk millettt patır patırr doğuruyor beeeee ne nazlıııymışşşşşş

eşim diyor az çekmedim pek nazlıymışın diyor herşeyim zor benim anam...evlenirkende zor oldu ailem kabul etmedi kaçtık... evlendik beraber olamadık bir tüp bebek parasıda ona gitti...oldu bu seferde çocuk için dr dr dolaşıyoruz adam beni aldığına pişman olacak...

yok anam çektirenler tatlı oluyor merak etmee ama sende çekiyorsun.. kız bu vajinusmuz ne ayakk ben bilmem ama hep merak ettim okudum ama ne blim yaşayan birinden özet alsam fena olmaz senin hayatında maceraymış

yok anam çektirenler tatlı oluyor merak etmee ama sende çekiyorsun.. kız bu vajinusmuz ne ayakk ben bilmem ama hep merak ettim okudum ama ne blim yaşayan birinden özet alsam fena olmaz senin hayatında maceraymış

beraber olamıyorsun tam olacak dediğin anda kendini kasıyorsun korkuyorsun birleşme olmuyor... yani eşimle 7 sene çalışma falan yoktu...bebek varmı diyenlere korunuyorum diyordum yalan sayılmazdıyemin etsem başım ağrımaz evet kıymetli olduğum doğru aşkımız hiç bitmedi maşallah

Aman maşallah canımm Allah daim etsin 7 sene çok uzun bir zamann yaff adam iyi dayanmışş seni gerçekten çok seviyor demekkii

Aman maşallah canımm Allah daim etsin 7 sene çok uzun bir zamann yaff adam iyi dayanmışş seni gerçekten çok seviyor demekkii

sevmese katlanmazdı onun için eminim gerçekten sevdiğine yoksa bir erkek 7 sene değil 7 ay bile beklemez... çünkü yeni evliyken gazatede okumuştum beraber olamadıkları için adam boşanma davası açmış dagha 8 aylık falan evlilermiş severek evlenmişler...eşime göstermiştim haberi oda bizi ancak ölüm ayırır olsun yada olmasın sen yanımdasınya önemli olan o demişti...halen de beraberiz

canım iyi geceler ben kaçar yarın sabah erken saatte işe gidicem geç gelebilirim topic sizelre emanetttt

Amann maşallah canımm Helal olsunnnnnnnnn Rabbim bir meyve ileee ödüllendirsinn sizi inşallahhh

slm canlar.. hamişlerimiz nasıllar bakalım.. çalışanlar çalışmalar ne alemde ben fazla giremiyorum zmnım yok pc arızalı... bu arada ilaca da başladım 20gbi transferim var çok korkuyorum yaa deneyimliler anlatırmıusınızzzzz... :S

Ahhahah ne anltcaz kissne korkuon doferim seni bak bekledigimiz an geldi nuhaytindee...hayirli olsun bi hamisimis daha olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…