Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

yaa eşim aradı beni de demin akşama programımız ne diye, yok program falan dedim tek hayalim eve gidip yatmak bir de canım tost istiyor tost yiyip uyuycam hemen :)))

hamileliğin yan etkileri yoksa sen bu fırsatı kaçırmazdın...

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mucize bebeğimiz
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ 2. mucizemizz
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..
Umutbizimolsun......??...................3........ ..................???????????..................... ...Sıradaki mucize İnş.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

İlk mucizemiz Ayşeden geldiii
İkinci mucizemiz Hülyadann

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

yaş 36 ... 1 aşılama.. merkez bursa art..dr. osman h.develioğlu...sponsor bulursak hemen deneyecez...yoksa daha belli değil tarih

uyuyamadım tost da yiyemedim (( ev dağılmış topladımi dolapta yemek vardı yedim sonra hemen iade ettim.. şimdi çamaşır asıp duş almam lazım ufff biri beni yıkasa sevabına

uyuyamadım tost da yiyemedim (( ev dağılmış topladımi dolapta yemek vardı yedim sonra hemen iade ettim.. şimdi çamaşır asıp duş almam lazım ufff biri beni yıkasa sevabına

bende yapacaktım bugün tost vazgeçtim...sen neden yapmadın..... gel seni hamama götürüp bi güzel kese atayım...senin ablan yokmuydu sana yardım falan etmiyormu..

nazocum sen yine osmancığıma mı gideceksin yokda değiştirecek misin bu sefer?

şimdilik bilmiyorum kararsızım...başka dr gidersek testler tahliller yeniden yapılacak ama osmana devam edersek yeniden yapmaya gerek yok...hem dr nasıl ilaç kullanacak nasıl tepki verdiğimi biliyor...elimizde para olunca karar vermek daha kolay olur heralde

bu arada gezmeyede gidemedim birilerinin nazarı değdi...arkadaşı aradım kızı rahatsızmış çıkamadık o yüzden

َللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mucize bebeğimiz
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ 2. mucizemizz
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..
Umutbizimolsun......??...................3........ ..................???????????..................... ...Sıradaki mucize İnş.
Nazemir................36...................1...........................Bursa Art.............................Sponsor Aranıyorr

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

İlk mucizemiz Ayşeden geldiii
İkinci mucizemiz Hülyadann

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

bende yapacaktım bugün tost vazgeçtim...sen neden yapmadın..... gel seni hamama götürüp bi güzel kese atayım...senin ablan yokmuydu sana yardım falan etmiyormu..
aman lazım olunca yok olur o... arkadaşına gitti yok birkaç gündür.. neyse yıkandım şükür..birzdan tost da yaparım..
neyse o zaman gelsin de gider ön görüşme yaparsın birkaç merkezle nasılsa ücretsiz ilk görüşmeler..
bu arada gezmeyede gidemedim birilerinin nazarı değdi...arkadaşı aradım kızı rahatsızmış çıkamadık o yüzden

kimin acabaaaa:26:

evet zamanı gelince düşünürüm şimdiden kafamı yorasım yok hiç... bende çözemedim kimin acaba

Kızlar nerdesinizzzz ayşecimmmm homini yedin uyudunmu canımmmmmm canım sıkıldı çatlıcamm hastalanamadım daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayhhh kizlar ccok sıktıniz bunalttiniz benii...yalnis yalnis topicte duruodumm kismeler yoktu..dmkki bndeymis sorun .bn olmayinca baya yazismalar olmusHadi bakalim hayrlii olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…