günaydınn can ımmmmmmm nasılsın bakalımmm bugünnn...
aynen bende olamadım halennn şişim hafif ağrılarım var ama bakıyorum bişi yokkk... çatlıcammm. sen bence bir test yap canım çıkar epey geçmiş... idrar yolları ile rahmin alakası yok. sen test yap şekerim
Gunaydin Kizlarrr
Dekopacim hala tik yokmu?Ayy bende is degisikligi yapiyorum acayip derece stres altindayim.Neyse isim hazir bir an once girsem de oraya alisabilsem
Bu arada Hulya nerelerde yaww merak ettim bende uuzn zamandir gorunmuyot.Umarim iyidr.
Aysem sen nasilsin?
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis.Tup bebek calismlari nasil gidiyor kizlar????
Optum sizleri
Zeynep cpnconum hoşgeldinnn bugün pek ıssız burasınasılsın canım
Iyiyim dekopacim napiyim bu aralar strest altindayim valla is guc kosturmaca Istanbula geliyorum birkac hafta sonra bide isten cikiyorum.Hersey ust uste geldi.Bi de ustune ustluk 23 haziranda gorusmem var...Cok yogunum cokkk.Senin isler nasil??Ne zaman basliyosun tup bebege.Ayy hala Istanbulda nereye gitsem diye dusunuyorum...
canımmm tık mık yok yaffffffff şiştim .. hafif ağrılar oluyor gidiyorum yok bişi geçiyor ağrılarım anlamadım ömrümde ilk defa oldu diğer denemelerde bile olmamıştı acaba tutundu diyemi böyle olduki anlamadım canım..
İş değişikliğin hayırlı olsun canım ne işi çok özel değilsee.. Hülyayı bende merak ediyorum .. burada sürekli konuştuklarımız gelmeyişnce merak ediyor insan yaa
sakin ol canım stres yapma tedavi üstü.. ayy ne güze başlıyorsun tedaviyeeee... benim daha var canım eylül gibi kısmetse benim.. karar verirsin canım buraya gelince görüşünce filan merak etm stres yapma kendine. benim işler de yoğun hafiflemeden girişemem tekrar neticede çok amsraflı işimi de düşünmem lazım
Gene muhasebe cnm burdakilerle anlasamadik bir turlu neyse o yuzden degistirmem gerekti. Sismen cok normal cnm.Benim gecen ayki durumum patates olmustum.Ama simdi gitti iyiyim cok sukur.Ilac aliyomusun
Bende de burasi bedava o yuzden burda yaptiriyim diyorum.Eger olmazsa Turkiyeye diyorum. Bide ben gelirsem 1 ay kalmam lazim orda.Birakmiyor o yuzden en iyisi burda baslamak.Bizde burda ev aldik onu taksitleri odedigimiz icin belimizi bukuyor valla.
sana da merhaba canım iyiyim valla nolsun işteyim ama pek yoğun değiliz öyle bakınıyorum işte..Gunaydin Kizlarrr
Dekopacim hala tik yokmu?Ayy bende is degisikligi yapiyorum acayip derece stres altindayim.Neyse isim hazir bir an once girsem de oraya alisabilsem
Bu arada Hulya nerelerde yaww merak ettim bende uuzn zamandir gorunmuyot.Umarim iyidr.
Aysem sen nasilsin?
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis.Tup bebek calismlari nasil gidiyor kizlar????
Optum sizleri
Iyiyim dekopacim napiyim bu aralar strest altindayim valla is guc kosturmaca Istanbula geliyorum birkac hafta sonra bide isten cikiyorum.Hersey ust uste geldi.Bi de ustune ustluk 23 haziranda gorusmem var...Cok yogunum cokkk.Senin isler nasil??Ne zaman basliyosun tup bebege.Ayy hala Istanbulda nereye gitsem diye dusunuyorum...
selamlar...herkesler iyidir inşallah
hoşgeldin canımmmmm.. nasılsın bugünn.. çiçekler de pek güzelmişş
hoşbulduk...ben bugün iyiyim... hava çok güzel benimde evde canım sıkılıyor gezmek istiyorum
hoşbulduk...ben bugün iyiyim... hava çok güzel benimde evde canım sıkılıyor gezmek istiyorum
oooh iyi alıştın sen gezmelere :)))
oooh iyi alıştın sen gezmelere :)))
gezenti çıktılarrr başımıza yaffff oturun oturduğunuz yerdeeeeyarında ben yokum siz oturun ben gezicem
hahahhhahah diyene bakkkkkkkkkkkkkk senden bulaştıı herkeşeeeee
kıskanmayalım lütfen...sen hem çalışıp hem benden daha çok geziyon maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?