Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Gunaydin Kizlarrr

Dekopacim hala tik yokmu?Ayy bende is degisikligi yapiyorum acayip derece stres altindayim.Neyse isim hazir bir an once girsem de oraya alisabilsem

Bu arada Hulya nerelerde yaww merak ettim bende uuzn zamandir gorunmuyot.Umarim iyidr.

Aysem sen nasilsin?

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmis.Tup bebek calismlari nasil gidiyor kizlar????

Optum sizleri

canımmm tık mık yok yaffffffff şiştim .. hafif ağrılar oluyor gidiyorum yok bişi geçiyor ağrılarım anlamadım ömrümde ilk defa oldu diğer denemelerde bile olmamıştı acaba tutundu diyemi böyle olduki anlamadım canım..
İş değişikliğin hayırlı olsun canım ne işi çok özel değilsee.. Hülyayı bende merak ediyorum .. burada sürekli konuştuklarımız gelmeyişnce merak ediyor insan yaa

Zeynep cpnconum hoşgeldinnn bugün pek ıssız burası nasılsın canım

Iyiyim dekopacim napiyim bu aralar strest altindayim valla is guc kosturmaca Istanbula geliyorum birkac hafta sonra bide isten cikiyorum.Hersey ust uste geldi.Bi de ustune ustluk 23 haziranda gorusmem var...Cok yogunum cokkk.Senin isler nasil??Ne zaman basliyosun tup bebege.Ayy hala Istanbulda nereye gitsem diye dusunuyorum...

sakin ol canım stres yapma tedavi üstü.. ayy ne güze başlıyorsun tedaviyeeee... benim daha var canım eylül gibi kısmetse benim.. karar verirsin canım buraya gelince görüşünce filan merak etm stres yapma kendine. benim işler de yoğun hafiflemeden girişemem tekrar neticede çok amsraflı işimi de düşünmem lazım

Gene muhasebe cnm burdakilerle anlasamadik bir turlu neyse o yuzden degistirmem gerekti. Sismen cok normal cnm.Benim gecen ayki durumum patates olmustum.Ama simdi gitti iyiyim cok sukur.Ilac aliyomusun

Bende de burasi bedava o yuzden burda yaptiriyim diyorum.Eger olmazsa Turkiyeye diyorum. Bide ben gelirsem 1 ay kalmam lazim orda.Birakmiyor o yuzden en iyisi burda baslamak.Bizde burda ev aldik onu taksitleri odedigimiz icin belimizi bukuyor valla.

Gene muhasebe cnm burdakilerle anlasamadik bir turlu neyse o yuzden degistirmem gerekti. Sismen cok normal cnm.Benim gecen ayki durumum patates olmustum.Ama simdi gitti iyiyim cok sukur.Ilac aliyomusun

Güzel canım hayırlı olsun yeni işin.. İlaç almıyorum canım doktora gitmeden alamam ki. benim hep çok düzenlidir. ilk defa oldu ne bilim bakayım biraz daha olmazsam doktora giderim artık ay korkuyorum da menopoz filan olurum diye. benim annem erken menopoza girmişti 32 yaşında onda hep korkarım :18::18:

Bende de burasi bedava o yuzden burda yaptiriyim diyorum.Eger olmazsa Turkiyeye diyorum. Bide ben gelirsem 1 ay kalmam lazim orda.Birakmiyor o yuzden en iyisi burda baslamak.Bizde burda ev aldik onu taksitleri odedigimiz icin belimizi bukuyor valla.

ohh hayırlı olsun canım allah güzel huzurlu oturmayı nasip etsin.. evet burda en az 1 ay kalman lazım canım. orda bedava madem orda yaptır bence de

sana da merhaba canım iyiyim valla nolsun işteyim ama pek yoğun değiliz öyle bakınıyorum işte..

benim doktorum istanbulda amerikan hastanesini bülent urmanı tavsiye etmişti, ben de memoriali duyuyorum hep çok iyi diye..

gezenti çıktılarrr başımıza yaffff oturun oturduğunuz yerdeeee yarında ben yokum siz oturun ben gezicem

yarında gezerim nasılsa gezmemi kısıtlayan yok ..az önce eşim aradı çıkmıyormusun dışarı dedi.. o soktu kafama gezme işini...gez gez ne güzel her fırsatta hayatın tadını çıkaralım başka türlü geçmiyor zaman

hahahhhahah diyene bakkkkkkkkkkkkkk senden bulaştıı herkeşeeeee

kıskanmayalım lütfen...sen hem çalışıp hem benden daha çok geziyon maşallah

yaa eşim aradı beni de demin akşama programımız ne diye, yok program falan dedim tek hayalim eve gidip yatmak bir de canım tost istiyor tost yiyip uyuycam hemen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…