Ahhahah ne anltcaz kissne korkuon doferim seni bak bekledigimiz an geldi nuhaytindee...hayirli olsun bi hamisimis daha olcak...
slm canlar.. hamişlerimiz nasıllar bakalım.. çalışanlar çalışmalar ne alemde ben fazla giremiyorum zmnım yok pc arızalı... bu arada ilaca da başladım 20gbi transferim var çok korkuyorum yaa deneyimliler anlatırmıusınızzzzz... :S
neden korkuyorsun kuşum miniğni içne bırakacaklar böyle su damlası gibi ne güzel
Dimi ama cnmmm..benn gesmelerdeydim.cnmm olabildigince evde durmuorum.midem berbat kusma yok ama iyyyy kotuyum hele evdee bi hal oluorumm...aksamlarida yanma baslioo..Sen neler yapon yah bamya annesiiii
korkuyorum kuzum beeen hiçbir şikayetim yok acaba normal mi delircem vallaaa:18: uyuyorum çok fazla o kadar.. biraz da çıkartıyorum ama bulanmıyor ki midem çıkartıyorum işte..
Yhaa bnde korkuomm oufsss...midem kotu bulandi bulancak olur yha arada derede ama rahatsiz oluorumm.....ctesi gelseydi cok negatifim be cnmm kokrudannn
senin yine ctesi benimki taaa ptesi offf acaba başka bir doktora daha mı gitsem:18::18:
ayşeliğini yapmışsın yine pazartesiye ne kaldıki şunun şurasında başka dr gitsende söyledikleri seni tadmin etmiyecek bu seferde başka şeyleri kafana takacan
ufff gitmiycem galiba zaten.. hem eşim duysa çok kızar, osmana senet imzalamış galiba kesinlikle başkasına göndermiyor
sende osmandan başka dr a inanmazsınki zaten adam huyunu biliyor
sırf onu bırakmamak için tayinden vazgeçtim ben.. bugün son kararımı sordu müdür yok dedim vazgeçtim göze alamam bu halde taşınmayı..kıymetimi bilsin osman benim:)))
artık hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın öyle taşınırsın
ahhh inşallah yaaa o günler hele bir gelsin de..
ikimiz kalmışız bir tek bi topikten bir bu topikten yazışıp duruyoruz :)))
slm canlar.. hamişlerimiz nasıllar bakalım.. çalışanlar çalışmalar ne alemde ben fazla giremiyorum zmnım yok pc arızalı... bu arada ilaca da başladım 20gbi transferim var çok korkuyorum yaa deneyimliler anlatırmıusınızzzzz... :S
Kızlar nasılsınız ...bn işlerimi hallettim geldimm çok sıcakk içim çıktııııı... veee mutlu haberi veremiyorumm yine hastalanamadımmmmmmmmmm dün akşam ağprım vardı kesşn sabaha olucam dedim ama tık yokkk.. acaba müge anlıya çıksam bulurmu benim hastalığım nere gittiiiii
merhaba iyiyiz sen gezmeye gitmiyecekmiydin bugün.....bir umut çık belki bulur
ay bir doğuramadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk millettt patır patırr doğuruyor beeeee ne nazlıııymışşşşşş
eşim diyor az çekmedim pek nazlıymışın diyor herşeyim zor benim anam...evlenirkende zor oldu ailem kabul etmedi kaçtık... evlendik beraber olamadık bir tüp bebek parasıda ona gitti...oldu bu seferde çocuk için dr dr dolaşıyoruz adam beni aldığına pişman olacak...
merhaba iyiyiz sen gezmeye gitmiyecekmiydin bugün.....bir umut çık belki bulur
Doguracak anam dogruracaz insallah.Sira bizlerde hadi bakalim arkadan biz..
Sen de bizim gibi zorlarin insanin nazemircim neyse enin de sonunda oluyor mu sukur oluyor.Simdi de bebis zamani...
Doguracak anam dogruracaz insallah.Sira bizlerde hadi bakalim arkadan biz..
Sen de bizim gibi zorlarin insanin nazemircim neyse enin de sonunda oluyor mu sukur oluyor.Simdi de bebis zamani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?