Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

neden korkuyorsun kuşum miniğni içne bırakacaklar böyle su damlası gibi ne güzel

neden korkuyorsun kuşum miniğni içne bırakacaklar böyle su damlası gibi ne güzel

Dimi ama cnmmm..benn gesmelerdeydim.cnmm olabildigince evde durmuorum.midem berbat kusma yok ama iyyyy kotuyum hele evdee bi hal oluorumm...aksamlarida yanma baslioo..Sen neler yapon yah bamya annesiiii

Dimi ama cnmmm..benn gesmelerdeydim.cnmm olabildigince evde durmuorum.midem berbat kusma yok ama iyyyy kotuyum hele evdee bi hal oluorumm...aksamlarida yanma baslioo..Sen neler yapon yah bamya annesiiii

korkuyorum kuzum beeen hiçbir şikayetim yok acaba normal mi delircem vallaaa:18: uyuyorum çok fazla o kadar.. biraz da çıkartıyorum ama bulanmıyor ki midem çıkartıyorum işte..

korkuyorum kuzum beeen hiçbir şikayetim yok acaba normal mi delircem vallaaa:18: uyuyorum çok fazla o kadar.. biraz da çıkartıyorum ama bulanmıyor ki midem çıkartıyorum işte..

Yhaa bnde korkuomm oufsss...midem kotu bulandi bulancak olur yha arada derede ama rahatsiz oluorumm.....ctesi gelseydi cok negatifim be cnmm kokrudannn

Yhaa bnde korkuomm oufsss...midem kotu bulandi bulancak olur yha arada derede ama rahatsiz oluorumm.....ctesi gelseydi cok negatifim be cnmm kokrudannn

senin yine ctesi benimki taaa ptesi offf acaba başka bir doktora daha mı gitsem:18::18:

senin yine ctesi benimki taaa ptesi offf acaba başka bir doktora daha mı gitsem:18::18:

ayşeliğini yapmışsın yine pazartesiye ne kaldıki şunun şurasında başka dr gitsende söyledikleri seni tadmin etmiyecek bu seferde başka şeyleri kafana takacan

ayşeliğini yapmışsın yine pazartesiye ne kaldıki şunun şurasında başka dr gitsende söyledikleri seni tadmin etmiyecek bu seferde başka şeyleri kafana takacan

ufff gitmiycem galiba zaten.. hem eşim duysa çok kızar, osmana senet imzalamış galiba kesinlikle başkasına göndermiyor

sende osmandan başka dr a inanmazsınki zaten adam huyunu biliyor

sırf onu bırakmamak için tayinden vazgeçtim ben.. bugün son kararımı sordu müdür yok dedim vazgeçtim göze alamam bu halde taşınmayı..kıymetimi bilsin osman benim:)))

sırf onu bırakmamak için tayinden vazgeçtim ben.. bugün son kararımı sordu müdür yok dedim vazgeçtim göze alamam bu halde taşınmayı..kıymetimi bilsin osman benim:)))

artık hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın öyle taşınırsın

canım merhaba korkacak birşey yok ne güzelll en güzel dönemin tadını çıkar canım bol bol dinlennn

Kızlar nasılsınız ... bn işlerimi hallettim geldimm çok sıcakk içim çıktııııı... veee mutlu haberi veremiyorumm yine hastalanamadımmmmmmmmmm dün akşam ağprım vardı kesşn sabaha olucam dedim ama tık yokkk.. acaba müge anlıya çıksam bulurmu benim hastalığım nere gittiiiii

merhaba iyiyiz sen gezmeye gitmiyecekmiydin bugün.....bir umut çık belki bulur

ay bir doğuramadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk millettt patır patırr doğuruyor beeeee ne nazlıııymışşşşşş

Doguracak anam dogruracaz insallah.Sira bizlerde hadi bakalim arkadan biz..

Sen de bizim gibi zorlarin insanin nazemircim neyse enin de sonunda oluyor mu sukur oluyor.Simdi de bebis zamani...

merhaba iyiyiz sen gezmeye gitmiyecekmiydin bugün.....bir umut çık belki bulur

Sen de bizim gibi zorlarin insanin nazemircim neyse enin de sonunda oluyor mu sukur oluyor.Simdi de bebis zamani...

nasılsın canımmmm.. ay bir doğursam rahatlıcam mevsimdenmi ne etrafta karafatma gibi çıktılar sokağa her taraf hamile kaynıyorr. gördükçee canım çekiyor

tabiki zamanı gelince olacakl demekki daha zamanı gelmemiş yılmak yok ama... herzaman zor olanla uğraşmayı severim...tarkanın bir şarkısı vardı eninde sonunda benim olacaksın hadi naz yapma diye birşeye zorlandımı bu şarkı dilime dolanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…