Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

:2::76::76::76::76::76::82::82::82::113::113::113:
:116::117:seyyyyyyy bennnn Budayimmmmm:78:

kızlar bende burdayım bı yandan calısıyorum bı yandan yazıyorum sızlerı takıp edıyorum bır gun yanlıslıkla ınsallah karıstırmam heheh ne komık olur..

Oooo gun yaklasioo dimekkki conummmm..Ne guselllBiyere ayrilmayin kop ve conn...kuran okuyup geliomm malum cuma anammm

Hulyam banada oku ne olur Dekopamada nazemire isim vererek oku sen anne olacan insallah dualarin kabul olur.Allahim dualarini simdiden kabul etsin...

Oooo gun yaklasioo dimekkki conummmm..Ne guselllBiyere ayrilmayin kop ve conn...kuran okuyup geliomm malum cuma anammm

ALLAH kabul etsin... abdest alayım bende okuyayım gerçi arapçasını bilmiyorum ama bildiğim duaları okuyacam

yha nasemırrrrrrrr ayse urlll bacımm nerdesınız onlınesınız.ama yoksunuzzzzyha yeter artık cnm sıkılıooo gelın konusakkkk.ç......:84::84:

yha nasemırrrrrrrr ayse urlll bacımm nerdesınız onlınesınız.ama yoksunuzzzzyha yeter artık cnm sıkılıooo gelın konusakkkk.ç......:84::84:

bacım iş yapıyom bir garip devlet memuruyum ben açık ama habire hesap kitap yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…