- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
:2: :76::76::76::76::76::82::82::82: :113::113::113:
:116::117:seyyyyyyy bennnnBudayimmmmm :78:
Oooo gun yaklasioo dimekkki conummmm..Ne guselll Biyere ayrilmayin kop ve conn...kuran okuyup geliomm malum cuma anammm
Etmesmiyim cnmm her okdugukda merak etme herkesee ediomm..her ezan vaktidee allahimdan diliorummHulyam banada oku ne olur Dekopamada nazemire isim vererek oku sen anne olacan insallah dualarin kabul olur.Allahim dualarini simdiden kabul etsin...
Oooo gun yaklasioo dimekkki conummmm..Ne guselll Biyere ayrilmayin kop ve conn...kuran okuyup geliomm malum cuma anammm
cnm önemli olan niyett...bnde arap harflerıyel cokk uzun sürüooo..alfabemızle olanı okuorumm bennn..allah kabul etsınn cnmmALLAH kabul etsin... abdest alayım bende okuyayım gerçi arapçasını bilmiyorum ama bildiğim duaları okuyacam
oyhhhh ku<zzummmm neler ugrasıoooo..çagır bana müdürünüüü hemmennnYAAAA UFFF gözlerim pörtledi yerindeeen elimde faturalar tutturamadım hesapları..
oyhhhh ku<zzummmm neler ugrasıoooo..çagır bana müdürünüüü hemmennn
tutmuyo bıraktım ben de yeter yaaa..
yha nasemırrrrrrrr ayse urlll bacımm nerdesınız onlınesınız.ama yoksunuzzzzyha yeter artık cnm sıkılıooo gelın konusakkkk.ç...... :84::84:
pekiiiiii cnmm ...bacım iş yapıyom bir garip devlet memuruyum ben açık ama habire hesap kitap yapıyorum..
yha nasemırrrrrrrr ayse urlll bacımm nerdesınız onlınesınız.ama yoksunuzzzzyha yeter artık cnm sıkılıooo gelın konusakkkk.ç...... :84::84:
canım bende dualarımı okuyordum ondan gelemedim
pekiiiiii cnmm ...
kolay glsın sana...
sen cıkana kdr bıter cnmmmm yaz yagmuruuuu ne de olsaa hastalandırmas adamı ıslansan daaa:26::26:ayy çok acayip yağmur vaaar eve nasıl gitcem beeen...
nasnas yarın bnmm kntrolum var cok streslıyımm durup durup aglıom herseyeeee...
ayy çok acayip yağmur vaaar eve nasıl gitcem beeen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?