Cnm bnde sorun ymuta rezervim ciddi derece de azalmistii..tedavide bile 2tane olmustuu dusun artikk...adetim 11/12 gun gecince yapmistim sanirim cnmm..hemn cikmistui..rabbim hayirlisiyla hepimisi bigun anne yapsin o gun de hemn gelsin insaallahh...sizde sorun ne cnm
hadi bakalım hayırlı haberlerle canımmm.günaydın böcü böcüleriiiim... akşam altıya doğru geri sayım başladııııııııordan da yemeğe gideriz kocacığımla ayyy çok işim var bugüüün birazdan kediyi veterinere götürcem ordan deli doktoruna gidicem ordan maniküre pediküre gidicem gelir duş yaparım 6 da randevumuz var sonra da dediğim gibi kutlama yaparız.. hava da berbat.. öpüyorum sizi hoşçakalıııın
selamlar...:79::79::79:
hadi bakalım hayırlı haberlerle canımmm.
selam nasılsın canımm..burda hava yine kapalı. ne yağıyor ne açıyorr iç karartıcı bende biraz temizlik yapıp gelicem canım
bir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....
canım gözün aydın... diğer topiğede yazmıştım gece gece duygulandırdın beniALLAH ım hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...41kere
hlycn sende dr a gitmiştin bugün senden ne haberler var bakalım...güzel haberlerini bekliyorum
günaydınlar...ve tebrikler canım RABBİM hayırlısı ile sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin 41 kereİii cnmm kalp atisini grduk ama drum dinletmedi demedi yani ..gelisimi iimis dun iki aylik 3gunluktuu tontonn bebisimm...gusel hersey gelisimi de dedii..allahima sukurler olsunn..sonu da guzel ve saglikli olur umarim insaallah
valla canım bendeki belirtiler adet belirtileri ile aynıydı.. sivilceler, şikinlik başdönmesi vs. ayrıca kist ben de sık sık olurdu hiç de gecikme yapmazdı gecikmenin kistle alaksı yoktur bence.. umarım sen de bizim gibi bir süprizle karşılaşırsın..AYŞE-URL gözün aydın çok özel duygular bu yaşadıkalrın, insan her muayenede sanki ilk defa görecek gibi aynı heyecanı yaşıyor.çok özledim o anlarımı. Allah tamamına erdirsin. İnşalah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
arkadaşların sevincinden sorum arada kaynadı tekradan kopyalıyorum:)
merhaba arkadaşlar
negatifi gördükten 2 gün sonra regli oldum ama 2.reglim hala gelmedi 7 gün geçti. karnımda olacak gibi hafif bir sancı var ama gelen giden yok şimdiye kadar hiç gecikmemişti. burada negatifi gördükten sonraki ay hamile kalan 2 arkadaş olmuş, merak ettim sizlerde de gününüz geçtiği halde sancı oldu mu, birde karnımın altında dolgunluk var sanki rahmim elime geliyor gibi hissediyorum bu da son günlerde belirginleşti. sizde hissetmişmiydiniz. normalde kist üreten bir yapım yok ama kist olmuş olabilir mi ki. gerçi opu zamanında doktor yumurtalıkları boşalttık demişti.
İii cnmm kalp atisini grduk ama drum dinletmedi demedi yani ..gelisimi iimis dun iki aylik 3gunluktuu tontonn bebisimm...gusel hersey gelisimi de dedii..allahima sukurler olsunn..sonu da guzel ve saglikli olur umarim insaallah
yokk cnm nie küsecemm kii...ben az grdım bu aralr..bıde telden grıorum yha fasla okumadann bana bısey sorulursa cevaplıom.tak okumuorum yanii...efett 1 hafta varr tamm aramısddaaa.cnmmmm...:87::87::87::87:valla canım bendeki belirtiler adet belirtileri ile aynıydı.. sivilceler, şikinlik başdönmesi vs. ayrıca kist ben de sık sık olurdu hiç de gecikme yapmazdı gecikmenin kistle alaksı yoktur bence.. umarım sen de bizim gibi bir süprizle karşılaşırsın..
hülyaaam gözün aydın canım ne güzel bir hafta aramız :))) sen bana küs müsün neden hiç pas vermedin
yokk cnm nie küsecemm kii...ben az grdım bu aralr..bıde telden grıorum yha fasla okumadann bana bısey sorulursa cevaplıom.tak okumuorum yanii...efett 1 hafta varr tamm aramısddaaa.cnmmmm...:87::87::87::87:
bı arkadas sormus adet agrısı oluomuu dıee ben hala cekıorummm agrıyııı...sivilcelerım cok berbattııı..şişlik yoktu ama bndeee
canım benimde 10 gün gecikti ama oldum önceki günn benimde çok düzenldiir. olabiliyor tedavi sonrasıııı bekle biraz daha olucaktır. belkide hamilesindir belli mi olurmerhaba arkadaşlar
negatifi gördükten 2 gün sonra regli oldum ama 2.reglim hala gelmedi 7 gün geçti. karnımda olacak gibi hafif bir sancı var ama gelen giden yok şimdiye kadar hiç gecikmemişti. burada negatifi gördükten sonraki ay hamile kalan 2 arkadaş olmuş, merak ettim sizlerde de gününüz geçtiği halde sancı oldu mu, birde karnımın altında dolgunluk var sanki rahmim elime geliyor gibi hissediyorum bu da son günlerde belirginleşti. sizde hissetmişmiydiniz. normalde kist üreten bir yapım yok ama kist olmuş olabilir mi ki. gerçi opu zamanında doktor yumurtalıkları boşalttık demişti.
canım gözün aydın Allah tammına erdirsin inşallah . Maşallahbir insan evladının imanını Allaha olan inancını bundan daha çok perçinleyecek Allahın büyüklüğü karşısında nefesini böylesine kesecek birşey var mı acaba dünyada?? Rabbim sen ne büyüksün sana binlerce kez şükürler olsun...
Yattım masaya ultrasonda gördük embriyomuzu ölçtü 9mm olmuş 6+6 dedi sonra yakınlaştırdı aman ya rabbiiii bir telaş bir çırpınma bir yaradılış mucizesi.. sonra nefes al şimdi tut nefesini dedi doktor tuttum veeee o ses dumdum dumdum dumdum.... şimdi nefesini bırak artık istediğin gibi ağlayabilirsin dedi... canımın canı içimden bir parça... varolmak bana gelebilmek için nasıl da çırpınıyor... bu duygunun adı, tarifi, benzeri yok.. sonsuz şükür sonsuz iman başka birşey hissetmiyorum.. o an ağlamadım ama şimdi tutamıyorum kendimi... tüm hak eden ve isteyen kadınları Rabbim bu mucizeye kavuştursun... yazdıklarımı okuyorum ama o kadar yetersiz o kadar kifayetsiz ki hepsi... tek diyebileceğim ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.....
İii cnmm kalp atisini grduk ama drum dinletmedi demedi yani ..gelisimi iimis dun iki aylik 3gunluktuu tontonn bebisimm...gusel hersey gelisimi de dedii..allahima sukurler olsunn..sonu da guzel ve saglikli olur umarim insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?