Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayyyyyy hiç katlanammm o sese ben bizim ki bazen çok yorgunsa başlıyor hemen yastığı yiyor kafasınaaa

bende sinir oluyorum ama yorgun olduğu zamanlarda oluyor bende ayağına doğru bi tekme hafiften 2 dk susuyor sonra yine başlıyor ...sabah söylüyorum tekme attım diye ondanmı bacaklarım ağrıyor diyor ... ben de takıntılıyımdır hiç sese tahammülüm yok uykum kaçar hemen

ayyy hala hastalanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çatlıcam ya bütün dengem şaştıı pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem kist filan olmamıştır inşallahh

ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaam bizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :)))

gönlünden geçen olmuş hem pazartesiyi beklemende gerekmiyecek

Son düzenleme:

mrh adaşım senin hamile olman beni çok ümitlendirdi ben de geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif bende kendiliğimden hamile kalmayı koydum kafaya merak ettiğim şeyler var cevap verirsen sevinirim
sizde sorun neydi? kaç gün geçtikten sonra idrar testi yaptın benim 5 gün geçikti ve herhangi bi belirti varmıydı cevap verirsen sevinirim

Cnm bnde sorun ymuta rezervim ciddi derece de azalmistii..tedavide bile 2tane olmustuu dusun artikk...adetim 11/12 gun gecince yapmistim sanirim cnmm..hemn cikmistui..rabbim hayirlisiyla hepimisi bigun anne yapsin o gun de hemn gelsin insaallahh...sizde sorun ne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…