ayy hava nasıl bozuk kızlar boğuk böylee yağdı yağacakkkk içim daraldı
burada nasıl yağdı canım sıkıldın benimde biraz uyuyayım dedim ama sizleri görünce uyku yalan oldu
gündüz uyuma boşverrr iyi olmuşş
gece uyuyabilseydim gündüz uyumayı düşünmezdimde sabaha kadar horlama sesinden uyku haram oldu
ayyyyyy hiç katlanammm o sese ben bizim ki bazen çok yorgunsa başlıyor hemen yastığı yiyor kafasınaaa
ayyy hala hastalanamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçatlıcam ya bütün dengem şaştıı pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem kist filan olmamıştır inşallahh
Kac gun oldu cnm???
ayyyy aaaayyy çok romantik adam benim kocaaaambizim kontrolümüz ptesiydi yarın da evlilik yıldönümümüz bugün doktorumu aramış randevuyu yarına aldırmış yıldönümümüzde duyalım kalbini diye :)))
gönlünden geçen olmuş hem pazartesiyi beklemende gerekmiyecek
duyarım di miiiiii:18::18::18:
duyarsın tabii..: illa kendine sters yapacak bişeyler buluyorsun relax
gündüzden deli doktoruna da gidicem o düzeltir benidedim son bir veda ziyareti yapayım onun da emeği var..
bırakıyormusun artık psikoloğunu oh ne güzel
dom ve yum kız bacımm bnde hıkaye enteressan deıll.bılınddık yanee..gecen hazıranda korunmayı braktıkkk..kasımda 2 yıl olcak evlılıgımısss...1 kere tup doldurttukk olmadıı 7 nısan transferımdıı ısteeeee...sonrada ben ara verdım dr da onayladıı..2 ayy dınlen kndıne gel yenıden dedıı..amma allaha şükğrrrr eger hamıssemmm bttı arayısss..
cnmm benn bu ay cok sey yedımm duzenlı olarak yaptımmm kurlerıı.uyuyamıodumm netten arastrıodummm....okey bebekk hamişsin derse drumm solerımm cnmmm..
ayhh bu arada sen de ögretmenmısın meslektasımmmm...
çok şükür başka derdim yok kii.. Allah bunu da tamamına erdirirse daha ne isterim ki hayatta bundan sonra Rabbim ahretimi güzel eylesin yeter çok şükür..
mrh adaşım senin hamile olman beni çok ümitlendirdi ben de geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif bende kendiliğimden hamile kalmayı koydum kafaya merak ettiğim şeyler var cevap verirsen sevinirim
sizde sorun neydi? kaç gün geçtikten sonra idrar testi yaptın benim 5 gün geçikti ve herhangi bi belirti varmıydı cevap verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?