Kızlar günaydınnnn pc bozuldu giremedim nasılsınız bakalımm
canım benimde 10 gün gecikti ama oldum önceki günn benimde çok düzenldiir. olabiliyor tedavi sonrasıııı bekle biraz daha olucaktır. belkide hamilesindir belli mi olur
canım gözün aydın Allah tammına erdirsin inşallah . Maşallahdarsıı başımıza
Allah tamamına erdirsincanım
Kızlar günaydınnnn pc bozuldu giremedim nasılsınız bakalımm
canım benimde 10 gün gecikti ama oldum önceki günn benimde çok düzenldiir. olabiliyor tedavi sonrasıııı bekle biraz daha olucaktır. belkide hamilesindir belli mi olur
canım gözün aydın Allah tammına erdirsin inşallah . Maşallahdarsıı başımıza
Allah tamamına erdirsincanım
mrb kızlar aranıza yeni katıldım 1.tüp bebek denemem olmadı nisanayındada donmuş embriyolarım bozuldu simdilik dinlenmedeyim hepimizin hakkında hayırlısı:
Domdommmmm hen bamya yemegi yaptim ve de yedimmmm...senin bamyadan nbr cnmm
bisde duyduk dimi amaaaa:84::84::84::84::84::84::84:Selam Kizlar
Nasilsiniz iyimisiniz?Haftasonunuz nasil gecti?
benim haftasonum cok yogundu o yuzden internete giremedim.Yeni is icin kosturmacayla gecti.Bu haftadan sonra yeni isime basliyorum...
Dekopam regli olmus cok sevindim. Aysem bebisinin kalp atislarini duymus.Aysem yazdigin yaziyi okudumm super.Darisi bize de insallah...
Guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum
optum sizleri...
bnm agrı bazen oluoo ama benn mıde yanması ve bulantısından cok cekıommmooohh afiyet olsun senin çişliye yarasın inşallah.. benim bamyam kasıklarımı çok ağrıtıyor dünden beri..2 hafta sonra çağırdı doktor ama sanki dayanamayıp başka doktora da gidicem özlerim ben onuuuu...
senin çişli napıyo??
he he heee kııııskanç ülyaaa kıskaanç ülyaaaaa...bisde duyduk dimi amaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
bnm agrı bazen oluoo ama benn mıde yanması ve bulantısından cok cekıommm
blablablaaaaaaaaaaaaa..bn kısknamadım neyını kıskancam senınnnnnnnnnnn bamyanınnhe he heee kııııskanç ülyaaa kıskaanç ülyaaaaa...
mide yanması için ilaç verdi doktor bana bir de kabızlık için
bir de progesteron iğnesi verdi haftada bir on hafta yapılacak ufff çok acıtıyooooo..
blablablaaaaaaaaaaaaa..bn kısknamadım neyını kıskancam senınnnnnnnnnnn bamyanınnkaynımdaki kısknadııı..okuyunca kaynımmm biii kramplandıııı.....anladım kıskandıııı:::: ben gunde 3 adet o ıgnenın hapını kullanıomm..ve de folbıolll.....ben solemeyı unutmusummmmm yanmayıı..cnmm rennie mı verdııı dr sana yanma ıcınnn:44::44::44:
sorma canım sonundaa.... yaaa bilmiyorumki canım basit birşeyd üstüne misafir de geldi giremedim.. sn nasılsın canımm. takip edemedim bu aralar çokKopkopum senn de gozun aydin sonundaa regli olmusun...rahatlamisindirr..yeden bosulmus piiyyysssinnn bebiisimm
canım nasılsınnn.. yeni işin bol şans canımm... sonunda oldum evettSelam Kizlar
Nasilsiniz iyimisiniz?Haftasonunuz nasil gecti?
benim haftasonum cok yogundu o yuzden internete giremedim.Yeni is icin kosturmacayla gecti.Bu haftadan sonra yeni isime basliyorum...
Dekopam regli olmus cok sevindim. Aysem bebisinin kalp atislarini duymus.Aysem yazdigin yaziyi okudumm super.Darisi bize de insallah...
Guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum
optum sizleri...
hşgeldin canımmm hep beraber yaparız tedaviyi belkii .... donmuşlar neden bozulmuş doktor bişi dedimi bende donmuşlarla yapıcam çok tedirginim canımmrb kızlar aranıza yeni katıldım 1.tüp bebek denemem olmadı nisanayındada donmuş embriyolarım bozuldu simdilik dinlenmedeyim hepimizin hakkında hayırlısı:
hu huuuu selam kızlaaar.. sabahtan beri ççok işim vardı ancak girebildim nabersiniz??
Hihii efett anlorum seni..ama afedermiyis senii bilmomm ben affetsem de bebisim affedermiii ...icimde kopkopp teysem nerde diee kopuoooo...sen iiisin dimi guzelligimmsorma canım sonundaa.... yaaa bilmiyorumki canım basit birşeyd üstüne misafir de geldi giremedim.. sn nasılsın canımm. takip edemedim bu aralar çok
canım nasılsınnn.. yeni işin bol şans canımm... sonunda oldum evett
hşgeldin canımmm hep beraber yaparız tedaviyi belkii .... donmuşlar neden bozulmuş doktor bişi dedimi bende donmuşlarla yapıcam çok tedirginim canım
canım ben iyiyim sen ansılsın ilgilenemedim sizlerle bu ara
affederrrrrr sen merak etmeee. iyyiyim canım yaa işlerim yoğun sadecee ..Hihii efett anlorum seni..ama afedermiyis senii bilmomm ben affetsem de bebisim affedermiii ...icimde kopkopp teysem nerde diee kopuoooo...sen iiisin dimi guzelligimm
karabiberim biberim biberiiiim esmer şekerim şekerim şekeriiiiiim..
karabiberim biberim biberiiiim esmer şekerim şekerim şekeriiiiiim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?