Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

iyiyim canım bir grüşmem bvar çıkıcam ama yağmur yağpıyor çıkamadımm :44::44::44:

evet çok yağmur varmış diğer topikden arkadaş yazmış müge anlıda da söylediler... ALLAH kolaylık versin ...yaz yağmuru gerçi geçer

bugün bana bahane lazımdı başka bir doktora gittim fasülyemi gördüm ama doktoru sevmedim kendi doktorumla devam edicem... belki dayanamaz haftaya da başkasına giderim

kızlarrrr napıyorsunuz bir durgunluk var hayırdır bakalımm bu arada topicimizin liste kızları kayıp kimseler yokkk nerede bu kızlarr .. ayşe canım nasılsın hülyacım nazemir canım sadık topiccilerim benimmm

tamam bursa bilecik eskişehir gezeriz ama sonunda osman paklar bizi
valla seni bilmem ama benim gibi deliye anca yani :))) hani çocukları çok döversin de dayak arsızı olurlar yaa ben de azarı yiye yie arsız oldum...

hakkat yaaavv yaz geldi kızlar dağıldı..
ben iyiyim canım senden naber..

iyiyiz canım sen ne yaptın bugün yağmura yakalanmadan çıkabildinmi

kızlar merhaba canlarım.

nasılsınızz.. ayşe canım kimler üzüyormuşş seni bakayımmmm.. hülya canım sen nasılsınnn.. nazemir bugümn gezmede sanırım.. conconumm gelmiyıor ne zamandır.

İyi değilim kuzum midem fena.. bir de iş yerinde çok sinirimi bozuyorlar çok fenayım..

bnmde ole cnmmm.mıdemm...amann rapor al bacım gtmeeeeeee......kopkopum aynı mıdem kötu ve yemk yıemıom evde en buyuk sıkıntııı..şimdi kahvaltı ıcın dısarı cıkcammm.....sen nasılsınnnnn bacımcımm

Selam Kizlarrrr

Naparsiniz ne edersiniz?Hemen Dekopamin sesini duydum geldim:))Aslinda ben buralardayim ama isimin son haftasi oldugu iin yazamiyorum acikcasi bu aralar kosturmacayla geciyor beni merak etmeyin emi??

Sizler naptiniz gelismeler nasil gidiyor?Guzel haberi olan varmi???Haber verin bana da.
optum sizleri

kızlar merhaba canlarım.

nasılsınızz.. ayşe canım kimler üzüyormuşş seni bakayımmmm.. hülya canım sen nasılsınnn.. nazemir bugümn gezmede sanırım.. conconumm gelmiyıor ne zamandır.

yok canım 3 gündür gezdim bugün temizlik yapıyorum

hayatım ne zamandır beklediğin sıkıntılar bunalr sevinnnn hepsini doya doya yaşaaa ben iyiyim canım çalışıyorummm hepinizi öpüyorummmm
evett ne kadar uzaklara gitti enerjim hmen gelmişsin canım... aman iyi bak hemen insan diyor acaba nerde bu kızlar merak ediyorum.. tamam canım koşturmacanı bitir gell... bende ekstra bir haber yok iş güç koşturmaca canımm kolay gelsin
yok canım 3 gündür gezdim bugün temizlik yapıyorum
aferin temiz hatunnnnn ... hem gezenti hem temiz
herkese sinir oluyorum ben bugün yaaa hem midem kötü hem canım çoook sıkkın..

yapma tatlım noldu sana böyle gerçi normal hormonal cnım ama sakin olmaya çalış huzurlu olki bebeğin daha sakin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…