Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ülyaaaaa yapıyooon.. ben bugün hep ööööö öööö... senden naber? şimdi de delirmiş gibi erik yiyorum..

ülyaaaaa yapıyooon.. ben bugün hep ööööö öööö... senden naber? şimdi de delirmiş gibi erik yiyorum..

Ayycccceeeee benim midem kotuuu..sadece elma ve erikde iii oluo oda yiiiiyerrkennsoynnaaa maffolommm..napcam ben yaahhh....yanmamm fena ama surup ferdi drummm panaaa...suyup suyuppp icomm ama iyyy igrennnccc...

Nasnasss sen yapiosunnn????temislikkk mi yaptn ouhh miss gibii...bnm de yaz temizligim koklu olcak ama malesef kadin beklioruk bide kadinla annemin ayni zmnlrda musait olmasi gerekooo.....

Nasnasss sen yapiosunnn????temislikkk mi yaptn ouhh miss gibii...bnm de yaz temizligim koklu olcak ama malesef kadin beklioruk bide kadinla annemin ayni zmnlrda musait olmasi gerekooo.....

evet bugün temizlik yapayım dedim üzerime nasıl bir ağırlık çöktü sanki zorla iş yaptırıyorlar...bende biraz toparladım süpürdüm daha fazlasını yapamadım artık yarına canım isterse yaparım...

Wlla cnm ipin ucunu kacidinmi tamamm ev isininicinden cikilmioo..yazlik kislik degiscekk..hic sevmm gardrop isinii...halilar yikamay a verilcekk..yha bn bide evden cok tiksi dim eve grince baslio bulantilarimm..psikolojik olarak koklu temislik zmninda yapilmadi yhaa..yuzeysel yapsamm yapiorum ama gerek yoook..oözü pisssss...bana ole delooo..annemm ne grek var sikinti yapion hmn biter fazla kirli olmas senin ev dioo ama...koca kisin isi duvarlarda ve ben bundn fena tiksiniomm

gerçekten sen neden sıkıntı yapıyorsun ki zaten annen halledecek kadında gelecek boşuna bebişide sıkıntıya sokuyorsun... bebiş demişken mide bulantısına leblebi ve limonda iyi geliyormuş.......... aynen banada ev kokuyomuş gibi geliyor herkeste senin ev kirlenmez diyor...şimdi cam çerçeve temizliğimi yaparım ramazandan sonrada halılarımı yıkatmaya veririm zaten 1 ay evde olmayacam memlekete gidecez ramazanda yokum burada...... bu sabaha karşı 6da balkon kapısını odanın penceresini açtım ev sanki kokuyormuş gibi yattım 8 de tekrar kalktım bu seferde mutfak penceresini açtım havalansın diye yinede koku gitmedi sanki... bugün nevresimlerime varana kadar değiştirdim evi süpürdüm sildim bakalım bugün rahat bi uyku uyurum artık

HayyyyyyyyYyyyy....bgun bnn hormonlar tafanyaptiiii....sabak sabakkkk cokk duygusall takindimm agladim agladimm sonlyna da uyumus kalmisimmm

selamlar ben bugün pek giremem eşim evde izinli ama ara ara bakarım
olsun bebeğim gönüller bir olsun. :76::76:
HayyyyyyyyYyyyy....bgun bnn hormonlar tafanyaptiiii....sabak sabakkkk cokk duygusall takindimm agladim agladimm sonlyna da uyumus kalmisimmm

ohh ne güzel hayatımmm uyu ama ağlama bursaı kapalı hava ne yağıyor ne açıyor bende yatasım var ama işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ben annnemi osledimmmmmm....ablamda 1 haftadir enistemmm istanbula die oyda kaloo fe de hep gesolarr e de ablam biyakmioo onuuuj...fe de bana gelemioo fe de bana mamik yapamioooo...kisssme bnmle ilgilnemoooo...bebegimmm ac kalirsa die dusunmooooo

Ben annnemi osledimmmmmm....ablamda 1 haftadir enistemmm istanbula die oyda kaloo fe de hep gesolarr e de ablam biyakmioo onuuuj...fe de bana gelemioo fe de bana mamik yapamioooo...kisssme bnmle ilgilnemoooo...bebegimmm ac kalirsa die dusunmooooo

Allah sabır versin kocana.. bu kızın nazlanması geldi gene.. biri nazlasın senii yanında kise yokmu.. naz krizi tuttu yineeee

ben napıyım beee ne bakan var ne eden bi eşek eşek gibi çalışıyorum üstelik eylüle kadar iznim de yooook...:84::84::84:

ben napıyım beee ne bakan var ne eden bi eşek eşek gibi çalışıyorum üstelik eylüle kadar iznim de yooook...:84::84::84:

Ya kızlar ne sorcamm concoum sen daha iyibiliyorsun galiba.. E2 testi nedir ne zamna yapıyorlar ben olmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…