Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

anladım canım hadi bakalımmm kısmetin sene nereye götürürse oraya git. hayırlısı inşallah

hayatım ne sporu yapıyorsunnn au ben de bıraktım peydir istiyorum ama vakit ve güç bulamıyorum..

canımmmm süleyman beyle konuştunmu sen..

benimde evde kondisyon bisikleti var tv nin karşısında en az yarım saat en fazla 45 dk yapıyorum...senin spora ihtiyacın yokki benim boyum 1.45 kilom 56 yani üst tarafım 38 alt tarafım 42 beden ama yavaş yavaş 40 bedene iniyorum en azından 42 beden pantolonlarım bol gelmeye başladı

yok canım ben kilodan değilde enerji gelsin diye biraz istiyıorum. bir dönem salona gittim ama fırsat bulamıyrum. iş bir yandan evv bir yandan çok istiyorum ama olmuyor.. yaz geldi aslında yürüyüş filan olsa güzel olur .. ben tedavide aldım 3 -4 kilo onlar kaldı sanki karın bölgem sıkılaşsa iyi olur.

bnm dogumum inşaallahhh bı aksılık olmassa 29 ocakkkkk....alallal ben daha ılerdeyım hafta olarak ama domdom bnden once doguruoooooo

Aysecim icimden bir his seninki erkek Hulyannki de kiz olacak bu tabii benim gorusum annesi gibi guclu olsun da:))
tabekeee saglıklı eli ayagı duzgun olsun cınsıyet mööhım diill ammaaaa......

ben hep oglum olsun ısterdımmmmm ama sımdı kız ıstıommmmmm....ama bana erkk gıbım gelıooo ablam dıo kıs sen tembellestınnnn...ama domdomm ıkılı testteee eger betan 50 altı ıse erkk ustu ıse kızmısssssssssss..ona dıkkat ett....kısa bak yha saatını gununu bılooooben bılmıomm her fırsatı degerlendırdımm ben o yusden ne zmn yaptık muallaktaaaaaaaa

Son düzenleme:
kuzummm umutt kesmekk yokkkkben negatıfı aldımm ve reglının 4.gunu gttım cagrdı drr..dedıkıı hulya sen bıras dınlenn ılac kullan hazıran gıbı dedı..tabı ben okdr uzuldum kiii..yıne ılaclar aynı tedırgınlıkler korkular acılarrr...sesım kısılarak sordum draa kendılıgınden olmas mı bu sure ıcındee..drrr boleee bana baktıı sonra kalktıı baska bişeye bakar gıbı yapıppp tabııı olabılırr allahtan umıt kesılmez dedıı..ama okdr hıssettımkııı drum bnden umıtlı deıldııı...hormon testım yapıldı ogun sonuclar yıne ii deıldıı fshm yıne ucmustuuu....cıktım nassııı agladımm.okdr ıctıgım hayıtlar ıvırlar zıvırlarrın faydası beni terketmıstıı.zarzor düşürmustum ben o fsh canavarınıı...drum ctesı dıokıı ultrasyobndann bebişime bakarkenn hulya senın hıkayenı bı dergıde grmeyı cok ısterdımmm..acıkcasıı ben ımkansız gıbı bakıodum dedııı..cunku durumun vahımdııı dedııı..bnde bılodumm bunuu ama rabbım verdııı umarım benle ve saglıklıdır mucızemmmmm...ben bebeim ıcın neler yaptımmm...ınternetten denılen herseyı yaptımm elımden geldıgınceeee....4 cuma ustustee ya evvel cektım 4000taneee...7 gun oruc tuttum vee bebek iiçin duayla actımm..herkes bana dıoudu manyakmısın nıe sımdı oruc tutuon tabee dıomuyodum daaa....daha aklıma gelmıoo sımdıııııhepımıs hamıs klacazz.kop con nas hep bırlıkteeee göbüş tokusturcasssssssssinşaallah

aaa hakkaten neden öyle kiii.. bana ölçtü biçti 27 ocak dedi Allah Allaaaah...hatta büyük ihtimalle daha da erken olur dedi

aaa hakkaten neden öyle kiii.. bana ölçtü biçti 27 ocak dedi Allah Allaaaah...hatta büyük ihtimalle daha da erken olur dedi

cnmcımmmm en son adetın ne senınnn..bnm 22 nisaannn.ona gre bakıolar dıe bılıommm..tabee sen coook önce olmustun dımııı...hehehheh kafam karıstı fala...aysecımmmm sen nrmal mı yoksa sezeryanmı düşünuosunnnnn..

kaç yıldır yok bacağını kaldır yok yastık koy bilmem ne ,şu gün yap bugün yapma derken soğumuştuk zaten.. fırsatları değerlendirmek şöyle dursun hepsinden kaçıyorduk ki

kuzucum benim son adetim 17 nisan ama doktorum sen geç yumurtlamışsın seninki adetten hesaplanmaz dedi bana.. çok bozulmuştu zaten benim düzenim.. boyunu ölçtü ordan hesapladı geçen ctesi 9mm idi.. seninki ne kadar??
doktor normal doğum için bir engel yok ama son anda pozisyonu ve kilosuna bağlı dedi.. sezayen olursa erken alıcaz 1 hafta 10 gün kadar dedi.. benim gönlüm normal doğumdan yana.. sence??

kaç yıldır yok bacağını kaldır yok yastık koy bilmem ne ,şu gün yap bugün yapma derken soğumuştuk zaten.. fırsatları değerlendirmek şöyle dursun hepsinden kaçıyorduk ki
wlla cnmmm ben yapodumm ama her fınalde gozlerımden yaslar akıoduu..zorunlulukk ve aklının hepp bebekte olmasııııııııııııı...ınsan cıldırıoooo.....
ama sımdı yapmıosss yha neyse o gunler cok tuu satennn:drum yapmayın dedıydııı bnde en son gttıgımde soaramdımm.adam sımdı dıcekk lenn haaaa cocuk ıstıodunus onun saglıgı ıcınn sabredın azzz....

wlla cnmm ben korkuom normaldenn.düşün ben op ta ve transferde bıle tirtirtitredım ve rahım ultrasyonunda bıle mafoluommm..hele rahım fılmıı beterdı bnm ıcın acı yoktu ama işte korkuuu..agrı eşiğim düşükk bnmm...bıde korkuomm.tabıı hep ısterdım nrmalll dıe ama az once vıdeoları ısledım dogummmm....en kolayı normal ama kısıden kısıye degısıoooo yha bn yapammm gıbı gelıooo...zamann belli eder nasıl olacak dogıumuuzzzz...saglıklı olsunlar daaaaaaaaaaaaaaaa...:18::18::18::18:

Yhaaa benngobusumdekinin hemn buyumesini fe gobusumun buyumesini fe deee hamis cicileri giymek istommmm

Hi hi hiii benim gittiğim iki doktor da yapabilirsiniz dedi biz de şimdi rahatladık ya stres yok beklenti yok yapıyos valla ama ayıp da oluyo çocuğun gözü önünde
ben birkaç sefer ameliyat oldum dikişten çok korkuyorum dikiş acısındansa doğum acısı daha iyi gibi geliyor hem epiduralle çok rahat oluyomuş.. ayyy günler gelsin de içimizde kalcak değil çıkcak bi şekil..
Yhaaa benngobusumdekinin hemn buyumesini fe gobusumun buyumesini fe deee hamis cicileri giymek istommmm
he heee yee bi sürü şey ye içindeki değil ama göbeeen büyüsün giyersin

Ole yemekle buyumesinnnn bebisle buyusunnn dioru
Mmm ayseee yeden yeden anlamk istemiosunnn...semk yasak yok bnmki neden ole dediki yhaa...ama bi kere kacaamk yaptikk o da korkarakkbisde onu uyuuttuk da ole olducnmm....ninni soleyin sonra ise girisinnnnsaygilarrr

şimdiye kadar hep diyodum ki bebek değil o göbek şimdi de diycem göbek değil o bebeeeek...
yasak olmaması lazım canım ya neden yasak olsun ki kanama falan olmadıkça hiç bir yasak yok dedi benim doktorum.. ilişki de serbest spor da zıplamak hoplamak temizlik ev işi hepsini yap dedi..
bundan sonra biz de uyutalım bari :)))

Hayırlı cumalar , bayanlar ! Ne kadar enerjik bi topıc burası :) bende bu ay ilk denememi gerçekleştiriyorum. Rabim dualarımızı kabul eder, inş. Kader bizede güler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…