Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

benimm kii ABLA ABLAA inşallahhhhhhhhhhhhhh...........benn alttann baktırdımm canımm geçen cumartesi kontrolümm vardıı ayın 30 dan sonra tekrarr gidicemm belkii karından bakarrr bizimm minikk tee iyii çokk şükürr el ayakk felann oluşmuşş hatta kıpırdıyorduu ordaa minikk yaramazzzzzzzz

ayşe urll sendee bizimm bölümdesinn canımm aynenn bendee açımm ama yiyemiyorummmmmmm çok zorr inşallahh 12. haftadan sonra geçerr öylee diyolarrrrrrrrrrrr

iyiyim dün gezdim bugün yine bakınıyom nereyi temizlesem diye

Amannn temislikk delisi nasnassahh bnde yapsamm ama bisey olursa kurtulamam kocamin dilondenbnde ole toparladim okuldan bi arkds geldi 2 saatliginee..gtti de basimi yastiga koydum sukurr

ayşe urll sendee bizimm bölümdesinn canımm aynenn bendee açımm ama yiyemiyorummmmmmm çok zorr inşallahh 12. haftadan sonra geçerr öylee diyolarrrrrrrrrrrr

ya çıkartmak falan sorun değil de herşey çok kötü kokuyor.. otobüse falan binince fena oluyorum...

Depo saglamm tabee ben kndim sandim minik bedenimm beslenmioo bebeimmm....

Amannn temislikk delisi nasnassahh bnde yapsamm ama bisey olursa kurtulamam kocamin dilondenbnde ole toparladim okuldan bi arkds geldi 2 saatliginee..gtti de basimi yastiga koydum sukurr

valla bende 3 aydırr tedaviye başlayalıı yapmıyodumm temizlikk eşimm annesii annemm felan yapıyoduu ama dip bucakk yapmıyolardıı senn durmazsınn diyee neysekiigeçenn günn komplee temizledilerr halılarr yıkamaya gittii ama temizliği çokk sevenn birii olarakkkendimm yapmakk istiyorummmmmmmmmmmm

Bnm de koklu olmadi ya ondan kotuyumm...haftaya yada ondan sonra koklum bnmm kadin gelcek ve halilar gtcekk allahim heryerim mis gibi olmus grcemmi ki insaallahhj

yok ben önceden daha çok iş yapardım hergün evi silerdim şimdi hafta 1 anca... eşim işten soğuttu beni tedavilerda iş yapınca kızıyordu bide hamile kalsam pamuklara saracak heralde...benimde ablamla kardeşim yardıma geliyorlardı cam kapı silmeye şimdide zorla yapıyom...

oluurr olurr tertemizz olurr bacımm bizz şuu bebişlere dikkat edelimm gerisii gelirr rabbiminn iznii ilee senn çalışıyomusnn evdemisinnn bu arada birazdann kaçıcamm kızlarrr amanetimm açıkk yazabilirsinziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Depo saglamm tabee ben kndim sandim minik bedenimm beslenmioo bebeimmm....

benim doktor diyor ki istersen sen aç gez doğa kendi dengesini kurar senin metabolizman yavaşlar ve bebek alacak olduğunu alır zaten.. bak bir sürü sokak hayvanı doğuruyor günlerce aç geziyorlar hiç bişey oluyor mu dedi onlar da memeli bizler de memeliyiz.. iki canlısın sen ye diyenlere aldırma yeme dedi..

cnm ben raporluyum 1hazirandan berii..bgun de tatil olduk ama ayz seminerim var 1temmuza kdrr..ama onu evimin arkasindaki okulda yapmayi dusunuorum kismet olursaa insaallahhh...sen calimsiodun dimiii cnmm

Bunu dien senin uuusmann mi yuksam diyetisyenmii..usmansaa tanimak isterdimm o adamiii

zaten bu dr da çok garip ama mantıklı örnekleri var...banada aptal bebek düşer akıllı bebek durur demişti

zaten bu dr da çok garip ama mantıklı örnekleri var...banada aptal bebek düşer akıllı bebek durur demişti

Tobbe yarabbim yhaa..zekasii bizi asar usmanin bacimm kafa yormyalaimm...sende mi usmancisinn nasnas..anasini sattigim bursada usmandan bskadr mu yok yha

Tobbe yarabbim yhaa..zekasii bizi asar usmanin bacimm kafa yormyalaimm...sende mi usmancisinn nasnas..anasini sattigim bursada usmandan bskadr mu yok yha

başka dr varda bunun gibi orjineli yok ...bizide önceki gittiğim dr yönlerdirdi osmana

cnm ben raporluyum 1hazirandan berii..bgun de tatil olduk ama ayz seminerim var 1temmuza kdrr..ama onu evimin arkasindaki okulda yapmayi dusunuorum kismet olursaa insaallahhh...sen calimsiodun dimiii cnmm

kuaförüm ben canımm ama mecburenn bebiş dünyaya gelipp 7,8 aylıkk olana kadarr(İNŞALLAHHHHH) EV HANIMIYIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…