Cok gecmis olsu cnmm...napcannn yhaaa halsiz dusme barii...ufff bide istesin sen simdii tuhhhhben de yine ne yedimse iade ettim... ama yerken yiyebiliyorum ben iştahım var da içimde kalmıyor.. bir de kokular kokular kokulaaar
Grduk teysosuuu ctesi gunuu daha mincicikk..seninki abi yada abla olduminik kalbinin attigini da grdu drumm..ben karnimdan baktiriom cnmm rahim ultrasyonu istemiom tiksindim iiice..bunu bilen drumdaa kaynimdan bakooo...ondan as gruos biss...sen karindan mi yoksa eahim ultrasyonundan mi grdunn kuzunuuu
Cok gecmis olsu cnmm...napcannn yhaaa halsiz dusme barii...ufff bide istesin sen simdii tuhhhh
iyiyim dün gezdim bugün yine bakınıyom nereyi temizlesem diye
ayşe urll sendee bizimm bölümdesinn canımm aynenn bendee açımm ama yiyemiyorummmmmmm çok zorr inşallahh 12. haftadan sonra geçerr öylee diyolarrrrrrrrrrrr
benimm kii ABLA ABLAA inşallahhhhhhhhhhhhhh...........benn alttann baktırdımm canımm geçen cumartesi kontrolümm vardıı ayın 30 dan sonra tekrarr gidicemm belkii karından bakarrr bizimm minikk tee iyii çokk şükürr el ayakk felann oluşmuşş hatta kıpırdıyorduu o
Amannn ne gusell eller ayaklar kipir kipir haaaamassllahh..ne bilon kusumm kis olcanii...isteginmi ole yoksammm
rdaa
minikk yaramazzzzzzzz
Amannn temislikk delisi nasnassahh bnde yapsamm ama bisey olursa kurtulamam kocamin dilonden bnde ole toparladim okuldan bi arkds geldi 2 saatliginee..gtti de basimi yastiga koydum sukurr
Bnm de koklu olmadi ya ondan kotuyumm...haftaya yada ondan sonra koklum bnmm kadin gelcek ve halilar gtcekk allahim heryerim mis gibi olmus grcemmi ki insaallahhjvalla bende 3 aydırr tedaviye başlayalıı yapmıyodumm temizlikk eşimm annesii annemm felan yapıyoduu ama dip bucakk yapmıyolardıı senn durmazsınn diyee neysekiigeçenn günn komplee temizledilerr halılarr yıkamaya gittii ama temizliği çokk sevenn birii olarakkkendimm yapmakk istiyorummmmmmmmmmmm
Amannn temislikk delisi nasnassahh bnde yapsamm ama bisey olursa kurtulamam kocamin dilonden bnde ole toparladim okuldan bi arkds geldi 2 saatliginee..gtti de basimi yastiga koydum sukurr
Depo saglamm tabee ben kndim sandim minik bedenimm beslenmioo bebeimmm....
cnm ben raporluyum 1hazirandan berii..bgun de tatil olduk ama ayz seminerim var 1temmuza kdrr..ama onu evimin arkasindaki okulda yapmayi dusunuorum kismet olursaa insaallahhh...sen calimsiodun dimiii cnmmoluurr olurr tertemizz olurr bacımm bizz şuu bebişlere dikkat edelimm gerisii gelirr rabbiminn iznii ilee senn çalışıyomusnn evdemisinnn bu arada birazdann kaçıcamm kızlarrr amanetimm açıkk yazabilirsinziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bunu dien senin uuusmann mi yuksam diyetisyenmii..usmansaa tanimak isterdimm o adamiiibenim doktor diyor ki istersen sen aç gez doğa kendi dengesini kurar senin metabolizman yavaşlar ve bebek alacak olduğunu alır zaten.. bak bir sürü sokak hayvanı doğuruyor günlerce aç geziyorlar hiç bişey oluyor mu dedi onlar da memeli bizler de memeliyiz.. iki canlısın sen ye diyenlere aldırma yeme dedi..
Bunu dien senin uuusmann mi yuksam diyetisyenmii..usmansaa tanimak isterdimm o adamiii
benim doktor diyor ki istersen sen aç gez doğa kendi dengesini kurar senin metabolizman yavaşlar ve bebek alacak olduğunu alır zaten.. bak bir sürü sokak hayvanı doğuruyor günlerce aç geziyorlar hiç bişey oluyor mu dedi onlar da memeli bizler de memeliyiz.. iki canlısın sen ye diyenlere aldırma yeme dedi..
zaten bu dr da çok garip ama mantıklı örnekleri var...banada aptal bebek düşer akıllı bebek durur demişti
Tobbe yarabbim yhaa..zekasii bizi asar usmanin bacimm kafa yormyalaimm...sende mi usmancisinn nasnas..anasini sattigim bursada usmandan bskadr mu yok yha
Tobbe yarabbim yhaa..zekasii bizi asar usmanin bacimm kafa yormyalaimm...sende mi usmancisinn nasnas..anasini sattigim bursada usmandan bskadr mu yok yha
cnm ben raporluyum 1hazirandan berii..bgun de tatil olduk ama ayz seminerim var 1temmuza kdrr..ama onu evimin arkasindaki okulda yapmayi dusunuorum kismet olursaa insaallahhh...sen calimsiodun dimiii cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?