Hayırlı cumalar , bayanlar ! Ne kadar enerjik bi topıc burası :) bende bu ay ilk denememi gerçekleştiriyorum. Rabim dualarımızı kabul eder, inş. Kader bizede güler :)
slmmmmmmmmmm kankilerrrrrrrr kahve içmeyee geldimm amaa evdee yoksunuzzzzzzz galibaaaaaaa
slmmmmmmmmmm kankilerrrrrrrr kahve içmeyee geldimm amaa evdee yoksunuzzzzzzz galibaaaaaaa
buyurun
Necati ozcimen kim kiiii...hic duymadim adinii...hangi hastanwdeymiis bu drrr
Necati ozcimen kim kiiii...hic duymadim adinii...hangi hastanwdeymiis bu drrr
buyurun
saoll canımmm benn meyve suyuu alamm o zamannnn
Okeyyy aaaa bakalimmmm....oguzun leylasinin midesi bulanoooosen hatmetmistin dimi yaTransfer sonrasii
Kaynimi agriitioo midemi bulandiiroo patates haslamasi ve meyve disinda bisi yedirtmioo..zarzor sabahlari bi brdak sutt...iyyyyy...biisi sole ona teysesiiiii....necati özçimen zaferde bir dr.ayrıca doğum evinde uzmann dr.çok iyii cnımm zatenn benimm yumurta büyütme takiplerimide o yaptıı şimdii onaa gdiyozz senn nasıllsınn bebiimiz nasılllllllll
Yok bacim yaprak dokumundee leylaninn midesiiMİDEN MİİBULANIYORRRRRRRRR ohhhhhhhhh bendee öyleymm yaaaaaaaaaa
Kaynimi agriitioo midemi bulandiiroo patates haslamasi ve meyve disinda bisi yedirtmioo..zarzor sabahlari bi brdak sutt...iyyyyy...biisi sole ona teysesiiiii....
Yok bacim yaprak dokumundee leylaninn midesii:
Grduk teysosuuu ctesi gunuu daha mincicikk..seninki abi yada abla olduohhh iyii olurr iyiiiii afferinnn minikkkk teyzoşumm senn devamm ettttttt bulandırmayaaaaaaaa......................kızz bende aynıyımm tula patatess felann yiyorumm sütüü aç karnı na içmee bacımm daha fena olursunn dr.gittin miigördün müü paşayıııı
Grduk teysosuuu ctesi gunuu daha mincicikk..seninki abi yada abla olduohhh iyii olurr iyiiiii afferinnn minikkkk teyzoşumm senn devamm ettttttt bulandırmayaaaaaaaa......................kızz bende aynıyımm tula patatess felann yiyorumm sütüü aç karnı na içmee bacımm daha fena olursunn dr.gittin miigördün müü paşayıııı
Nasnasss nasilsin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?