Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Hayırlı cumalar , bayanlar ! Ne kadar enerjik bi topıc burası :) bende bu ay ilk denememi gerçekleştiriyorum. Rabim dualarımızı kabul eder, inş. Kader bizede güler :)

Teeennnnkkk uuuuuu bebeimmm...umarim ilkinde turnayi gozunden vuranlardan olursunnn ve hersey yolunda giderrr...sonucu alinca haber eyle bislereee

slmmmmmmmmmm kankilerrrrrrrr kahve içmeyee geldimm amaa evdee yoksunuzzzzzzz galibaaaaaaa

Necati ozcimen kim kiiii...hic duymadim adinii...hangi hastanwdeymiis bu drrr

necati özçimen zaferde bir dr.ayrıca doğum evinde uzmann dr.çok iyii cnımm zatenn benimm yumurta büyütme takiplerimide o yaptıı şimdii onaa gdiyozz senn nasıllsınn bebiimiz nasılllllllll

necati özçimen zaferde bir dr.ayrıca doğum evinde uzmann dr.çok iyii cnımm zatenn benimm yumurta büyütme takiplerimide o yaptıı şimdii onaa gdiyozz senn nasıllsınn bebiimiz nasılllllllll
Kaynimi agriitioo midemi bulandiiroo patates haslamasi ve meyve disinda bisi yedirtmioo..zarzor sabahlari bi brdak sutt...iyyyyy...biisi sole ona teysesiiiii....

Kaynimi agriitioo midemi bulandiiroo patates haslamasi ve meyve disinda bisi yedirtmioo..zarzor sabahlari bi brdak sutt...iyyyyy...biisi sole ona teysesiiiii....

ohhh iyii olurr iyiiiii afferinnn minikkkk teyzoşumm senn devamm ettttttt bulandırmayaaaaaaaa......................kızz bende aynıyımm tula patatess felann yiyorumm sütüü aç karnı na içmee bacımm daha fena olursunn dr.gittin miigördün müü paşayıııı

ben de yine ne yedimse iade ettim... ama yerken yiyebiliyorum ben iştahım var da içimde kalmıyor.. bir de kokular kokular kokulaaar

Yok bacim yaprak dokumundee leylaninn midesii:

ewtt yaa ne günlerdii transferr sonrasıııı evimdenn uzaktaydımm kendimee ayrıı birr oda ayarladımm kız kardeşimm eniştee üstümee titrriyorrduu ama bennn yinedee kendii evimm diyodumm bir taraftan da yaprakk dökümünee bakıpp ağlıyodumm çokk duygusalımm yaaaaaaaa bakk efkarlandımm o günlerii hatırladıımm 70.bölümdee kalmıştımmmmmmmmmmm

Grduk teysosuuu ctesi gunuu daha mincicikk..seninki abi yada abla oldu minik kalbinin attigini da grdu drumm..ben karnimdan baktiriom cnmm rahim ultrasyonu istemiom tiksindim iiice..bunu bilen drumdaa kaynimdan bakooo...ondan as gruos biss...sen karindan mi yoksa eahim ultrasyonundan mi grdunn kuzunuuu

Grduk teysosuuu ctesi gunuu daha mincicikk..seninki abi yada abla oldu minik kalbinin attigini da grdu drumm..ben karnimdan baktiriom cnmm rahim ultrasyonu istemiom tiksindim iiice..bunu bilen drumdaa kaynimdan bakooo...ondan as gruos biss...sen karindan mi yoksa eahim ultrasyonundan mi grdunn kuzunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…