kuaförüm ben canımm ama mecburenn bebiş dünyaya gelipp 7,8 aylıkk olana kadarr(İNŞALLAHHHHH) EV HANIMIYIMMMM
Oooooo sperrrrr bi meslekkk...dogurunca konyaya gell malzemelrinle cnm da saclarimi kes bnmmm....
Oufff gunboyu bi Acayiprim satenn..noluo bilmioeumm..sabah 5te uyandim bi aciyla neydi anlamadimmtuvalete gttimm..wcden ciktim acikmisimm ekmk arasi bisiler yedimm ama yookk uyuyamiomm..biseyler oldu ama neydi bilmiomm...8gibi uyudum 9bucuk gibi kalktim..we hic uyumadimm gunboyuu...nie bilmiorumm...banyoya grdim kendime geliyim die yok o da olmadii karnimda cirkin bi agriii...bisey olmamistrr dimii....agliorumm ama aglamk istiorumm ...dsunmek istemiom ama...allahim bana yardim ettt
yok annem ne olacak ağlama sen.. karın kasık bel ağrısı normal merak etme rahmin genişlemeye çalışıyor haliyle ağrı olacak.. bende de akşamları çok ağrı oluyor bütün gün oturduğum için uzanınca çok ağrım oluyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum iyi geliyor..
Bak yine ayni saatlerde uyandimm ole sorf yapom nette... Cocgumda nete alisacak sonragunaddin hirkeşlereee
Anam bu devirde ne yatili misafiri ustelik 5kisi cocuklu abowww...abin ablan sa sorun deildee...yasik kuzuumm temislikde yapmistii..kim ve ni grlmisler kiiiikızlar napıyonuz sayfalar ilerlemiş okuyamadım... 2 gündür yatılı misafiirm tam 5 kişiii çocuk filannnn feci durumdayımmmmm kafayı tırlatıcammm herşeyyy kirlendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar dün gittim diğer doktora iyi de oldu osman hocanın önemsemediği ufak detaylarla ilgili bilgiler verdi.. ama asıl kusma mevzusu başıma iş açtı... çok kustuğumu söyledim o zaman idrar tahlili yapalım dedi yaptık.. tahlilde keton diye bişey pozitif çıktı.. demek ki gerçekten vücudun aç bebek beslenemez bu durumda dedi serum takmak lazımmış.. yok dedim gidip yemek yiyeyim.. tamam dedi hem kusacakmısın görelim dedi..yedim geldim test tekrarlandı test sonucu çıkmadan yine kustum.. hoop serumu taktılar.. gece 11 buçuğa kadar kaldık hastenede.. sonra düzeldi eve geldik.. hiç bir zaman oturup bir öğün yeme dedi.. devamlı bişeyler ye dedi..kusarsan da hemen gel dedi.. çarşamba gecesi nöbetçiymiş gel o gece yine bakalım dedi.. şansıma dün de nöbetçiydi çıkana kadar vardı doktor..
hülyam doktor dedi ki yumuşak diş fırçası kullanacakmışız diş etlerimiz şişecekmiş, kanar dedi.. bir de hamsi sardalya ve istavritten başka balık kesinlikle yeme dedi.. ağır metallar birikiyormuş diğer balıklarda.. bana balık yağı hapı verdi üç günde bir alırsan yeter şimdilik dedi..
ayyyy cnmm iiiki gtmıısın draa..iiikide tahlıl yaptrmısnnn...kendı kndıne mı gttıydın dra..allahım koruusn bebiş beslenmıomusssshadı sansın varmıs nobetcıymıs muhakkkak gtt...
diş mevzusunu bılıom cnmmm malesefff..hatta dişim kanadıkca bı umıtlnırdımkıı hamısmıyımm kı dıee......wlla cnm ben bı kere balık yemey gttım ve tıksındımmmm igrenıorum hattta balıktannnnn..ıyy düşüncesı bıle mafedıo benııııayran bıdee ıyyy..oufffff..wlla cnmmm ben hıc ıııd eılım mıde bulantım ve yanmamm baya azaldııı ama içim cok tedırgın bılmıorumm ...tek belırtım cok acıkıorummm ...o da belırtıyse tabii...ben bişey yıemıorumm....sureklı aglamk ıstıorummmmmm nası bişey bu korkuuu bılmıom dra gtmeyı cok ıstıorum ama korkuorumm..saten yarın işe baslıcam..gtmek ıstemıorumm draaaaaa
Anam bu devirde ne yatili misafiri ustelik 5kisi cocuklu abowww...abin ablan sa sorun deildee...yasik kuzuumm temislikde yapmistii..kim ve ni grlmisler kiiii
Yyuuuuqqqq yhaaa yeden kismeler delmooo
eveeet dün bütün gün yalnızdıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?