Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

günaydınlar

bu aralar yoğunluktan pek yazamıyorum.

bazen çok keyifsiz uyanoyorum bu aralar, bugünde öyleyim. kasıklarımda ağrıyla kalktım üşüttüm mü acaba başka birşeymi anlamadım gitti.
bu aralar etrafımda hep olumsuz şeyler oluyor bende etkileniyorum böyle. yakın bir arkadaşımda 12.haftada birşeyi yokken birden sabah yoğun bir kanama ile hastaneye yatırıldı Allah'a şükür bebek yaşıyormuş ona da çok üzüldüm.

etrafında bu kadar olumsuzluk yaşanırken senin de moralinin bozulması normal tabi ama kendini rahatlatmaya çalış yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka.
Kasık ağrısı bazen bende de oluyor bazen de yatakta dönerken çok canım yanıyor sanki içerde bişeyler geriliyor gibi hissediyorum. Dün biraz yürüyüş yaptım hemen mükafatını aldım gece boyu bacaklarımda kramplar...
Arkadaşının bebeğinin iyi olmasına sevindim allah bir daha göstermesin. Ben de dün şu bebeği karnında ölen arkadaşımla buluştum öyle kötüydü ki hali, güya umursamaz gibi davranıyor ama gülüşleri öyle garip ki insan anlıyor içindeki acıyı bastırmak için yalandan güldüğünü. Allah yardımcısı olsun.

canım çok zor Allah kimseye yaşatmasın.

sen denize gderken doktora sormuşmuydun. aslında iyi derler ama erken dönemde zaralı olu mu acaba. ben korkuyorum girmeye, ağustosta iznimi kullanacağım ne yapacağımı şaşırdım girmesende deniz çekilmez.

ben ilk gebeliğimde girmiştim 2,5-3 aylıktım sormuştumda ani hareketlerden sakındığın sürece bişi olmaz sanırım...

sordum tabi daha doğrusu eşim sinir etti beni yok sormadan giremezsin diye sonra kendisi aradı denize girmek istiyor ben izin vermiyorum napalım dedi oooh hoca bunu bir kalayladı hiç bişey olmaz şu kıza bir rahat ver huzur ver dedi :)))

ben ilk gebeliğimde girmiştim 2,5-3 aylıktım sormuştumda ani hareketlerden sakındığın sürece bişi olmaz sanırım...

ben doktora sormadımda yedek doktorum kardeşime sordum o da dedi farkında olmadan ani birşey yaparsın ne olur ne olmaz bir de ne kadar temiz onu bilemezsin sen en iyisi hiç girme dedi. eşim sürekli yanımda değil yoksa hrşeyime müdahale eder, şunu yapma böyle yap falan beni sinirden öldürür.

günaydın naber? haftasonu hiç giremedim, ctesi doktor kontrolüne gittim çok çok iyiydi herşey kıpır kıpırdı bebeğim hiç yerinde durmadı doktor ense ölçmek için epey uğraştı ben de bol bol izlemiş oldum. sonra bazı testler için kan vermem gerekti benim damarlarım çok ince hemşireler bulamadı benim de zaten sinirlerim bozuk ufak çaplı bir ağlama krizi yaşadım kan falan da veremedim basit bir olay aslında ama çok bozuldu sinirim ctesi gece kabus görmekten uyuyamadım pazar da bütün gün uyudum kendime gelemedim bir türlü.

Heyyyyyyyy benn geldimmmmttilim sperdiii..her allahin gunu deniz havuz hic cikmadimm guneste de oturd sattlerce...hc dememdim hamsim ben die...hatta arkadslar sen hic hamis gibi deilsin dediler...bide herseyden gonlumce yedim ne bulanti ne yanma ne karin agrisi massaallahh...geceleride surekli gezdimmm gobegimi geregeresiz nasilsinizz...
Ayysemmm kopkopa biismi olduu...kkya girioo kndi sayfasinda grdummm ama hic yazmioo..
Derkennm milli egitimden yazi geldii bi evrak cvplanmamis bir ay once...cvpla ve kargoyla yolla diolarr...bn onu halletmye gidiorumm cnmm opthmmm

ooo hoşgeldin cicim özledim vallaaa.. oooh ne güzel dinlenmişsin eğlenmişsin darısı başıma :))
kopkoptan benim de hiç haberim yok concon da kayır ( yalnız kaldım ben bugün helsa da gelmemiş..

sende canını sıkacak birşey buluyorsun, hassassın ya herhalde herşey sinirlerini bozuyor. neolacak canım bendende zorlanırlan kan almaktan. sabah hastaneye gittim kan vermeye koldan alamadılar elden aldılar. el acıyor biraz.
bebeğin iyiymiş işte mutlu ol artık böyle sürekli gergin olursan bebeğinde sana çeker haberin olsun:)

en güzelini yapmışsın. biz burada çalışmaya devam ettik ne yapalım. ağustosta izin dahaaa çookkk var.

arandım arandım en sonunda buldum (( dün kahverengi lekelenmem oldu doktor yat dinlen dedi yattım ama bu sefer de kalkamadım sancıdan.. koştura koştura doktora gittik saat sekizde muayenehane açtı adamcağız.. baktı etti önemli bişey yokmuş rahmim büyüdüğü için çatlamadan kalmış yumurtalarıma baskı yapıyormuş.. ama nasıl korktum bebeğimi görünce rahatladım neyseki.. iznim yok işteyim ayaklarımı uzatarak çalışıyorum belki öğleden sonra giderim..

canım çok geçmiş olsun, büyük bir korku yaşamışsındır, benimde 5.haftada olmuştu 2 gün az az ama o 2 gün ömrümden gitmişti. neyseki önemli birşey yokmuş. ama sana kızıyorum iznin yoksa rapor al niye riske atıyorsun ki.

Amannn domdomum basiilni okrken okdr cok korktum uykum acildii...sukurler olsun bisi yokk..cok gecmis olsjn cnmm berbat bi duygu ama sonu gusel olmus grmusun minik kusunuuuAman dikkat et sen hep ayaktasin eve gecince ayKlari uzat dinlennnnn

gerçekten o kadar sıkışık ki işlerim işi bitirip kontrole verdikçe aralarda girip yazıyorum bu hafta ölmedikçe rapor alamam (
Amannn domdomum basiilni okrken okdr cok korktum uykum acildii...sukurler olsun bisi yokk..cok gecmis olsjn cnmm berbat bi duygu ama sonu gusel olmus grmusun minik kusunuuuAman dikkat et sen hep ayaktasin eve gecince ayKlari uzat dinlennnnn

çok şükür yine taklalar atıp duruyordu küçüğüm:)) bence bu kesin erkek ve de düz duvara tırmanacak cinsinden

günaydınlar

nerelerdesiniz

nasıl oldun ayşe bir sorun yok değil mi.

Sana da günaydın, işlerim yoğun şu sıralar pek yazamıyorum.
Daha iyiyim sildiğim zaman kahverengi akıntı geliyor hala mam doktor 2-3 sürer demişti bakalım akşam ararım ne diyecek.
Senden naber moralin düzeldi mi, kasıkların ağrıyordu iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…