Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

iyi hadi çok şükür iptal olsa moralin bozulurdu. beklemek zor haklısın zaman biraz yavaş geçecek şimdi sana..
ctesi kontrole gitmiştim 2 hafta sonra geldiğinde belli olur cinsiyeti dedi bakalım..
senin çocuğun var mı???

evet cnm 5 yaşında bir oğlum var ikinci için yola çıktım ileri evre endoluyum.. bu yola girdik ben çocukları çok severim... eşimde isteyince :)

hayırlı olsunn canımm inşallahhh seninde güzel haberlerinii alcazzzzzzz

inş. cnm sen nasılsın peki son durumun neydi senin bakim...

ya evdeyim istirahatteyim zaten çalışmyrmda ama ne bilim ben normal devam ediyorum hayatıma sadece ağar iş yapmıyorum kimisi ilk üç gün hiç kalkmamış wc dışında... yürümek iyi dedi hemşire bağırsakalrın tembelleşmesin dedi otur kalk ağar iş yapma yeter dedi... neyse kaldı 10 gün :)

evet cnm 5 yaşında bir oğlum var ikinci için yola çıktım ileri evre endoluyum.. bu yola girdik ben çocukları çok severim... eşimde isteyince :)

hayırlısı olsun ne demişler kardeşim olsun kanlım olsun.. inşallah abi olur oğluşun..

günaydıııııın... akşam yazdım mı bilmiyorum salaklaştım iyice ama ikili testim iyi çıkmış

inşallah canım. değerime takmıyorum diğerleri normal olsun da bağışıklık falan

benim doktor hiç birşey istemedi benden birtek kansayımı. Sen testleri kendin mi yaptırdın doktor mu istedi?

testleri doktor istedi, dieğrlerinde de yaptırmıştım, karaciğer, şeker, kan sayımı, bağışıklıklar(toxo,rubella, hiv,hepatit gibi şeyler), ister ama mutlaka. çünkü özellikle bağışıklıklar önemli.

hadi gözün aydın.

senin bu haftaki kontrolün ne zaman.

ctesi 18:30 az kaldııı belki bu söyler cinsiyetini.. benim doktorlardan biri vajinal us yapıyor diğer abdominal görüntü netlik çok fark ediyor vajinal olan hem daha net hem de günü daha ileri çıkıyor. seninki napıyor?

bende nasıl olam iyiyim uan çok şükür bulantılarımm baya baya azaldı yeni yeni yemeye başladık teyzesi bu arada benim ki galiba erkek yüzde 80 erkek dedi dr. birde yanılmadıysak pipisini gördük önemli olan sağlıklı sıhatlı olması kız erkek önemli deill inşallah 10 gün sonra sendee bulanmaya başlarsınnn dikkat et kendine sen yinede fazla yürümee

slm canım testlerin temiz çıkmış gözün aydın bizim ense kalınlığını ölçtürdük sadece 2 li taramayı yaptırmak istemedim bu arada bizim cinsiyet 12+1 de belli oldu senin kide erkekse erken dönemlerde kendini belli ediyor be kıza hamileyken 16.haftada öğrenmiştk her şeyin hayırlısı tabii önemli olan bebişlerimizin sağlıklı haberleri

çok şükür iyi çıktı şimdilik Allah sonunu iyi getirsin önemli olan o kız erkek fark etmez.. bence erkek zaten us resminde bir çıkıntı var sanki:))

ikili sonucumu faksladılar nihayet 1/10.000 çıkmış risk iyi herhalde..
beta 18,9 eper şehir efsanesi doğruysa erkek :)))

ay cnmm.. bnmde oğlumda öle demişti dr yüzde 80 die.. aman hiç hiç önemli değil cinsiyeti rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip etsinde hiç önemli diil.. çok kızarım ay keşke şu olaydı bu olaydı dienlere.. sağlıklı olsunda amnn..... ben 4 aya kadar çekmiştim bulantı zayıflamıştım hatta bu sefer olursa nasıl olur kısmet artık.. ayşecim ne güzel temiz çıkmış allah tüm isteyenlere bekleyenle sağ sağlim kucağına almak nasip etsin inş.

benimkinden hiç haberim yok inşallah iyidir. haftaya cumaya kontrol. benim doktor hep karından bakıyor, bir kere lekelenmem olunca alttan baktı. o zamanda ölçüm yapmadı ve hafta söylemedi. ne kadar fark ediyor gün olarak vaginal ile abdominal. bazı doktorlar belli haftaya kadar vaginal bakmayı tercih ediyor.

iyi tabiiki de, bakalım efsane doğru çıkacak mı.
benim içimde doğru çıkacak gibi bir his var..

3-4 gün kadar far ediyor vajinal hep daha ilerde, ben hiç sormadım hocaya kaç haftaya kadar vajinal devam edeceksiniz diye ben rahatsız da olmuyorum zaten..

yav kızlar ben geldim siz yoksunuz bu bekleme süreside tam sıcaklara geldi hava sıcak evdeyim herkes tatilde öffffff batlıycam.. gün geçtikçe heycanlanıyorum ben bi fena oluyorum yaaaaaaaa nerdesiniz... aysee mersenem hlyaaaaaa ühüüüüüüüüüüüüüüüü

ohooo tatlım o saatte ben kaçıncı uykumdaydım :))) çalşıyorum en geç 11.30 cup yatak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…