Pisssttt gunadinnnnabersinizzz...bnm yrin 3 bucukta knrrolum vrrr ve bilemedigim bi korku varr ndense karnim eskisi kdr sis deillll....hele hele yatinca dumduzzz...korkuomm insaallah gereksiz. Bi korkuu bosunadirrr
Sana da günaydın, işlerim yoğun şu sıralar pek yazamıyorum.
Daha iyiyim sildiğim zaman kahverengi akıntı geliyor hala mam doktor 2-3 sürer demişti bakalım akşam ararım ne diyecek.
Senden naber moralin düzeldi mi, kasıkların ağrıyordu iyi misin?
Pisssttt gunadinnnnabersinizzz...bnm yrin 3 bucukta knrrolum vrrr ve bilemedigim bi korku varr ndense karnim eskisi kdr sis deillll....hele hele yatinca dumduzzz...korkuomm insaallah gereksiz. Bi korkuu bosunadirrr
iyi olmana sevindim. ben belli olmuyorum bazen çok gergin oluyorum kimse ile konuşmak istemiyorum kimse bana soru sorsun istemiyorum.
kontrolüme 2 gün kaldıya çok heyecanlıyım, karın ağrıalrım devam ediyor hatta arttı, birde benim karnım çok şişti ya bazen öyle gergin oluyor bir görsen sanki 5-6 aylık hamileyim.
Sorma yaa dün gece tuvalette sabahladım resmen şu anda da karnım üçüzlere hamile 8 aylık gibi :)) doktor bana demir hapı verdi o çok kabızlık yapıyor ve de şişkinlik haliyle ben de rahatlamak için duphalac içtim sanırım çok içmişim tam ters tepti tuvaletten çıkamadım bu sefer de..
bu kontorlünde yapılacak mı ikili testin? o kadar farklı göreceksin ki bu sefer çok hoşuna gidecek kolları bacakları hepsi belli olacak bir de hareketlenmiş olacak :))
canım inşallah o kadar merak ediyorum ki duruyor mu sağlıklı mı diye.
ben de çok gaz oluyor ama çok fazla kabız olmadım arada oluyorum sadece. kuru kayısı yiyorum, kabız olduğum dönemde anneme komposto yaptırıyordum erik, üzüm, kayısı karışık o çok iyi geliyordu.
Elbette k duruyor ve çok da sağlıklı aksini aklına bile getirme.
kabızlığı bu demir hapı yaptı bende yoksa olmuyordum ben de bol bol kuru meyve yiyorum özellikle çekirdekli siyah üzüm kurusu çok yararlıymış
benim ikili testa erken olur herhalde daha, doktora gittiğimde usg ye göre tam 10. haftam bitmiş olacak. diğer hafta falan yapar galiba.
merhabalar
bir sessizik hakim yoğunsunuz galiba
yok herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum :)) aslında işim çok ama yapmıyorum bakınıyorum öylee..
yarın mı senin kontrolün? ne heyecanlı benimki salı yada çarşamba, alıştım ya her ctesi görmeye uzak geliyor şimdi salı
benim kontrolüm yarın.
çok işim var onları bitireyimde haftaya rapor alaym dedim ama galiba bitmeyecek gibi yarın kontrolüm 5 te ama öğlen çıkacağım bu gidişle herhalde rapor alamayacağım. acayip uyukluyorum işyerinde öğlen yarım saat kestirdim biraz kendime geldim.
ben de çok istiyorum rapor almayı ama göze batmaktan korkuyorum sene başından beri her ay raporum var.. bir de alsam napıcam evde çok sıkılyorum.
girebilirsen yaz kontrolden sonra merak ediyorum inşallah çok mutlu döneceksin fıldır fıldır oynarken görmek çok hoşuna gidecek eminim..
sabaha kadar kabus gördüm ve çıktı.. ne yazsam ki ben şimdi elim kalkmıyor..
Ole uykum vardiki esim ise giderkenn ama kalbimden daralmasindan uyuyamiordum uyuyp kalinca da saate bakinca 5dk bioe gecmemistii..ole bnde nelr nelr grdumm ruyamda..gerci benim son iki haftadir ruya deil kabuss...oufff cokkk uzuldum ayse bitmicek bizim bu korkularimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?