Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

birde insanlarada sinir oluyorum. şiştim biraz ama sonuçta hamilelikten değil tabii ilk aylarda insan şişer ya böyle, gören maşallah maşallah şunu karnına bak nasılda çıkmış diyorlar, şimdiden kız erkek yorumu yapıyorlar zaten huzursuz olduğum için batıyor bana bu yorumları. işlerim yoğun olmasa rapor alacağım. haftaya kontrole gideyim herşey yolundaysa rapor alacağım.

sen de yoksun.

Ben hiç iyi değilim ya kendimi iyi hissetmiyorum. 3-4 gündür had safhada paranoyaklığım üstünde ona bağlı olarakta kötü rüyalar görüyorum 2 gündür.

rüyalara hiç takılma inanmazsın ama onlar da hormonlardan öyle garip oluyormuş ohooo ben neler görüyorum renkli sinemaskop :))
al valla rapor ben de izin dönemi olmasa alırdım ama eleman eksik beni göndermezler bu durumda.. Bazen ben de keşke kimseye söylemeseydim diyorum..

aslında başta kimseye söylemedim ama lekelenmem oldu rapor aldım o zaman duyuldu. kamu da maşallah rapor 50 yeri 50 kişiyi dolaşıyor. bebeğim duruyordur dimi. aslında bir yanım doktora git diyor bir yerden randevu alıp bir yanımda doktora gitmekten korkuyor bakacak kötü birşey diyecek diye. çok düşünüyorum ama hep başıma düşündürecek şeyler geliyor mesela neden bulantım yok, neden karnım ağrıyor niye bunlar beni buluyor. sinir oluyorum ya.

biliyormusun bizim burada 6 hamile var ve ben dahil 4 ümüzün haftası aynı. ama aralarında bir ben psikopatım:)

çünkü aralarında bir sen bu kadar zor elde etmişsindir ve bir sen bu kadar olumsuzluğu yaşamışsındır önceden.. kendine haksızlık etme kim olsa pimpiriklenir.. valla doktor konusuna gelince beni biliyorsun en uzun bir hafta dayanabiliyorum o yüzden benim tavsiyem belli.. ama içini rahatlat bence illaki bulantın olacak diye bişey yok karın ağrısı bende de var..

terk edildik :))) galiba yaz tatilinden bütün topikler daha sakin bugünlerde..

buradan bir arkadaş vardı, 2 endo ameliyatı,4 negatif aşılama,1 negatif tüp bebek ve 2.tüp bebeğe başlama kararı aldığı zaman hamile olduğunu öğrendi dün doğum yapmış çok duygulandım. okuması bile heyecan verdi. Allah bağışlasın canım benim.

Allah anasına babasına bağışlasın hiç kötü gününü göstermesin. darısı da başımıza.
ya benim sinirlerim ne zaman düzelecek ki dün iş yerinde fena kavga çıkarttım şimdi kimseyle konuşmuyorum sabah da eşime bağırdım bağırdım hırsımı alamadım hala.. alıp başımı gidesim var.

bu kadar gerginsen rapor al bir süre. işler yoğunsa olsun, iş kalmaz mutlaka yapacak birini bulurlar düşünme. bende haftaya düşünüyoum buradakileri çekemiyorum. çok huzursuz ediyorlar beni.

bu kadar gerginsen rapor al bir süre. işler yoğunsa olsun, iş kalmaz mutlaka yapacak birini bulurlar düşünme. bende haftaya düşünüyoum buradakileri çekemiyorum. çok huzursuz ediyorlar beni.

keşke alabilsem ama 2li gruplar halinde çalışıyoruz biz diğer arkadaş izinde gitsem gerçekten kalır işler, o dönsün düzelmemiş olursam alırım rapor. ikili test sonucu için aramadı hala doktor kafama takmam sanıyordum ama onu da endişeyle bekliyorum. öğleden sonra izin alıcam bugün kar kardır:)) sen ne karar verdin gidecek misin başka doktora? karın ağrını kardeşine sorsaydın ya normal mi diye..

ikili test o kadar çabuk çıkmaz diye biliyorum daha c.tesi yapılmadı mı.senin ense kalınlığın iyi çıktı onun için takma bazı doktorlar ense kalınlığı iyi çıkınca teste bile gerek duymuyorlar.
doktora gitmeyeceğim kokrkuyorum.bekleyim diyorum. kardeşime sordum kardeşim olabilir diyor. hani demiştimya işyerinde 3 kişi aynı haftadayız diye, bir tanesi ile günü gününe aynıydık, kalp atışlarını görmüştü o da ,onunda kaç gündür ağrısı varmış doktora gitmiş, bebeğin kalbini duyamamışlar. bir gerildim, sinirlerim bozuldu ağladım. nasıl bir ağrıydı ki onunki acaba öyle doktora gitme gereği duydu, konrolüne de daha vardı.
geçen hafta test yaptırmıştım bugün sonuçları daha yeni aldım, klasik kan testleri, karaciğer enzimlerinden biri yüksek çıkmış, üst sınır 31 bende 37 çıkmış, kardeşimi aradım sordum yağlanma var ama çok yüksek değil dedi, kilo aldın ondandır dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
slmlar... ben geldim... transfrm oldu şimdi beklemediyim... szilerde ne var ne yok unuttunuz mu beniii :)

ay kıyamam sana yaaa moralini bozacak şeyler de hep seni buluyor endişelenmen normal bu durumda ama boşver bak benim arkadaşımında bebeği karnında öldü biliyorsun çok etkilendim ama şöyle teselli ediyorum kendimi bu bebekler mucize bebekler doktorların bile olmaz dediği anda kendiliğinden çıkıp geldiler onlar inatçı ve güçlüler.. hiç bişey olmayacak Allahın izniyle..
değerlerin çok da abartılı değil boşver biraz daha hafif yersin geçer.. kimbilir ben ölçtüürsem ne çıkar..

slmlar... ben geldim... transfrm oldu şimdi beklemediyim... szilerde ne var ne yok unuttunuz mu beniii :)

HOŞGELDİİİİİİN..hadi gözün aydın neden unutalım biz seni ama herkes bizi terk etti hlycn bile gelmiyoo (( eee test ne zaman ne zaman alıyoruz güzel haberi?

SAOL CNM... nasipse 25 tem. tahlil günü.. transferden sonra dinlenirken içim kıpır kıpır oldu tmm dedim olcak. inş. allah beni yanıltmaz.. biliyosun marttan beri uğraşıyorum ertelendikçe ertelendi... nasip bu zamanaymış... şimdi yaz yaa sokaklar daha güzel.. buralar klışın güzel oluyo sen nasılsın bebiş nasıl ne kadar oldu şimdi :)

ay hadi inşallah daha yeni o zaman transferin.. kaç tane koydular ne durumdalarmış?
ben de biliyorsun ocaktan beri ha bu ay he ertesi ay diye diye bir türlü tedavi bile olamadım ama zamanı varmış demek ki.. canı gönülden dilerim ki inşallah mayısta evladın kucağında olsun..
biz 3 aylık olduk sayılır teyzesi 12. haftanın içindeyiz.. 2li testimizi olduk cinsiyetimizi öğrenmek için bekliyoruz..

sora normal tutmuştu senin dimi.. valla bilemiyorum dr bana bırak dedi sanırım 2 tane :) dün oldu biraz zor oldu bikaç kez denedi kataterin girmesi için sonuncuda da olmazsa iptal edicem histereskopi yapıcam dedi ama sonuncuda oldu çok şükür :) 20-25 dk sürdü. nasıl geçicek günler bilmem... 2 haftaya öğrenirsin herhalde bn ilk çocuğumda öle öğrenmiştim. ne zmn gelio doğum nasipse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…