Amann cnmm iiii sayilirim..cunku iki gundur uzun zmndir grmedigim arkdslarimka grustum...dagildim...esimle hala konusmuoruz..konusmucam daa..dun haber verdmeden gttim arkdsima aradi solemiektim surekli arayip duruo rqhatsiz edio dedin arAyip durma arkdsimdayin..cok sinirlendi haber etmedim diee...amann bahanesi iste ...sikildimm cok hmdee..gtsem uzaklara yada iste dr dese iki gun hastaneye alcaz seni yDA 1hafta kafa dinlesemmm
Ahhha aysemmm ahhhh cok kotuyummmm kendime gelemiorumm...yine sabahin korunde geldiler bana kavgayi kopardimm..bosanalim bi daha bu eve ayak basma dedimm..anasina sevdali yaa gtsin otursun onun kukusunda..hem anasi zaten verefk nerdeyse ogluna gerir de belkii en azindan yazikk olmasin oglunun pipisinee..offff nasi bi dert hey allahimm koysam gtsem mi ki annemlere yemek yiemiom size geldim die...ordada surekli aglama gelir bana..nette yok kafayi yerim dsunmektenn..napim bennn ofoff baska bi yer olsa keskee..nasi kotuyummm bebegim icerdee cok uzuluo ben biliorumm..Nasii cnm yaniooo ne hizli atioo kalbimm kuoaklarimdaa sesimm bigazim inmisss uzuntudennn...allahim hayrlisini ver hayrlisi olsunnn ...bosanalimm seni hayatta artik bu yataga almam seninle bi daha olan da en adi o.....u olsun dedimm..biliom barisirsak tukurdugumu yalamis oolacam ama sabah grduklerim bana bunu dedirttii...senin benm gibi dsunmemi saglicak en kotu seyi dsun bana da en kotusu olduu...gelince haber et dicem ama naai olcak..cok ihtiyacim var ayseee
Ayseee cok kotuyummmmm napcammm kendimi hic iyo hissetmiorumm..bebegime bisey olmasin nolur dua ettt
Offf aysem ramazan ramazan onlrin istahini da kescem simdii o korkumm yoksa ne bebegimi babasiz birakcam ne de kocamdan ayrilcam die korkumm...annem cok uzulur aglar kiyamam brn onaa...ben solemesem de o anoar bisey varderr uzulurrr
Ben annemi biliorummm annem gulemezhep beni dusunurr arrtik ben barissam daa..oufff ayse midem delinioo agrii girdi midemeee ..susamiorum da aglamayi kesemiorum
Hamileyken daha agur gelioo insana esinin yaptiklarii...istmeiorum esim olsun o artikk..ahhh gidip de gelmicemi blsem durmam bu evde..ama biliorum hamilesin yazik cocuga esine de yazik bakk..git diceklerr onlaa
kızlar noluyo böleee...... biri bana özetlesin bakim.. hamiş hamiş bu ne üzüntü yaa.. bırakın şu kocaları bebişleri düşünün bakim kızdırmayın beni.. hülya bende bebişe bişi oldu sandım aklım çıktı yaa... bi ark.da bebişinin kalbi durmuş çok çok geçmiş olsun....
bnmte kimyasal gebelik oldu.. kısmet değilmiş napimm. çok üzüldüm ama ne çare şimdi bu ay hemen 2.yi denesemmi yada 1 ay ertelesemmi karar veremedim.. çok özlemişim szi yaa... kayboluyorum ben bu forumda forum takipten böle yazılar akıyo bu topiği görmeyince diorum konuçmuyolar herhalde :):):) konuyu tam anlamadım ama inş büyük pproblemler yoktur.. bu kocişler varya bebişler gelceği zaman sapıyıyolar.. ben yaşamöadım mı sanki ahhh ahhh..... konuları tam blmiyorum ama bebişlerinizi nekadar üzüyosunuz...hlycn ben ilk gebeliğimde 5 kilo verdim .. bulantıdan.... ama bebeğim 3,800 doğdu.. meyve ye bol bol meyveli yoğurt ye... hazır ev yemekleri yapan yererden söle... kuruyemiş yeeee... ne bilim aparatik yap.. hiiiçç bişiyide takma..... allah bebeklerinizi size bağışlasın sağ sağlim.. beterinden korusun inş.
bebeğin kalbi drumuş kürtaj oldum akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?