Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayy off ne güzel olur şöyle çok değil 3 gün kendi başıma sakin bir sahilde kalsam şöyle biraz sussa herkes... galiba ben aşırı alıngan ve sinirliyim.. herkes yanlış da bir ben doğru değilim ya demek ki sorun bende.

Ahhha aysemmm ahhhh cok kotuyummmm kendime gelemiorumm...yine sabahin korunde geldiler bana kavgayi kopardimm..bosanalim bi daha bu eve ayak basma dedimm..anasina sevdali yaa gtsin otursun onun kukusunda..hem anasi zaten verefk nerdeyse ogluna gerir de belkii en azindan yazikk olmasin oglunun pipisinee..offff nasi bi dert hey allahimm koysam gtsem mi ki annemlere yemek yiemiom size geldim die...ordada surekli aglama gelir bana..nette yok kafayi yerim dsunmektenn..napim bennn ofoff baska bi yer olsa keskee..nasi kotuyummm bebegim icerdee cok uzuluo ben biliorumm..Nasii cnm yaniooo ne hizli atioo kalbimm kuoaklarimdaa sesimm bigazim inmisss uzuntudennn...allahim hayrlisini ver hayrlisi olsunnn ...bosanalimm seni hayatta artik bu yataga almam seninle bi daha olan da en adi o.....u olsun dedimm..biliom barisirsak tukurdugumu yalamis oolacam ama sabah grduklerim bana bunu dedirttii...senin benm gibi dsunmemi saglicak en kotu seyi dsun bana da en kotusu olduu...gelince haber et dicem ama naai olcak..cok ihtiyacim var ayseee

Ayseee cok kotuyummmmm napcammm kendimi hic iyo hissetmiorumm..bebegime bisey olmasin nolur dua ettt

tatlım haklısın sinirlenmekte ama hamile de olduğun için daha da duygusalsın daha sert tepkiler veriyorsun belki bir süre annene gitsen iyi olur, onlara da hem yemek yapamıyorum dersin hem de hamileyim sinirlerim bozuk kafamı dinlemem lazım dersin.. şimdi bu sinirle geriye dönüşü olmayacak kararlar alma, sakin olmaya çalış..

Ayseee cok kotuyummmmm napcammm kendimi hic iyo hissetmiorumm..bebegime bisey olmasin nolur dua ettt

bebeğin için endişelenme o şimdi en bencil zamanlarını yaşıyor sen ne yaşarsan yaşa o ihtiyacı olanı senden alıp büyümesine bakar üzme kendini..

Offf aysem ramazan ramazan onlrin istahini da kescem simdii o korkumm yoksa ne bebegimi babasiz birakcam ne de kocamdan ayrilcam die korkumm...annem cok uzulur aglar kiyamam brn onaa...ben solemesem de o anoar bisey varderr uzulurrr

Dunya ve insanlar bu kdr nankor ve cirkinkennn ben ne cok cabaldim bu kirli dunyaya brbek getirmeye...bebeimin sucu neee

Offf aysem ramazan ramazan onlrin istahini da kescem simdii o korkumm yoksa ne bebegimi babasiz birakcam ne de kocamdan ayrilcam die korkumm...annem cok uzulur aglar kiyamam brn onaa...ben solemesem de o anoar bisey varderr uzulurrr

ama bu sinirle evde kalmaya devam edersen geri dönülmeyecek tartışmalarınız olabilir o zaman daha çok üzülür anneciğin..

Ben annemi biliorummm annem gulemezhep beni dusunurr arrtik ben barissam daa..oufff ayse midem delinioo agrii girdi midemeee ..susamiorum da aglamayi kesemiorum

Ben annemi biliorummm annem gulemezhep beni dusunurr arrtik ben barissam daa..oufff ayse midem delinioo agrii girdi midemeee ..susamiorum da aglamayi kesemiorum

ama kuzum kendine yazık ediyorsun yapma böyle hadi bak bir bardak süt koy kendine onu iç sakinleşmye çalış belki gevşer biraz uyursun.. uyandığında daha sakin olacaksın.. hem o senin annen ne kadar üzülse de senin üzülmeni istemez şimdi bilse halini yanında olamadığı için üzülür asıl.. biraz sakinleş azıcık uzan dinlen sonra kalk annene git akşam dönersin yine..

Hamileyken daha agur gelioo insana esinin yaptiklarii...istmeiorum esim olsun o artikk..ahhh gidip de gelmicemi blsem durmam bu evde..ama biliorum hamilesin yazik cocuga esine de yazik bakk..git diceklerr onlaa

Hamileyken daha agur gelioo insana esinin yaptiklarii...istmeiorum esim olsun o artikk..ahhh gidip de gelmicemi blsem durmam bu evde..ama biliorum hamilesin yazik cocuga esine de yazik bakk..git diceklerr onlaa

canım benim şimdi bişeye karar vermeye çalışma.. hadi lütfen bişeyler yemeğe çalış ve azıcık uyu..

Cok gimrmedigim onunla oturmadigim biyer cok oturmadim salonda hatrlatmioo burasi bana onu..ama yaptiklarini da unutturmuoo...uyuyamam sanmiorum..sutum bitti o gidince cikip kndime alcamm insallah..hmde bu halde sismis gozler tombik bi burunlaa

Hülya acaba biz mutlu olmayı beceremiyor muyuz? kendimden çok sıkıldım 1,5 yıl çocuk diye öldüm kendimi perişan ettim oldu şimdi yine mutlu değilim.. neden böyleyiz hülya??

Cnm benm cocugum 10yasina da glse 20yasina da glse bole bi aikenin gelini bole bi ailenin cocugunun esi oldugum icin hala mutsuz olurum.onlar yokken gitmesek gelmesek teledonlasmasakk yalanci annesi telefonda iki hasta yim diyip aglamasaa cokk mutlyuz..bide simdi fesat mi fesatt bi erkk kardesi var onlisanstan mezun olduu...geldii anam cocuk tam bii fesat karii yani bole erkk cocuk grmedomm..o iste son ipleri kopardii...yani benn onlr oldugu surece esimle olmazz simdi olmaaa sa ilerde kesin bosanirim bu yuzdeen

kızlar noluyo böleee...... biri bana özetlesin bakim.. hamiş hamiş bu ne üzüntü yaa.. bırakın şu kocaları bebişleri düşünün bakim kızdırmayın beni.. hülya bende bebişe bişi oldu sandım aklım çıktı yaa... bi ark.da bebişinin kalbi durmuş çok çok geçmiş olsun....

bnmte kimyasal gebelik oldu.. kısmet değilmiş napimm. çok üzüldüm ama ne çare şimdi bu ay hemen 2.yi denesemmi yada 1 ay ertelesemmi karar veremedim.. çok özlemişim szi yaa... kayboluyorum ben bu forumda forum takipten böle yazılar akıyo bu topiği görmeyince diorum konuçmuyolar herhalde :):):) konuyu tam anlamadım ama inş büyük pproblemler yoktur.. bu kocişler varya bebişler gelceği zaman sapıyıyolar.. ben yaşamöadım mı sanki ahhh ahhh..... konuları tam blmiyorum ama bebişlerinizi nekadar üzüyosunuz...hlycn ben ilk gebeliğimde 5 kilo verdim .. bulantıdan.... ama bebeğim 3,800 doğdu.. meyve ye bol bol meyveli yoğurt ye... hazır ev yemekleri yapan yererden söle... kuruyemiş yeeee... ne bilim aparatik yap.. hiiiçç bişiyide takma..... allah bebeklerinizi size bağışlasın sağ sağlim.. beterinden korusun inş.

geçmiş olsun be güzelim kısmet değilmiş demek ki.. sen dondurulmuşla devam edeceksen hemen yap derim ama tedavini baştan alacaksan 2 ay ara vermen gerekmiyor mu?
bize aldırma hamilelikten iyice duygusal olduk ama bebeklerimiz iyi şidilik o da bize yeter zaten kocaymış kaynanaymış (hoş benimki zaten rahmetli nur içinde yatsın) bize vız gelir..

kızlar ne zamandır buraya bakmıyordum neler oluyor size hamilesiniz kendinize dikkat edin herşeyi kafanıza takmayın ne olur bebeklerinizi düşünün.adaşım kendini üzme lütfen eşinle konuşarak probleri çözmeye çalış.sen bi süre annenin yanına git annene de durumu söyleme çok rahatsız oluyorum gündüzleri biraz burda kalım sen bana bakarsın hemde yanlız kalmamış olurum dersin.eşine de ben biraz anneme gideyim kafamı dinlim hamilelelik beni çok etkiliyor herşeye sinirleniyorum hem biraz birbirimi özleyelim de konuşarak çözülmeyecek şey yok lütfen biraz birbirinizi dinleyin.

anam tobigin baslarini okudum birde sonunu okudum icim karardi ne dertli arkadaslar var allah hepisinin yolunu acik etsin kötülerinde yolunu kesin....

HLYCN
canim bak kendini niye okadar üzüyorsun ki kendini düsünmüyorsan cocugunu düsün bak burda o kadar cok cocuk hasretiyle yanan arkadaslar varki icinde bende dahil tabiki esinle iliski durumunuzu bilemiyorum ama esini alip karsilikli konusun hemen bosanacagim demekle bu isler öyle kolay olmaz her ailede tartima olabilir kendini okadarda üzme tatlim öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…