- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Belki hamilesindir canım inşallah hamilesindir kırmızı kartı görmezsinn..Değilsende hemen görkii tedavin başlasın..Rabbim daha fazla aratmasın inşş..Ya benimle aynı olan sendin dimiii sankii yanlışmı hatırlıyorum zeyneptii ama ozaman çok karıştırdım ben herkesi..
HaaAaayyyyyyise gidiorummmm yine yolda buyuk bi savas beni beklemiodur umarimmmmmm...kisssss uuuuuu quzlarrrrr
amin canımmm inşallahhhhhh istyeyen herkese versin mevlammmBizimde Anneler gunumuzu kutlayan bize cicek getiren bir yavrumuz olmasini Cenabi Haktan diliyorum.Bizlerde Allahin izniyle gelecegin anneleri olacagiz.Burdaki arkadaslara yasadigimiz tecrubelerimizi SIKINTILARIMIZI tavsiyelerimizi paylasacagiz:))
Anneler Gununuz kutlu olsun gelecegin anneleri...Sizleri cok opuyorum
kızlarrr selammmm ..ya bu yumurta rezervi azlığı nasıl anlaşılıyor
kızlarrr selammmm ..ya bu yumurta rezervi azlığı nasıl anlaşılıyor
Yok hevukcum gecmise baktim yazismisiz biz senle tup tikanikligiyla alakali hep tukun tikali senin hem yumurta rezervin az dimi.Hangi doktora gideceksin ne gibi planin var.Keske hamile olsam canim ya benim birini aldilar digeride tikali.Imkansiz gibi insallah olurumBen diyorum ilaclardan hala atamadi vucudum.Bu arada yeni tup bebege nerde baslicaksin?
kızlar nerelerdesiniz of bugün moralim çok bozuk negatifim ya bıktım artık zaman geçmiyo allahım ne olacaksa bi an önce olsun
kızlar nerelerdesiniz of bugün moralim çok bozuk negatifim ya bıktım artık zaman geçmiyo allahım ne olacaksa bi an önce olsun
dekopaaa az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?
bişi olur mu acabaa?
canım ben günde 1 kere 2 adet alıyordum.. yani 2 tanesini bir defada içiyordumm. doktorunu bilgilendir hemen.. o rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyor.. snamıyorum bişi olucağını ama doktoruna mutalak bilgi ver canımmm. nasıl gidiyor his varmı ?? hangi ilaçları kullanıyorusn canım.
doktoruma ulaşabilsem ona soracaktım ama ne zaman gerek olursa
ulaşılamaz olurlar
hayırlısı artık bişey olmaz inşallah
şimdiye kadar iyiydim cnm sıkıldı biraz
eczacının yüzünden ilacın üzerine günde 1 kez kullanılacak yazmış :18:
hislerim gayet iyi, olacağına dair inancım var
hayırlısını diliyorum
Biride benimm evii temizlese yabugünneşime diyorumm ya evimiiz çişş kokuyoo sankii oda delimisinn ya miis gibi heryer diyoo 3 aydır temizlik yapmadıımm Eşim buket papatya gül almıştıı hep atıyoduumm bunlar çok hoşuma gitti bende girişte duvara astım kuruttuumm onlardan geliyomuşş nasıl iğrenç kokuyolar atmayada kıyamıyorumm..Bide bugün yine helikopter almışş uçuruyoo hem çığlık atıyomm hem yazıyorum yanıma gelse kellemii alır...Deli yaa taktı helikopter orjinal arabalara dünyanın parasını veriyo... biz bebek yapcaz anlamıyokii
Bugüün bende gitmedim anama hiç çekekm valla bende haftaya gidicemm beklemiş ama napıyım iyi degilimm yanlız kalmak istiyorum...
bugun bebegım pedıme dustu alahım cok kotu bır duygu et rengı bole ten rengı yer 1 cm falan sanırım olusturmaya calıstıgı keseydı bı de bayaa yogun kan pıhtısı geldı yanında esıme soledım o hucreydı olamaz dedı dustuunu gormezsın ama ona da gosterınce sustu kaldı evet dedı dusunun yaneyse esım bugun yanımdaydı bayaa gezındık yemegı dısarda yedık bu arada dru aradım adet bıtınce gdıp gorusucem yenı tedavım ıcın sanırım temmuz olur karar verdık dr ne zaman derse o zaman baslıyoruz canlar....opuyorummm...
canım hoşgeldinnn...yaafff bir tuhaf oldumm... ben dikkat ettim ama göremed,m sanırım.. sadece bir gün böyle ten rengi bişi geldi ama tuhaf zar gibi bişeydii omuydu yaniii ...çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama merak ediyorumm
evt cnm bole et gbı yaaynen o cnm yavrumuzu pedımızde gormek de varmıs kaderde olsun uzulmeyelım yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?