Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Yok hevukcum gecmise baktim yazismisiz biz senle tup tikanikligiyla alakali hep tukun tikali senin hem yumurta rezervin az dimi.Hangi doktora gideceksin ne gibi planin var.Keske hamile olsam canim ya benim birini aldilar digeride tikali.Imkansiz gibi insallah olurumBen diyorum ilaclardan hala atamadi vucudum.Bu arada yeni tup bebege nerde baslicaksin?

HaaAaayyyyyyise gidiorummmm yine yolda buyuk bi savas beni beklemiodur umarimmmmmm...kisssss uuuuuu quzlarrrrr

Kızlarrr hepinize merrhaba ve öpücükk bugün biraz yoğunum canlarrrrr akşama görüşürüzzzz. ööpüldünüzzzz

amin canımmm inşallahhhhhh istyeyen herkese versin mevlammm
kızlarrr selammmm ..ya bu yumurta rezervi azlığı nasıl anlaşılıyor

ben bilmiyorum canım ama bilen arkadaşlar yardımcı olur sana..

ben geldiiim ay nasıl iş birikmiş sabahtan beri hiç bakamadım naber kuzular??

kızlarrr selammmm ..ya bu yumurta rezervi azlığı nasıl anlaşılıyor

tatlım us ile sayıyorlar benim doktorun dediğine göre her iki yumurtalıktada adetin ilk günlerinde en az 6şar follikül görülmesi gerekiyormuş eğer daha azsa rezerv az demektir dedi ayrıca amh diye bir test de var bu test sonucunun da 1 in üzerinde olması gerekliymiş..

Ben rezervimin az oldugunu tüp bebekte anladımm şok oldum tek problemim tüpümün tıkalı olmasıydı aslında klomenle 8 tane büyümüştüü çok olur sanıyodum ama yanılmışım...Ya ben aslında bir dr araştırıyorumm öncee biraz çaresine bakıcam olmazsa tüp bebek deniycem tekrar nerde deniycegim konusunda birşey bilmiyorum valla..

kızlar nerelerdesiniz of bugün moralim çok bozuk negatifim ya bıktım artık zaman geçmiyo allahım ne olacaksa bi an önce olsun

kızlar nerelerdesiniz of bugün moralim çok bozuk negatifim ya bıktım artık zaman geçmiyo allahım ne olacaksa bi an önce olsun

Canım hayırdır inşallah bişeymii olduu ..Bebek mevzusu ise sabretmekten başka birşey gelmiyokii elimizden AllaH SABREDENLERLE BERABERDİR İNŞŞ EN KISA ZAMANDA DUALARIMIZI KABUL EDER BİZEDE BU DUYGUYU YAŞATIR BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA ÜZÜLMEK ÇARE DEĞİL..Eyüp a.s okadar sabretti Rabbim mükafatını verdii İbrahim a..s da öyle inşallah Rabbim bizim dualarımızıda İbrahim a..s kini kabul ettiği gibi kabul etsin...

Kızlaarrr niree kayboldunuzzzzz... Hülya esraaa sema ayşeee tüm kızlarr nire gittinizzz topicimizzz sahipsiz kalmışşşşşş ... Heytttt sağdan sayın bakalımmm

dekopaaa az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?
bişi olur mu acabaa?

canım ben günde 1 kere 2 adet alıyordum.. yani 2 tanesini bir defada içiyordumm. doktorunu bilgilendir hemen.. o rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyor.. snamıyorum bişi olucağını ama doktoruna mutalak bilgi ver canımmm. nasıl gidiyor his varmı ?? hangi ilaçları kullanıyorusn canım.

doktoruma ulaşabilsem ona soracaktım ama ne zaman gerek olursa
ulaşılamaz olurlar
hayırlısı artık bişey olmaz inşallah
şimdiye kadar iyiydim cnm sıkıldı biraz
eczacının yüzünden ilacın üzerine günde 1 kez kullanılacak yazmış :18:
hislerim gayet iyi, olacağına dair inancım var
hayırlısını diliyorum

inşallah canım.. hayırlısı ama mutlaka hemen doktoruna ulaş ve yarından itibaren düzgün şekilde almaya başlaa

hevukkk benım kocamda da ole arabalar hem de yakıtlı helıkopter var bı de surat teknesı var kumandalıııı valla 55 mıl yapıo ya cok sevıorum ben de onlarııııı

bugun bebegım pedıme dustu alahım cok kotu bır duygu et rengı bole ten rengı yer 1 cm falan sanırım olusturmaya calıstıgı keseydı bı de bayaa yogun kan pıhtısı geldı yanında esıme soledım o hucreydı olamaz dedı dustuunu gormezsın ama ona da gosterınce sustu kaldı evet dedı dusunun ya neyse esım bugun yanımdaydı bayaa gezındık yemegı dısarda yedık bu arada dru aradım adet bıtınce gdıp gorusucem yenı tedavım ıcın sanırım temmuz olur karar verdık dr ne zaman derse o zaman baslıyoruz canlar....opuyorummm...

canım hoşgeldinnn...yaafff bir tuhaf oldumm... ben dikkat ettim ama göremed,m sanırım.. sadece bir gün böyle ten rengi bişi geldi ama tuhaf zar gibi bişeydii omuydu yaniii ... çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama merak ediyorumm

evt cnm bole et gbı ya aynen o cnm yavrumuzu pedımızde gormek de varmıs kaderde olsun uzulmeyelım yola devam...

evt cnm bole et gbı ya aynen o cnm yavrumuzu pedımızde gormek de varmıs kaderde olsun uzulmeyelım yola devam...

evet canım .. bugün yine geçmiş olsun diyenler oldu bir ortamda.. herkesin aman bişi olmaz normaldir .. zaten kan pıhtısı bişi değil demeleri sinirimi bozdu.. tabi kendileri patır patır doğuruyor onlar için beş dakkalık zevk.. bizim nelr çektiğimizi bilmediklerinden ahkam kesmek kolay.. bir diğeri aman olsunda görürsün pişman olursuın filan diyor..gıcık oldumm bende cumartesi görüşücem doktorla bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…