Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

dekoppp sokuluyorum ııce kan da sıfırlanmısssss sorun yok...

canım sevindim dicem ama tuhaf bir duygu böyle birşeye sevinmekk.. anaplım önümüze bakıcaz artık... benim normal adetten fazla bir farkı olmadı bakalım senin nasıl olucak

Ya kızçeler nezaman geliyosunuz siz yav ben geliyom gidiyom kimsecikler yok sonra bidaha açınca sohbet almış başını gitmişş oluyo..
Dekopa seniin kanaman olmadımı fazla benim tam 9 gün sürdüü ve çok fazlaydıı en son çamur gibi bişiler geldi..
Tahmer sen gel şekerimm ziyarete sık sıkk moral verin bizlere Anneler gününn kutlu olsunn ,inşş seneye yavrucagın kucagında kutlarsınn..Bende arada bakıyorum kalp atışalarını duymaya başlamışş kızlar maşallah..

Son düzenleme:
Bizim oranın plaka olmuşşş sayfa 6 1

Son düzenleme:
ooo trabzonlular sardı 4 bı yanımı ben de yarı trabzonlu sayılırım kıslarrrrrrrr....ee nasılsınız bacılar?

yorgunum bugün.. parmaklarımda tuşlara basacak dermanım bile yok, umrumda değil diyorum ama yordu bu anneler günü beni.. kucağım boş, karnım boş en kötüsü içim bomboooş.. yemek yapayım diyorum içimden gelmiyor kim yiyecek ki?? sanki kollarım kırık nolur gel annem sensiz tamam olamıyorum ben..

ayyyy mahfetin beni ya cnm bnm allah kucagını doldursun en yakın zamanda ne zor bı ısmıs bu ne fenaymıs ya allahım bızım sınavımız ne buyukmus....az kaldı dayan cnm cok az kaldı...

ayyyy mahfetin beni ya cnm bnm allah kucagını doldursun en yakın zamanda ne zor bı ısmıs bu ne fenaymıs ya allahım bızım sınavımız ne buyukmus....az kaldı dayan cnm cok az kaldı...

ay bi saattir ağlıyorum çok kötüyüm hem annem yok hem çocuğum yok..

ceanan nasıl oldun cnm?benımkı kanda sıfırlanmıs adetım de sokuldu masallahhh ohhhh allaha sukurler olsun...

ozel msj atcam sımdı bı oku
Haaaaaaaayaayyyyyyy kizlarrrnabersinizzz.ayseeeeeeee gberttin benii yhaaa ne o ole annem yok beemm yokkk hayrli ve saglikli zmnda insallah ve sana nolo senin tedavin dwm edio halaaaaaaaVeeee nasayseeeee ayh neki ozl msjin meraq ettim ozel ama sadece meraq ettigimi blirtim dedimmm.kopkopummmm nerdekiiiiii

inşallah kuşum yaa ağladım da açıldım şükür... nazayşem de beni teselli etti napsın yazık.. iyiyim şimdi ama size demiştim bazen ben de dibe vuruyorum işte.. ne analar günüymüş beee istemem ben analar günü varsa yoksa işçi bayramıııı.. 1 mayııııs 1 mayıııs işçinin emekçinin bayramı :))

sen o cok sevdıın ıscı bayramı ayında hamıle kalacaksın haberın yok bebısım....hulyacım msnımı verdım lak lak yaptık eccik.meraklım benim...

51uhahahahhaah heya isci bayramiiiiii yasasinnn....he bgun bnde anami alrimm alisverise gttikk.aldimm analara ayakkabiii/ayhhhh kis bise ne zmn alcak bbeislerrrrrimiss.helejanjanlanirisss cokk.sonrada annne olmayan en onemlisi evli olmayan arkdslarimla bulusup kafa ragittimmm...evli olsaaa kesinn hamissstirrrrr hamis olmasa da umut vardirrr.sikinmak istemedimmm.bakalee kisss ajda pekkan ne acayip bi kadin dimiii okdr parasi varr amma bebbegii yokkkBide ben sacmaliommmm

sen o cok sevdıın ıscı bayramı ayında hamıle kalacaksın haberın yok bebısım....hulyacım msnımı verdım lak lak yaptık eccik.meraklım benim...

Hayyy hanii bana msnnnn ayseeee ve nasayseee.kiss ayse nas olannn senin adini ben galiba unuttummmmmm

hayıııır bir daha ki işçi bayramında doğurmuş olcam beeen :)))

kıs deli parayla mı oluyo bebek :))) oluyosa ben banka soycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…