evet canım .. bugün yine geçmiş olsun diyenler oldu bir ortamda.. herkesin aman bişi olmaz normaldir .. zaten kan pıhtısı bişi değil demeleri sinirimi bozdu.. tabi kendileri patır patır doğuruyor onlar için beş dakkalık zevk.. bizim nelr çektiğimizi bilmediklerinden ahkam kesmek kolay.. bir diğeri aman olsunda görürsün pişman olursuın filan diyor..gıcık oldummbende cumartesi görüşücem doktorla bakalım ne olucak
hayırlısı olsun hakkımızda ben de rahatladım yanı esımle konusunca o da bı an once olsun ıstıyo su durumda drumla konusunca yenı tedavım bellı olcak dekoppp temmuz falan derse sen de temmuz yap nolurrrr hatta ayarlayalım adetlerı aynı zamanda yapalım kısssss ayy ne fenayız yaaa....
canım bizde ilk fırsatta istiyoruz.. inşallah denk gelir dur bakalım belli olur bizimde yakında inşallah bir aksilik çıkmaz canım da yaparız.
ayyy ekımlerı beklemıycen dımı sımdı bak dıgerlerı masallah keselerı gordu bız pıneklıyoz ya
Trabzonluyum
Şekerim
Araklı bende
Senden kaçmam lazım
canım bana kalsa yarını bile beklemem. bakalım doktorla bir konuşalaım ona göre bizde şekillendiririz kafamızda.. çatlarım kızzz. evet benim yarın randevum vardı kese içinnn
bugun bebegım pedıme dustu alahım cok kotu bır duygu et rengı bole ten rengı yer 1 cm falan sanırım olusturmaya calıstıgı keseydı bı de bayaa yogun kan pıhtısı geldı yanında esıme soledım o hucreydı olamaz dedı dustuunu gormezsın ama ona da gosterınce sustu kaldı evet dedı dusunun yaneyse esım bugun yanımdaydı bayaa gezındık yemegı dısarda yedık bu arada dru aradım adet bıtınce gdıp gorusucem yenı tedavım ıcın sanırım temmuz olur karar verdık dr ne zaman derse o zaman baslıyoruz canlar....opuyorummm...
niyeki bacım :44::44:
bıktınmı yoksam
Ah canlarımm ya inşallah diger denemede olucakk inşallah dondurulmuşunuzda var hemm ben nediyim ne yumurtam gelişiyo ne dondurulmuşum var Rabbiim inşallah nasip etsinn diğer denemede...
kıs hevukkk bendonmusum yok bacımmm her sey sılbastan ya keske olsaydı donmusum ayrıca cok yumurtanın hıc onemı yok bunu anladım 10 tane oldu ama dollenemedı dollenen de ılerlemedı 1 tane ılerleyen de tutmadı sonuc ne aynı cnm uzulme olcak ınsallahhh...
kıs hevukkk bendonmusum yok bacımmm her sey sılbastan ya keske olsaydı donmusum ayrıca cok yumurtanın hıc onemı yok bunu anladım 10 tane oldu ama dollenemedı dollenen de ılerlemedı 1 tane ılerleyen de tutmadı sonuc ne aynı cnm uzulme olcak ınsallahhh...
Biride benimm evii temizlese yabugünneşime diyorumm ya evimiiz çişş kokuyoo sankii oda delimisinn ya miis gibi heryer diyoo 3 aydır temizlik yapmadıımm Eşim buket papatya gül almıştıı hep atıyoduumm bunlar çok hoşuma gitti bende girişte duvara astım kuruttuumm onlardan geliyomuşş nasıl iğrenç kokuyolar atmayada kıyamıyorumm..Bide bugün yine helikopter almışş uçuruyoo hem çığlık atıyomm hem yazıyorum yanıma gelse kellemii alır...Deli yaa taktı helikopter orjinal arabalara dünyanın parasını veriyo... biz bebek yapcaz anlamıyokii
Bugüün bende gitmedim anama hiç çekekm valla bende haftaya gidicemm beklemiş ama napıyım iyi degilimm yanlız kalmak istiyorum...
günaydın günaydııın naber kuzucuklarım?? ben dün işe döndüm çok işim vardı yazamadım, akşam da arkadaşlarla okey oynamaya gittik geç geldim eve.. sizden naber??
günaydın günaydııın naber kuzucuklarım?? ben dün işe döndüm çok işim vardı yazamadım, akşam da arkadaşlarla okey oynamaya gittik geç geldim eve.. sizden naber??
Ah canlarımm ya inşallah diger denemede olucakk inşallah dondurulmuşunuzda var hemm ben nediyim ne yumurtam gelişiyo ne dondurulmuşum var Rabbiim inşallah nasip etsinn diğer denemede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?