Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hayırlısı olsun hakkımızda ben de rahatladım yanı esımle konusunca o da bı an once olsun ıstıyo su durumda drumla konusunca yenı tedavım bellı olcak dekoppp temmuz falan derse sen de temmuz yap nolurrrr hatta ayarlayalım adetlerı aynı zamanda yapalım kısssss ayy ne fenayız yaaa....

canım bizde ilk fırsatta istiyoruz.. inşallah denk gelir dur bakalım belli olur bizimde yakında inşallah bir aksilik çıkmaz canım da yaparız.

canım bizde ilk fırsatta istiyoruz.. inşallah denk gelir dur bakalım belli olur bizimde yakında inşallah bir aksilik çıkmaz canım da yaparız.

ayyy ekımlerı beklemıycen dımı sımdı bak dıgerlerı masallah keselerı gordu bız pıneklıyoz ya

ayyy ekımlerı beklemıycen dımı sımdı bak dıgerlerı masallah keselerı gordu bız pıneklıyoz ya

canım bana kalsa yarını bile beklemem . bakalım doktorla bir konuşalaım ona göre bizde şekillendiririz kafamızda.. çatlarım kızzz. evet benim yarın randevum vardı kese içinnn

canım bana kalsa yarını bile beklemem . bakalım doktorla bir konuşalaım ona göre bizde şekillendiririz kafamızda.. çatlarım kızzz. evet benim yarın randevum vardı kese içinnn

ohh rahatladım...ıı barı cok beklemıycez demek kı benım de2 gune kdr kese gorunurdu tam 6 haftalık olcaktı cnm maalesef olsun bıdakı sefere.. ben de herkese dusuk dıyorum olsun uzulme bıdaha yaparsınız dıyolar yaaaa (( bılseler bıdahakını 5 dkda yapmıycamıııı o kdr ıgne ılac offf kı offff

canım o dediğin şey her denemeden sonra oluyor malesef bebişin değil...bendede oldu..hatta ilk gelen parçaydı sanki üstü zarla kaplı et gibi büyük..sonra küçük küçük geldi...o kadar bekletince adeti böyle oluyor ..üzme kendini ...eşinin dediği gibi o bizim göremeyeceğimiz kadar küçük hücre...

Ah canlarımm ya inşallah diger denemede olucakk inşallah dondurulmuşunuzda var hemm ben nediyim ne yumurtam gelişiyo ne dondurulmuşum var Rabbiim inşallah nasip etsinn diğer denemede...

niyeki bacım :44::44:

bıktınmı yoksam

Yok Yavrucumm bir arkadaşım var orta okuldan beri arkadaşım oda ofluyduu çok kurnazdı o aklıma geldii bi an. ona derdim sen beni suya götürür susuz getirirsin diye iyiki arkadaşımsın diye...Öyle yanii..

Son düzenleme:
Ah canlarımm ya inşallah diger denemede olucakk inşallah dondurulmuşunuzda var hemm ben nediyim ne yumurtam gelişiyo ne dondurulmuşum var Rabbiim inşallah nasip etsinn diğer denemede...

kıs hevukkk bendonmusum yok bacımmm her sey sılbastan ya keske olsaydı donmusum ayrıca cok yumurtanın hıc onemı yok bunu anladım 10 tane oldu ama dollenemedı dollenen de ılerlemedı 1 tane ılerleyen de tutmadı sonuc ne aynı cnm uzulme olcak ınsallahhh...

yha bu saatte guldurdun benii.bayiliom senin su blmsell olmayan basitt aciklamalarinaaa.allahim sni hep hayat doku yapsinn emiiijij

Aman olsun Anacım kafam karışıyo yavv Kaliteli yumurtalaın olur inşş..Benim birtane yımırtam çıktı oda iyimi kötümü bilemedim valliii öyle şutladılar bana emme tutmadı...

ayy aynı kıss benimkinin de evde 60-70 tane model arabası var bütün para onlara gidiyo bir de toz içinde duruyolar kimseye de elletmiyo deli :)))

günaydın günaydııın naber kuzucuklarım?? ben dün işe döndüm çok işim vardı yazamadım, akşam da arkadaşlarla okey oynamaya gittik geç geldim eve.. sizden naber??

günaydın günaydııın naber kuzucuklarım?? ben dün işe döndüm çok işim vardı yazamadım, akşam da arkadaşlarla okey oynamaya gittik geç geldim eve.. sizden naber??

Gunaydinnn ayseeee cimmmm.iiiiiiiyissss srn nasilsinnbndee isteyimmmm uyumak istiommmmm ama benn.yahhh bnm kocamda innailmazzzz Koleksiyon yapmk istiyorrr araba.ammaaaaa bn galip geliommm hepp insaallah da ole dwm ederrr. Aman bide onlrla mi ugrascmmm temislikk yaprakennn vedee dokuntuu kalabalikkk hic ugrasamammm

tatlım ben iyiyim sen nasılsın ..işe dönmem iyi olmuş sankiii kafan dağılırr.... tatlım ne oldu tedavi yaa daha öncede sordum cevap yazmadın bir aksilik yok inşallahhh

Gunaydin Aysem napalim is guc kosturmaca ben hala regli olamadim.1 aydan fazla oldu. Herhangi benimki dukkani kapatti((

Hic uzulme Hevukcum inancinida kaybetme lutfen hepimiz gebe kalacaz er ya da gec:))

Concon ve kopkop ben geliom kimse yokkk satrn de uyari aldim kadinlar kulubunden uzatiomusumm harflerii artik yazmicam ben küstüm gayriiiii.cekip gtcem baska kulupleree.bnsiz kalindaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…