valla bı esım var kı allahıma sukurler olsun...bı de bebısım olsa keske ya...
Kızlar Merhaba .. Sanırım yoğun istek üzerine bu topik açmak mecburi oldu.. zira biz ayrılmak istemiyoruzzz.
Yeni gelecek arkadaşlara tanıtmak amacıylaa.. ben 3. denememi yaptım sonuç pozitifti havalara uçtum.. değerim artıyordu doktorum 15 gün sonra keseye çağırdı ben hamiş hamiş etrafta gezinirken bir gün içime bir kurt düştü ve test yaptım değerim 282 den 95e gerilemiş.. yıkıldımm tabii. ama yıkılmak yok..
Gelin hep birlikte yeni tedavilere yelken açalımmm
sevinç, hasret, heyecan birlikte paylaşalımm..
canımmmm ne uyumasıııı sen tedavi stresinde nasıl uyuyab,liyorsunn. nolduuu senin tedavi yafff ne zaman olcakkkk.. biziml-kilere var bari seninki olsun yaffffbütün gün uyudum kafam patates gibi oldu yaaf
naberr tatlımmm ... benim normal adet gibi oldu canım biraz parçalı bulutluydu sadeceYa kızçeler nezaman geliyosunuz siz yav ben geliyom gidiyom kimsecikler yok sonra bidaha açınca sohbet almış başını gitmişş oluyo..
Dekopa seniin kanaman olmadımı fazla benim tam 9 gün sürdüü ve çok fazlaydıı en son çamur gibi bişiler geldi..
Tahmer sen gel şekerimm ziyarete sık sıkk moral verin bizlere Anneler gününn kutlu olsunn ,inşş seneye yavrucagın kucagında kutlarsınn..Bende arada bakıyorum kalp atışalarını duymaya başlamışş kızlar maşallah..
mahvettin yine bizi aferinn.bende bütün gün temizlik yaptım gene ev deterjan kokuyorr... napim millet anasında danasından.... ben annemi aradım gitmedim haftaya gidicem. çünkü bugün kimseyi görmek istemedimyorgunum bugün.. parmaklarımda tuşlara basacak dermanım bile yok, umrumda değil diyorum ama yordu bu anneler günü beni.. kucağım boş, karnım boş en kötüsü içim bomboooş.. yemek yapayım diyorum içimden gelmiyor kim yiyecek ki?? sanki kollarım kırık nolur gel annem sensiz tamam olamıyorum ben..
51 uhahahahhaah heya isci bayramiiiiii yasasinnn....he bgun bnde anami alrimm alisverise gttikk.aldimm analara ayakkabiii/ayhhhh kis bise ne zmn alcak bbeislerrrrrimiss.helejanjanlanirisss cokk.sonrada annne olmayan en onemlisi evli olmayan arkdslarimla bulusup kafa ragittimmm...evli olsaaa kesinn hamissstirrrrr hamis olmasa da umut vardirrr.sikinmak istemedimmm.bakalee kisss ajda pekkan ne acayip bi kadin dimiii okdr parasi varr amma bebbegii yokkk Bide ben sacmaliommmm
hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...
Ahahauhhahh kim sordu sana esiniii
Yhahaa iyiyimm bebeimmm saten de tahmin itmistimmm bennn temislik guseliiiiicanımmmm ne uyumasıııı sen tedavi stresinde nasıl uyuyab,liyorsunn. nolduuu senin tedavi yafff ne zaman olcakkkk.. biziml-kilere var bari seninki olsun yaffff
naberr tatlımmm ... benim normal adet gibi oldu canım biraz parçalı bulutluydu sadeceama çok değildiii
mahvettin yine bizi aferinn.bende bütün gün temizlik yaptım gene ev deterjan kokuyorr... napim millet anasında danasından.... ben annemi aradım gitmedim haftaya gidicem. çünkü bugün kimseyi görmek istemedim
tadddlum naberrrr.. kızz he bende o kart karıları düşünüp avunuyorum en azındannn biz genciz diyorummm
Ayhhh yine kisdii banaaaaaa yhaaaa saka yapmijam sanaaaaaaabırısının sormasına gerek yok ben haykırıyorum tum dunyaya...
Yhahaa iyiyimm bebeimmm saten de tahmin itmistimmm bennn temislik guseliiiii
Ayhhh yine kisdii banaaaaaa yhaaaa saka yapmijam sanaaaaaaa
askolsunnn kızamam ben sana yavrukusummm...
Zeynep nerelerdesin sen ya göremiyorum senii aynı zamnada tek yumurtayla denemiştin dimii sende
Bidaha nezaman düşünüyorsun...
Buralardayim cnm takip ediyorum ama cok yazmiyorum acikcasi.Deneme yapamadim cnm.3 yumurtam olmustu 1i gelisti 2 si yarim kaldi.Iptal edildi tedavim.Simdi regli olmayi bekliyorum.1ay oldu hala gelmedi.Enteresan dimi?
Belki hamilesindir canım inşallah hamilesindir kırmızı kartı görmezsinn..Değilsende hemen görkii tedavin başlasın..Rabbim daha fazla aratmasın inşş..Ya benimle aynı olan sendin dimiii sankii yanlışmı hatırlıyorum zeyneptii ama ozaman çok karıştırdım ben herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?