Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ben ufaktan kaçayım yarın iş var (( öptüm sizi nazaysem sağolasın canım..

Yooook kizimm yhaaaa ne paraylan oluooo.diomki ookdr parasi varr amma cocuguu yokkk ne icinnn yasiosaaaa.sanssiz anlaminda dedimm. Bide vucudumuz bozulmasin satislar etkilenmeain diee hamis kalmiolar yhaa kafalarini kirasim geliiooi,.....aman dedim yha bnn bgun sacmaliommmm

valla bı esım var kı allahıma sukurler olsun...bı de bebısım olsa keske ya...

hayırlı olsun uğur getirsin inşallah...

Son düzenleme:
bütün gün uyudum kafam patates gibi oldu yaaf
canımmmm ne uyumasıııı sen tedavi stresinde nasıl uyuyab,liyorsunn. nolduuu senin tedavi yafff ne zaman olcakkkk.. biziml-kilere var bari seninki olsun yaffff
naberr tatlımmm ... benim normal adet gibi oldu canım biraz parçalı bulutluydu sadece ama çok değildiii
mahvettin yine bizi aferinn.bende bütün gün temizlik yaptım gene ev deterjan kokuyorr... napim millet anasında danasından.... ben annemi aradım gitmedim haftaya gidicem. çünkü bugün kimseyi görmek istemedim

tadddlum naberrrr.. kızz he bende o kart karıları düşünüp avunuyorum en azındannn biz genciz diyorummm

Naber canlarımmmmmm... nasılsınız bakemm .. ben tüm gün temizlik yaptım şimdi duş aldımm ojelen iyorummm ..

Yhahaa iyiyimm bebeimmm saten de tahmin itmistimmm bennn temislik guseliiiii
bırısının sormasına gerek yok ben haykırıyorum tum dunyaya...
Ayhhh yine kisdii banaaaaaa yhaaaa saka yapmijam sanaaaaaaa

Biride benimm evii temizlese ya bugünneşime diyorumm ya evimiiz çişş kokuyoo sankii oda delimisinn ya miis gibi heryer diyoo 3 aydır temizlik yapmadıımm Eşim buket papatya gül almıştıı hep atıyoduumm bunlar çok hoşuma gitti bende girişte duvara astım kuruttuumm onlardan geliyomuşş nasıl iğrenç kokuyolar atmayada kıyamıyorumm..Bide bugün yine helikopter almışş uçuruyoo hem çığlık atıyomm hem yazıyorum yanıma gelse kellemii alır...Deli yaa taktı helikopter orjinal arabalara dünyanın parasını veriyo... biz bebek yapcaz anlamıyokii
Bugüün bende gitmedim anama hiç çekekm valla bende haftaya gidicemm beklemiş ama napıyım iyi degilimm yanlız kalmak istiyorum...

Bizimde Anneler gunumuzu kutlayan bize cicek getiren bir yavrumuz olmasini Cenabi Haktan diliyorum.Bizlerde Allahin izniyle gelecegin anneleri olacagiz.Burdaki arkadaslara yasadigimiz tecrubelerimizi SIKINTILARIMIZI tavsiyelerimizi paylasacagiz:))

Anneler Gununuz kutlu olsun gelecegin anneleri...Sizleri cok opuyorum

Yanlış hatırlamışım Zeynepcimm inşallah dediğin gibi er yada geç bir yavrumuz olur inşallah yakın zamanda olsun ama artık acımız dinsinn..Seninde bebişinii sana bağışlasın Rabbim inşş..

Son düzenleme:
Zeynep nerelerdesin sen ya göremiyorum senii aynı zamnada tek yumurtayla denemiştin dimii sende
Bidaha nezaman düşünüyorsun...

Buralardayim cnm takip ediyorum ama cok yazmiyorum acikcasi.Deneme yapamadim cnm.3 yumurtam olmustu 1i gelisti 2 si yarim kaldi.Iptal edildi tedavim.Simdi regli olmayi bekliyorum.1ay oldu hala gelmedi.Enteresan dimi?

Ben karıştırdım herşeyiii en iyisi gidiyim uyuyimm ben İyii geceler...

Buralardayim cnm takip ediyorum ama cok yazmiyorum acikcasi.Deneme yapamadim cnm.3 yumurtam olmustu 1i gelisti 2 si yarim kaldi.Iptal edildi tedavim.Simdi regli olmayi bekliyorum.1ay oldu hala gelmedi.Enteresan dimi?

Belki hamilesindir canım inşallah hamilesindir kırmızı kartı görmezsinn..Değilsende hemen görkii tedavin başlasın..Rabbim daha fazla aratmasın inşş..Ya benimle aynı olan sendin dimiii sankii yanlışmı hatırlıyorum zeyneptii ama ozaman çok karıştırdım ben herkesi..

Canim bir Zeynep daha vardi diger topikte ama hamile o sanirim.yumurta rezervin az mi ordan hatirlarsin belki.Ben seni hatirliyorum cnm Hic canini SIKMA normal dun yedigimizi unutuyoruz :))

kızlarrr selammmm ..ya bu yumurta rezervi azlığı nasıl anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…